Tyrnimarjoja ja tyrniöljyä

10 tärkeää syytä miksi tarvitset tyrniöljyä osaksi terveellistä elämää

Tyrniöljyllä on lukuisia ihmisen hyvinvoinnin kannalta suotuisia vaikutuksia. Kokosimme tähän artikkeliin niistä tärkeimmät.

1. Ylivoimainen tärkeiden Omega-7 rasvahappojen lähde

Vaikka omega-7 -rasvahapoista ei puhuta yhtä paljon kuin omega-3, omega-6 ja omega-9 -rasvahapoista, on niillä erittäin suuri merkitys terveellisessä ruokavaliossa. Tyrniöjy sisältää tiettyä omega-7 -rasvahappoa nimeltään palmitoleiinihappo, jolla on ainutlaatuisia terveysvaikutuksia esimerkiksi limakalvojen terveyden kannalta.

2. Ravitsee ja kosteuttaa ihoasi ja päänahkaasi

Tyrniöljy on yksi maailman rikkaimmista ravintoaineista ja se sisältää noin 180 elimistölle tärkeää ravintoainetta. Tyrniöljy sisältää ylivoimaisen määrän kaikkia neljää eri rasvahappoa, omega-3, -6, -7, ja -9 ja lisäksi aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

Tyrniöljy on todellinen ihmeöljy ihosi hoitoon. Tyrniöljyn sisältämät omega-7 -rasvahapot ovat luonnon tehokas apu erilaisiin iho-ongelmiin, kuten esimerkiksi ekseemaan ja proriasikseen. Tyrniöljy vähentää ihon kaikkia tulehduksia ja punoituksia sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja limakalvoja – monet kuivaihoiset saavatkin siitä helpotusta oireisiinsa. Myös monille päänahan ongelmista kärsiville se on tuonut nopean avun helpottamalla päänahan kutinaa ja kuivuutta.

3. Ehkäisee ihon ikääntymistä

Omega-7 -tyrniöljy on täynnä luonnon ravinteita, jotka nopeuttavat tärkeiden solujesi tehokasta ja elintärkeää uudistumista. Kun käytät omega-7 -öljyä päivittäin, huomaat miten ihosi vahvistuu ja ihosi elastisuus ja nuorekkuus palautuu. Samalla ihosi vanhenemisen merkit vähenevät ja ihosi muuttuu pehmeämmäksi ja sileämmäksi.  Omega-7 -tyrniöljyn käytön huomaat syvien ryppyjen vähenemisenä ja ihon terveempänä ulkonäkönä.

4. Estää, hoitaa ja ehkäisee aknen syntymistä

Tyrniöljyn omega-7 rasvahappo on tehokas antioksidantti. Tämän voimakkaan antioksidantin on todettu hoitavan ja ennaltaehkäisevän myös aknea. Koska tyrniöljy on voimakas antibakteerinen aine, päivittäinen käyttö puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia ja tappaa huonolaatuisia bakteereja, jotka ovat aknen suurimpia aiheuttajia. Jos olet kärsinyt aknesta aiemmin elämäsi aikana, voit saada tyrniöljystä tehokasta apua ihosi korjaamiseen.

5. Vähentää vaihdevuosien harmillisia oireita

Omega-7 tyrniöljyn sisältämä ainutlaatuinen palmitoleenihappo helpottaa monien naisten hankalia vaihdevuosioireita. Tyrniöljy vahvistaa ihosolujen luonnollista rakennetta, vähentää ihon kuivuutta ja helpottaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden. Tyrniöljyn sisältämä omega-7 auttaa myös ehkäisemään naisten intiimialueen tilapäistä tai pitkäaikaista kuivuutta ja säilyttämään sen normaalin luonnollisen kosteuden.

6. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia silmiä

Tämä ei välttämättä tunnu tärkeältä terveyshyödyltä kaikille, mutta niille useille ihmisille, jotka ovat kärsineet tai kärsivät kuivista ja kutiavista silmistä, tyrniöljyn silmiä kosteuttava vaikutus on todella tärkeä asia. Tyrniöljyllä on todettu tutkimuksissa nopeita positiivisia vaikutuksia kuiviin, kutiseviin ja punottaviin silmiin.

7. Tukee hormonien normaalia toimintaa

Ihmisen elimistö tarvitsee yleiseen terveydelliseen hyvinvointiinsa ja normaaliin hormonien tuotantoonsa monipuolisesti omega-rasvahappoja päivittäin. Omega-7 -rasvahappojen on todettu säätelevän hormoneja, jotka vaikuttavat mm. elimistön rasvavarastojen määrään. Jos taistelet erityisesti vyötäröllä, reisissä ja pakaroissa esiintyvää ylipainoa vastaan, saatat kärsiä omega-7 -rasvahappojen puutteesta.

8. Suojelee elintärkeitä sisäelimiä, maksaa ja haimaa

Tyrniöljy sisältää noin 60 elimistölle tärkeää antioksidanttiyhdistettä, jotka edistävät terveyttäsi ja suojelevat sinua erilaisilta elimistön ongelmilta ja sairauksilta. Yksi tärkeimmistä tyrniöljyn ominaisuuksista on tyrniöljyn kyky suojella maksaasi erilaisilta epäpuhtauksilta, mm. raskasmetalleilta ja alfatoksiineilta.

9. Edistää verenkiertoelimistön terveyttä

Tyrniöljy on voimakkaasti tulehduksia vähentävä rasvahappo. Tämän tulehduksia vähentävän vaikutuksen lisäksi sillä on selkeä hyvää eli HDL-kolesterolia nostava ja LDL-kolesterolin hapettumista estävä vaikutus. Näistä syistä Omega-7 tyrniöljy on täydellinen rasvahappo verenkiertoelimistölle, kun sitä otetaan päivittäisenä ravintolisänä.

10. Parantaa vatsan toimintaa  ja helpottaa ruoansulatusta

Omega-7 palmitoleenihapolla on havaittu olevan selkeä limakalvoja hoitava ja kosteuttava vaikutus. Käyttämällä Omega-7 tyrniöljyä voit saada apua erilaisiin vatsan toiminnan häiriöihin ja se voi helpottaa ruoansulatustasi eheyttämällä ruoansulatuskanavan ja suoliston solujen terveyttä ja normaalia toimintaa.

Puhdas+ Premium Omega-7 on erinomainen tyrniöljyvalmiste

Verkkokaupastamme löytyvä Puhdas+ Premium Omega-7  -tuote asettaa uudet standardit Suomessa markkinoilla oleville omega-7 -tuotteille. Tuotteen puhtaus on viety täysin uudelle tasolle: se ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten haitallista karrageenia, väriaineita tai sika/nautaliivatetta. Puhdas+ Premium Omega-7 on markkinoiden vahvin ja puhtain omega-7 -valmiste – täydellinen apu iholle ja limakalvoille.

Tiesitkö, mitkä ovat liikkuvan ihmisen TOP-3 tärkeintä ravintoainetta?

Punkkien torjunta luonnollisesti

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.