Kaksi Möller Tupla -kalaöljykapselipurkkia pöydällä

Möller – Suomen suosituin omega-3-brändi

Möllerin omega-3-rasvahappoja sisältäviä tuotteita on myyty Suomen markkinoilla jo vuodesta 1928. Möllerin tarina alkoi Möller Kalanmaksaöljystä, mutta vuosikymmenten varrella Möllerin valikoima on laajentunut huimasti, ja nykyään Möllerin valikoimasta löytyvät eri makuiset tuotteet ja omat tuotteet myös mm. vegaaneille.

Terveydelle tärkeät omega-3-rasvahapot

Omega-3-rasvahapot on saatava ravinnosta, sillä elimistö ei pysty valmistamaan niitä itse. DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa, jonka lisäksi DHA on tärkeä myös aivojen ja näkökyvyn normaalille toiminnalle (tarvittava päiväannos 250 mg DHA:a). Rasvainen kala on DHA:n ja EPA:n paras lähde ruokavaliossa ja kalaa suositellaankin suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan syömään 2–3 kertaa viikossa. Möllerin valikoimasta löydät itsellesi sopivan valmisteen täydentämään ruokavaliotasi.

Möller Kalanmaksaöljy - nestemäinen tapa nauttia omega-3-rasvahappoja

Möller Kalanmaksaöljy on yksi Suomen vanhimpia ja tunnetumpia terveystuotteita. Möller Kalanmaksaöljy sisältää omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja. Möller Kalanmaksaöljystä on saatavilla kaksi eri makuvaihtoehtoa, maustamaton ja sitruuna, sekä kaksi eri pullokokoa 250 ml ja 500 ml. Päivittäinen suositeltava annos on 5 ml eli normaalin teelusikallisen verran.

Möller omega-3-kapselit

Möller-tuotteissa on laaja valikoima erilaisia omega-3- kapseleita. Suomen käytetyin kalaöljytuote on Möller Tupla, joka sisältää samoja ravintoaineita kapselinmuodossa kuin nestemäinen Möller Kalanmaksaöljy. Laajasta valikoimasta löydät myös Möller omega-3-kapselituotteet, mm. Iho & hiukset, Lihakset & nivelet, Silmät & näkökyky sekä Sydämelle.

Möller Pikkukalat -kalaöljyvalmisteet pöydällä

Möller Omega-3 Pikkukalat – sopiva tuote koko perheelle

Möller Omega-3 Pikkukalat on hyvänmakuinen, pureskeltava, kalanmuotoinen geelikalatuote. Se sisältää omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä D3-vitamiinia. Löydät Möller Omega-3 Pikkukaloista kaksi makuvaihtoehtoa, hedelmänmakuinen ja vadelmainen. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä lisättyä sokeria ja ne on makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla. Tuotteita voi käyttää 3-vuotiaasta alkaen, joten sama tuote käy koko perheelle.

Kestävä kalastus ja tuotanto

Möller haluaa olla mukana tukemassa meren luonnonvarojen kestävää kehitystä, ja siksi Möllerillä on tiukat kriteerit kalanmaksaöljyn ja kalaöljyn toimittajille. Möller on myös tarkka raaka-aineiden laadun suhteen. Möllerin käyttämien raaka-aineiden alkuperä on aina jäljitettävissä ja kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostus tapahtuu Möllerin omalla tehtaalla Oslossa.

Tähän liittyvät tuotteet:

Nutrilett – tehokas ja helppo tapa pudottaa ja hallita painoa

Ladyvita – suomalaisen naisen päivittäinen ravintolisäsarja hyvinvointiin ja kauneuteen

Näitä luetaan

5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...
Miksi söisin Spirulinaa ja Chlorellaa?
Esimerkiksi siksi, että kyseessä on kaksi maailman eniten lehtivihreää eli klorofylliä sisältävää,...
Infektiokierre poikki ja pitkäaikaissairauksiin helpotusta Pinenalla
Tuotteen keskeisenä vaikutuksena on laaja-alainen antioksidanttinen, antiallerginen, antiviraalinen, tulehdusta vaimentava sekä verenkiertoa...
Luuliemi - Noitajuoma vai voimajuoma
Nykypäivänä ravinnoksi käytettävistä eläimistä syödään pääasiassa pelkkä luustolihas. Hyödynnettäviä osia on...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.