category
Koulut alkavat – vinkkejä lasten vastustuskyvyn vahvistamiseen

Koulut alkavat – vinkkejä lasten vastustuskyvyn vahvistamiseen

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Kun koulut alkavat ja kokoonnutaan jälleen yhteen, myös virukset alkavat leviämään. Lasten immuunijärjestelmä ei ole yhtä vahva kuin aikuisten. Lapsen kasvaessa immuunijärjestelmä kehittyy ja se saavuttaa kypsyyden teini-iässä. Kokosimme helpot vinkit, kuinka voit tukea lasten vastustuskykyä koulujen alkaessa!

1. Lepo on erityisen tärkeää kasvavalle lapselle. Lapset tarvitsevat keskimäärin 10-14 tuntia unta. Häiriötekijät kuten tietokoneet ja älypuhelimet olisi hyvä sulkea hyvissä ajoin ennen nukkumaan menoa.

2. Liikkuminen – Luonnossa liikkuminen on yksi parhaimmista keinoista. Se on ilmaista, ja stimuloi immuunijärjestelmää tehokkaasti. Anna lapsen juosta, pyöräillä, kiipeillä ja tutkailla ympäristöä.

3. Vältä stressiä – Lapsetkin voivat stressaantua. Opeta heitä rentoutumaan ja muista että lapsetkin tarvitsevat omaa aikaa.

4. Rutiinit – Lapset tarvitsevat tasapainoisen ympäristön ja tietyt rutiinit luovat turvallisuudentunnetta. Tällaisia voivat olla esim. säännölliset yhteiset ruokailuhetket, tarinatuokiot sekä kotitehtävien tekeminen yhdessä.

5. Vähennä sokereita – Jotta koululaiset jaksavat, he tarvitsevat maistuvaa ja ravitsevaa kotiruokaa ja vähemmän sokereita. Tutkimuksissa on todettu, että liiallinen sokerien käyttö heikentää immuunijärjestelmän toimintaa.

6. Huolehdi käsihygieniasta – Opeta lapsiasi, milloin ja kuinka kädet tulee pestä. Käsiä ei tulisi pestä vain ennen ruokailua tai vessassa käynnin jälkeen. Säännöllinen käsienpesu auttaa vähentämään päivän mittaan poimittujen pöpöjen määrää.

7. Vastustuskykyä ja puhtia ravintolisistä – Vastustuskykyä voi tarvittaessa tukea myös ravintolisillä. Punahattua on perinteisesti käytetty vastustuskyvyn vahvistamiseen. Vogelin Echinacea Purutabletit on erityisesti kehitetty lapsille ja ne sopivat 4-vuotiaista alkaen. Appelsiinin makuiset tabletit on helppo pureskella ja niiden maku on miellyttävä. Sorbitolilla makeutetut tabletit ovat hammasystävällisiä. Tuotteen teho ja turvallisuus on tutkittu Sveitsissä yhdessä lastenlääkärien kanssa.

Tehokas ja tutkittu Strath on näppärä konsti vahvistaa väsähtäneen elimistön energiatasoa. Strath-yrttihiivavalmiste sisältää luonnollisia ravintoaineita hyvin imeytyvässä muodossa. Se on mainio lisäpuhdin antaja syksyn pimeneviin iltoihin. Strath soveltuu koko perheelle, 1-vuotiaista lapsista alkaen. Tuote ei sisällä eläviä hiivasoluja eikä synteettisiä lisäaineita.

Edellinen artikkeli

Warrior Coffee – kahvimaan kahvisoturit

Seuraava artikkeli

Probi-maitohappobakteerit hyvinvoinnin tueksi

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: