Onko vastustuskykysi koetuksella?

Onko vastustuskykysi koetuksella?

Sami Sundvik

Mikä ihmeen Epicor?

1800-luvulla C.W. Bloomhall oli nuori poika, joka asui perheensä maatilalla Yhdysvalloissa. Hän huomasi tilan eläinten, joille syötettiin hapanmaidolla fermentoituja ruoantähteitä, olivat terveempiä kuin ne eläimet, joille syötettiin yksinkertaisia jyviä.

Noin 50 vuotta myöhemmin Bloomhall jäi eläkkeelle ja päätti testata teoriansa, jonka mukaan fermentoitu ruoka tuo ainutlaatuisia terveysvaikutuksia. Hän perusti yrityksen, joka tarjoaa ainutlaatuisella fermentaatioprosessilla tuotettua fermentoitua ruokaa eläimille. Vuonna 1998 yrityksen johto havaitsi että yrityksen työntekijät, jotka altistuivat hiiva-viljelmille päivittäin, eivät olleet kovinkaan usein sairauslomalla, ja yrityksen terveyskulut olivat huomattavasti pienemmät kuin yrityksillä keskimäärin.

Yrityksessä tehtiin tutkimus, jossa verrattiin toimistotyöntekijöiden ja tehdastyöntekijöiden terveyttä. Tutkimuksessa havaittiin, että tehdastyöläisillä, jotka altistuivat hiivaviljelmille, oli vahvempi vastustuskyky. Tämän havainnon perusteella yritys päätti kehittää uuden, luonnollisen, fermentoidun tuotteen parantamaan vastustuskykyä. Muutaman vuoden päästä kliiniset tutkimukset oli tehty ja Epicorin tarina alkoi. Tänä päivänä miljoonat ihmiset ympäri maailman käyttävät Epicoria.

Epicor alkaa suojata jo kahden tunnin sisällä

Puhdas+ Epicor on ainutlaatuinen elimistöä ja sen vastustuskykyä vahvistava patentoitu yhdiste, joka on peräisin fermentoidusta Saccharomyces cerevisiae -hiivasta. Epicorin teho perustuu luonnollisuuteen ja runsaaseen ravintoainepitoisuuteen: se sisältää proteiinia, kuitua, polyfenoleja, vitamiineja, aminohappoja sekä beetaglukaania, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä.

  • Epicor on nopeavaikutteinen – se alkaa toimia jo alle kahden tunnin sisällä kapselin nauttimisesta.
  • Epicorin teho on kliinisesti tutkittu.
  • Tuote on kotimaassa valmistettu ja lisäaineeton.

Epicor vahvistaa vastustuskykyä

Edellinen artikkeli

Viisi tapaa pienentää annoskokoa

Seuraava artikkeli

Kärsitkö univaikeuksista? Syynä voi olla magnesiumin puute

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: