K2-vitamiinilla on hätkähdyttävät terveysvaikutukset

K2-vitamiinilla on hätkähdyttävät terveysvaikutukset

Bold Apps

Viimeaikaisen tutkimustiedon mukaan suomalaiset kärsivät yleisesti K2-vitamiinin puutoksesta. Tämä löydös on erityisen merkittävä, koska K2-vitamiini on tärkeä sydän- ja verisuoniterveydelle.

Sydän- ja verisuonitaudit on suurin kuolemia aiheuttava tekijä tämän hetken länsimaisessa yhteiskunnassa; ne aiheuttavat joka kolmannen kuoleman. Sydän- ja verisuonitauti kehittyy vuosikymmenien aikana, kun verisuonet tukkeutuvat ja kovettuvat kalsiumkertymistä. Luonnollinen K2-vitamiini auttaa elimistöä ehkäisemään verisuonten kalkkeutumista.

Monivaikutteinen K-vitamiini

Yli puolen vuosisadan ajan K-vitamiini tunnettiin normaalia veren hyytymistä edesauttavana vitamiinina (K1-vitamiini). Kuitenkin viime vuosina K2-vitamiini on ollut merkittävien tutkimusten aiheena. Tutkimukset osoittavat, että 100 µg K2-vitamiinia päivässä voi ehkäistä, jopa peruuttaa verisuonten kalkkeutumista.

Suomalaiset kärsivät K2-vitamiinin puutoksesta

Elimistön kyky tuottaa K2-vitamiinia on heikko, joten sitä on saatava ravinnosta. Tarvittavan määrän saaminen ravinnosta on kuitenkin hankalaa, joten suurin osa länsimaiden väestöstä kärsii K2-vitamiinin puutostilasta.

Olet niin vanha kuin verisuonesi

Verisuonien kalkkeutumisen uskotaan yleensä olevan seurausta ikääntymisestä. Kuitenkin viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että verisuonien kalkkeutuminen on elimistön itsensä säätelemä prosessi. Terveiden verisuonien on osoitettu sisältävän 100 kertaa enemmän K2-vitamiinia kuin sairaiden, kalkkeutuneiden verisuonien. Verisuonissa olevalla kalsiumin määrällä on suora syy-yhteys verisuonien terveyteen. Voidaankin todeta, että ”olet niin vanha kuin verisuonesi ovat”.

K2-vitamiini saattaa vähentää riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin

Useat tutkimukset osoittavat, että korkealla K2-vitamiinin saannilla on vahva suojaava vaikutus sydän- ja verisuonitauteihin. K2-vitamiinipitoisen ruoan nauttiminen voi vähentää merkittävästi riskiä sairastua verisuonisairauksiin. K2-vitamiinilla on keskeinen suojaava vaikutus verisuonten jäykistymistä ja kalkkeutumista vastaan.

MenaQ7 – alkuperäinen K2-vitamiini

MenaQ7 on puhdas ja erittäin hyvin dokumentoitu luonnollinen K2-vitamiini. Lukuisat patentit ja kliininen tutkimusaineisto todistavat K2-vitamiinin positiiviset vaikutukset sydän- ja verisuoniterveydelle.

Uusi, vahva nestemäinen K2-vitamiini nyt markkinoilla

Terapeuttisen vaikutuksen saat, kun varmistat että nauttimasi K2-vitamiinituotteen vahvuus on vähintään 100 µg. Valitse tuote, joka sisältää vain puhdasta K2-vitamiinia eikä turhia lisäaineita.

Markkinoille on juuri tullut uusi nestemäinen supervahva K2-vitamiinituote. Uuden nestemäisen K2-vitamiinin vahvuus on 500 µg ja tuotteen nauttiminen on erittäin helppoa nestemäisen muotonsa ja kätevän pipettipullon vuoksi. Suuremman vahvuuden myötä saat nopeampia tuloksia terveytesi edistämiseksi. 

Tutustu Puhdas+ K2 -vitamiinitippoihin täällä >>

Tutkimukset:

Geleijnse et al, Dietary Intake of Menaquinone Is Associated with a Reduced Risk of Coronary Heart Disease: The Rotterdam Study, J. Nutr. 134:3100-3105, November 2004

Gast et al, A high menaquinone intake reduces the incidence of coronary heart disease, Nutr Metab Cardiovasc Dis. 2009 Sep;19(7):504-10

Knapen et al, Three-year low-dose menaquinone-7 supplementation helps decrease bone loss in healthy postmenopausal women, Osteoporos Int 2013, Sept: 24(9):2499-507

Edellinen artikkeli

Magnesium - tärkein ravintolisäsi?

Seuraava artikkeli

Pudota painoa juomalla kahvia

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: