Markkinoiden monipuolisin magnesium-sarja lihaksille ja hermostolle

Markkinoiden monipuolisin magnesium-sarja lihaksille ja hermostolle

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Magnesium Diasporal

Magnesium Diasporal on magnesiumlisä magnesiumin puutostilojen lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja sen tarve lisääntyy muun muassa hikoiltaessa. Kuumalla ilmalla tai urheillessa kannattaa siis kiinnittää huomiota magnesiumin riittävään saantiin.
Magnesium Diasporal -juomajauheet sisältävät hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia, joka on luonnollisesti ihmiskehossa esiintyvä magnesiumsuola ja imeytyy tutkitusti nopeasti ja tehokkaasti elimistön käyttöön.

Diasporal on monipuolinen magnesium-sarja, josta jokaiselle löytyy oma tuotteensa:

Diasporal 400 Extra -juomajauhe on markkinoiden vahvin magnesiumsitraattivalmiste. Jauhe kaadetaan lasiin ja lisätään vettä päälle, sekoitetaan ja saadaan valmis hedelmäinen appelsiininmakuinen juoma. Ei sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia väriaineita. Sisältää 400 mg magnesiumia.
Diasporal 400 Extra Direkt -raepussin voi napata lennossa ilman vettä. Loistava valinta treenikassiin ja matkoille. Maistuu appelsiinille ja sisältää 400 mg magnesiumia. 
Diasporal 400 Extra-kapselit ovat helppo ja vahva vaihtoehto! Yksi kapseli sisältää 400 mg magnesiumia oksidimuodossa, ilman makua tai makeutusaineita.

 

Tilaa Diasporal-magnesiumit helposti meiltä! 

 

Alunperin julkaistu 9.3.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Edellinen artikkeli

Voimaa ruuasta vai voimattomana ruuasta?

Seuraava artikkeli

Regulat pitää laulaja Anna Hanskin pirteänä ja energisenä

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: