Nutrilett - tuotteet painonpudotukseen ja painonhallintaan

Nutrilett – tehokas ja helppo tapa pudottaa ja hallita painoa

Nutrilett on Suomen johtava painonpudotusbrändi, joka tarjoaa laajan ja herkullisen valikoiman erilaisia tuotteita painonpudotukseen ja -hallintaan. Nutrilett-valikoimasta löydät patukat, smoothiet, pirtelöt ja keitot, jotka sisältävät kaikkia kehon tarvitsemia mineraaleja, proteiinia ja välttämättömiä rasvahappoja.

Nutrilett-menetelmä on tehokas ja toimiva kolmivaiheinen painonpudotusmenetelmä

Nutrilett-menetelmä on kolmivaiheinen painonpudotusmenetelmä, joka toteutetaan Nutrilett-tuotteilla. Ensimmäisessä vaiheessa painonpudotus startataan VLCD-dieetillä eli erittäin niukkaenergiaisella ruokavaliolla, jolloin kaikki päivän ateriat korvataan VLCD-ruokavalionkorvikkeilla (pirtelöillä ja/tai -keitoilla). Nutrilett-menetelmän toisessa vaiheessa tehdään hallittu ja tasapainoinen siirtymä VLCD-dieetiltä kohti normaalimpaa ruokavaliota. Toisessa vaiheessa ruokavalioon yhdistellään Nutrilett-ateriankorvikkeita ja tavallista, terveellistä ruokaa. Nutrilett-menetelmän kolmannessa vaiheessa tavoitteena on ylläpitää saavutettu paino terveellisten elintapojen ja vertaistuen avulla. Viimeisessä vaiheessa Nutrilett-tuotteet, esim. patukat, sopivat esimerkiksi silloin, kun haluat helpon ja nopean välipalan.

Nutrilett-pirtelö harmaassa kassissa

VLCD – dieetti on erittäin niukkaenergiainen ja lyhytaikainen painonpudotusmenetelmä

VLCD tulee sanoista very low calorie diet eli erittäin niukkaenergiainen ruokavalio, suomeksi ENE-dieetti. VLCD-dieetillä on tarkoitus pitää päivittäinen energiamäärä 600–800 kilokalorissa. VLCD-dieetin aikana kaikki päivän ateriat korvataan Nutrilett VLCD-pirtelöillä ja/tai- keitoilla. Annostus on viisi pussia päivässä. Nutrilett VLCD-tuotteet on tarkoitettu terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille. Nutrilett-ruokavalionkorvikkeet turvaavat tärkeiden ravintoaineiden päivittäisen saannin samalla kun keho on paastotilassa. Nutrilett VLCD-tuotteiden lisäksi dieetin aikana on hyvä muistaa juoda riittävästi vettä, vähintään 2 litraa päivässä.

Nutrilett tarjoaa laajan ja herkullisen valikoiman erilaisia tuotteita arkeen ja juhlaan

Nutrilett haluaa tehdä painonpudotuksesta helppoa ja vaivatonta, joten sen valikoimassa on paljon erilaisia tuotteita, joita on helppo käyttää arjessa ja juhlassa. Osa tuotteista, kuten patukat ja smoothiet, sopivat syötäväksi sellaisenaan, ja ne onkin helppo laittaa laukkuun ja ottaa mukaan kiireiseen arkeen. Myös keitot ja pirtelöt on helppo valmistaa –niihin tarvitsee lisätä vain vesi! Valikoimassa on useita makuvaihtoehtoja, makeita ja suolaisia, joista jokaisen on helppo löytää suosikkinsa.

Tähän liittyvät tuotteet:

Sana-sol – laaja valikoima vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintolisiä

Möller – Suomen suosituin omega-3-brändi

Näitä luetaan

Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Valitse itsellesi se sopivin maitohappobakteeri
Ecolomega – ultratuoretta ja raikasta öljyä suoraan kalasta!
Mitä seikkoja kannattaa ottaa huomioon kalaöljyvalmistetta valittaessa, ja miksi olemme täysin vakuuttuneita,...
Tarjoa lapsellesi parasta
Yhä useampi vanhempi haluaa huolehtia lapsensa hyvinvoinnista entistä puhtaammin ja luonnollisemmin.

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.