Käsikkäin kulkeva vanhempi pariskunta

Miehen hyvinvoinnin peruspilarit

Meneekö yöt WC:ssä juostessa? Suhina seksistä kateissa? Sydän ja verenkierto reistailee?

”Kun mies tulee tiettyyn ikään, niin sillä ei toimi mikään”, sanottiin jo laulussa. Näinhän se vähän valitettavasti usein voi olla. Tälle asialle on kuitenkin paljon ja helposti tehtävissä. Keski-ikäisten ja ikääntyvien miesten yleisimmille terveysongelmille, kuten sydän- ja verenkiertoelimistön vaivoille, eturauhasongelmille ja seksuaaliseen elämään liittyviin vaivoihin voi kuitenkin helposti saada apua.

Miehen eturauhasen toiminta muuttuu ikääntymisen myötä. Jopa 50%:ia yli 50-vuotiaista miehistä kärsii ikään liittyvistä eturauhasongelmista.
Yli 60-vuotiailla miehillä eturauhasongelmia esiintyy jopa 70%:lla. Ensimmäisiä eturauhasen liikakasvuun liittyviä merkkejä ovat heikentynyt virtsasuihku, tihentyvä virtsaamisen tarve ja se, että rakko ei tyhjene täysin virtsatessa. 

Sydän- ja verisuonitaudit ovat yhä yksi keskeisistä sairastavuuden ja kuoleman aiheuttajista Suomessa ja muissa länsimaissa. Niiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon käytetään vuosittain merkittävä osa terveydenhuollon voimavaroista. Sydän- ja verisuonitaudeiksi kutsutaan sairauksia, jotka huonontavat sydämen tai muun verenkiertoelimistön, muun muassa ääreisverenkierron tai keskushermoston verenkierron, normaalia toimintaa. Tehokkain tapa suojautua sydän- ja verisuonitaudeilta on ennaltaehkäisy. Tupakoinnin lopettaminen on tärkein yksittäinen tekijä sairastumisen torjunnassa. Myös painonhallinta, erityisesti liikunnan lisäys ja haitallisten ravintotottumusten muuttaminen, on tärkeää. Usein näiden muutosten myötä lääkityksen tarve vähenee tai jopa poistuu.

Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu meille kaikille. Se on yksi onnellisen elämän peruspilareista. Läheisyyden antaminen ja vastaanottaminen ovat elämän suuria ja voimaannuttavia ilon ja nautinnon lähteitä, jotka edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Tärkeintä seksissä ei ole määrä vaan se, miltä se tuntuu. Parisuhteessa seksuaalielämä on molempien vastuulla. Siksi sitä on tärkeä käsitellä ja hoivata yhdessä.

Tradamix palauttaa halun ja kyvyn sekä antaa energiaa arkipäivään

Tradamix on luonnollinen tapa lisätä miehen seksuaalista halukkuutta ja elinvoimaa. Se auttaa, silloin kun omat voimat eivät riitä. Seksuaalisella aktiivisuudella on runsaasti myönteisiä terveysvaikutuksia. Miehen sukuhormoni eli testosteroni vaikuttaa miehen halukkuuteen sekä kykyyn harrastaa seksiä, mutta myös yleiseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Testosteronihormoni syntyy kiveksissä, mutta sen tuotantoa säätelee aivolisäke. Iän karttuessa testosteroniarvot tippuvat pikkuhiljaa. Testosteronituotannon väheneminen näkyy seksuaalisen aktiivisuuden vähenemisenä, keskivartalolihavuutena, erektiohäiriöinä sekä lihasmassan ja voiman vähenemisenä. 

Tukea seksuaaliseen hyvinvointiin

Tradamix sisältää kolmen luonnollisen tehoaineen patentoidun yhdistelmän. Tribulus terrestris, Alga Ecklonia bicyclis-levä sekä ravun kuoresta eristetty Biovis-kitosaani muodostavat yhdistelmän, jolla on saatu kliinisissä tutkimuksissa poikkeuksellisen hyviä tuloksia. Tribulus terrestris aktivoi tehokkaasti testosteronituotantoa. Alga Eckloni bicyclis -levä ja kitosaani vaikuttavat typpioksidin vapautumiseen. Typpioksidi on erektion kannalta erittäin tärkeä välittäjäaine. Tutkimusten mukaan Tradamix voimistaa erektiota, lisää seksuaalista halukkuutta sekä kohentaa kokonaistyytyväisyyttä seksielämään. Tradamixin on todettu auttavan kaikilla seksuaaliterveyden osa-alueilla niin halukkuuteen, erektioon, nautintoon, kuin kokonaistyytyväisyyteenkin. Peräti 65 prosenttia Tradamixia käyttäneistä miehistä raportoi energisyyden lisääntyneen jo viikon käytön jälkeen.

Näin käytät Tradamixiä

Ota yksi kapseli päivässä, 24 tunnin välein. Tradamixin teho on lempeä ja progressiivinen. Se vaikuttaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Valmisteen teho ja vaikutukset lisääntyvät päivä päivältä ja ovat huipussaan 6-8 viikon käytön jälkeen. Jo ensimmäisellä käyttöviikolla Tribulus terrestris vaikuttaa elimistön testosteronituotantoon. Tradamix ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia virtsatiekudosten vaurioita ja vaikuttaa kudosten elastisuuteen. Tradamixistä on julkaistu jo 15 tieteellistä tutkimusta. Se on todettu turvalliseksi tavaksi huolehtia miehen seksuaalisesta aktiivisuudesta, kyvystä ja pariskuntien seksuaalisesta hyvinvoinnista. Tradamix lisää miehen seksuaalista kykyä ja testosteronin tuotantoa. Luonnollisesti.

