Ladyvitan ravintolisät on kehitetty suomalaisille naisille

Ladyvita – suomalaisen naisen päivittäinen ravintolisäsarja hyvinvointiin ja kauneuteen

Ladyvita-ravintolisävalmisteet ovat olleet markkinoilla jo yli 20 vuotta. Ladyvita-tuotteet on kehitetty suomalaisille naisille päivittäiseen käyttöön hyvinvoinnin tueksi. Ladyvita-tuoteperheessä on huomioitu erityisesti iän myötä muuttuva vitamiini- ja kivennäisainetarve ja vaihdevuosien vaikutukset. Ladyvita Menoplus, Kollageeni ja Hiukset & Kynnet -tuotteiden tabletit ovat mantelinmuotoisia, joka tekee niistä helposti nieltäviä.

Vaihdevuodet, kuumat aallot ja yöhikoilu – löydä helpotusta

Ladyvita Menoplus on suunnattu vaihdevuosi-ikäisille naisille. Ladyvita Menoplus-tabletit sisältävät puna-apilaa, humalaa, B6-vitamiinia ja biotiinia. Puna-apila auttaa selviytymään vaihdevuosioireista. Puna-apila voi auttaa hillitsemään kuumia aaltoja, hikoiluja ja levotonta oloa. B6-vitamiini voi auttaa väsyneeseen ja uupuneeseen oloon ja biotiini puolestaan tukee hiusten ja limakalvojen pysymistä normaaleina.

Ladyvita Menoplus tukee vaihdevuosioireissa

Ylläpidä vahva luusto läpi elämän – Ladyvita Monivitamiini 50+

Noin 50. ikävuoden jälkeen naisten luumassa alkaa ehtyä estrogeenitason laskun myötä. Tämän takia vaihdevuodet ohittaneelle naiselle onkin tärkeää huolehtia kalsiumin & D-vitamiinin riittävästä saannista, koska kalsiumia ja D-vitamiinia tarvitaan luuston pitämiseen normaalina. Ladyvita Monivitamiini 50+:n suositeltava vuorokausiannos sisältää muiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi sekä kalsiumia että D-vitamiinia päivittäisen saannin vertailuarvon verran.

Päivittäiseen hyvinvointiin ja kauneuteen – Ladyvita Kollageeni ja Hiukset & Kynnet

Ladyvita Hiukset ja Kynnet -ravintolisävalmiste sisältää hiuksia ja kynsiä vahvistavia ravintoaineita. Ladyvita Hiukset & Kynnet on peltokorte-oluthiiva-vitamiini-kivennäisainevalmiste, joka sisältää mm. biotiinia ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten pysymistä normaalina ja sinkki lisäksi kynsien pysymistä normaalina.

Ladyvita Kollageeni on kollageeni-hyaluronihappo-vitamiinitabletti, joka sisältää kananmunakuorimembraania ja E-, C- ja B- vitamiineja. Ladyvitan Kollageeni-valmisteen sisältämä kollageeni ja hyaluronihappo auttavat ylläpitämään ihon kiinteyttä. Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Tähän liittyvät tuotteet:

Möller – Suomen suosituin omega-3-brändi

Maxim – ammattilaisten kehittämä urheiluravinnesarja treenin joka vaiheeseen

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.