96% suosittelee Prostaflow:ta eturauhasen hyvinvointiin

Ensimmäisiä eturauhasen liikakasvuun liittyviä merkkejä ovat heikentynyt virtsasuihku, tihentyvä virtsaamisen tarve ja se, että rakko ei tyhjene täysin virtsatessa. Uuden Prostaflown karpalosta patentoidulla Full Spectrum menetelmällä eristetty aktiiviaine Flowens™ edistää tutkimuksen mukaan monin tavoin eturauhasen hyvinvointia.
• vähentää toistuvia yöllisiä vessassakäyntejä
• lisää virtsasuihkun voimakkuutta
• parantaa kykyä tyhjentää rakko kokonaan
• edesauttaa tiputtelusta eroon pääsemisessä

Prostaflow on karpalosta patentoidulla menetelmällä valmistettu täysin luonnollinen ja turvallinen valmiste eturauhasen hyvinvointiin. Parhaat tulokset on tutkimuksissa saatu 2 kapselin (500mg) päivittäisellä annostuksella.
6 kuukauden käytön jälkeen 71%:ia tutkituista ilmoitti virtsaamisoireiden vähentyneen selvästi. 37%:lla tutkimuksessa mukana olleista oireet vähenivät jo yhden kuukauden käytön jälkeen. 96%:ia tutkimukseen osallistuneista suosittelisi tuotetta ystävilleen.

Testaa, voiko Prostaflow:sta olla sinulle hyötyä.

  • Onko sinulla heikentynyt virtsasuihku?
  • Tuntuuko, että rakko ei tyhjene virtsatessa?
  • Pitääkö sinun herätä usein öisin virtsaamistarpeen vuoksi?
  • Vaikka virtsaamistarvetta tuntuisi, niin virtsaamisen aloittaminen tuntuu vaikealta?

Jos vastasit myöntävästi yhteen tai useampaan kysymykseen, niin Prostaflow voi olla hyväksi eturahausesi hyvinvoinnille.  

Asiantuntija vahvistaa: tomaattiuute lisää sydänterveyttä

Liikunnan lisääminen, tupakoinnin lopettaminen ja alkoholin käytön vähentäminen ovat verenkiertoelimistön terveyden kannalta erittäin oleellisia asioita. Sydämen ja verisuonten terveyden edistämisessä ravitsemuksellisin keinoin on pyritty käyttämään keinoja, jotka parantavat veren rasva-arvoja, estävät LDL-kolesterolin hapettumista, edistävät sydämen toimintakykyä tai huolehtivat verenpaineesta.

- Edellä mainitut tekijät ovat erittäin tärkeitä ja kriittisiä sydämen ja verenkiertoelimistön terveyttä edistäviä funktioita. Tiedemiehet ovat pyrkineet pitkään etsimään jotain luontaista ja turvallista keinoa tukea verenkiertoa ja verisuoniston toimintaa, toteaa tohtori Dan Edwall.
Dan Edwall on väitellyt lääketieteen tohtoriksi solu- ja molekyylibiologiasta Karolinska Institutissa Tukholmassa.
- Niin sanotun välimerellisen ruokavalion, joka sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia, on todettu suojaavan sydän- ja verisuonitaudeilta. Välimerellisestä ruokavaliosta on tehty monia tutkimuksia, joissa on pyritty tunnistamaan terveyttä edistäviä ainesosia. Näiden ainesosien markkinointia ovat vaikeuttaneet tiukat eurooppalaiset tieteelliset vaatimukset tehosta. Nyt on löydetty uusi tuote, joka onnistuneesti täyttää kaikki nämä vaatimukset ja todistetusti edistää verenkiertoelimistön terveyttä, Edwall jatkaa.
Uusi keksintö täydentää puuttuvan sydänterveyslinkin. Uutta innovaatiota kutsutaan WSTC:ksi (Water-Soluble Tomato Consentrate), joka on vesiliukoinen tomaattiuute.

Freestream Fruitflow WSTC on erittäin monimutkainen, tomaatista patentoidulla menetelmällä valmistettu yhdiste, joka sisältää yli 30 vaikuttavaa ainetta, kuten esimerkiksi polyfenoleja. Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on todennut, että WSTC:llä tehdyt kahdeksan tutkimusta osoittavat johdonmukaisesti uutteen ylläpitävän verihiutaleiden normaalia aggregaatiota.
- Punasolujen sujuva liikkuminen takaa hyvän verenkierron, minkä mukana ravintoaineet kulkeutuvat tehokkaasti kaikkialle perimmäistä hiussuonta myöten.Useat tutkimukset vahvistavat Freestreamin vähentävän verihyytymiä, jotka ovat seurausta verihiutaleiden kokkaroitumisesta, ikään kuin kiinnittymisestä toisiinsa. Valmiste siis ylläpitää tervettä verenkiertoa elimistössä. Freestream vaikuttaa peräti 97 %:lla tutkituista ihmisistä. Sillä ei ole todettu sivuvaikutuksia edes suuremmilla annoksilla. Vaikutus alkaa jo puolentoista tunnin sisällä nauttimisesta ja kestää 12-18 tuntia. Säännöllisesti käytettynä vaikutus on pysyvä.

 

Alunperin julkaistu 20.5.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Pii – maapallon alkuaine vahvistaa ihmiskehoa

Vanhan kansan vatsarohdot - marjat ja pellava toimivat hyvin yhteistyössä

Näitä luetaan

Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.