Tyrnimarjoja ja tyrniöljyä

10 tärkeää syytä miksi tarvitset tyrniöljyä osaksi terveellistä elämää

Tyrniöljyllä on lukuisia ihmisen hyvinvoinnin kannalta suotuisia vaikutuksia. Kokosimme tähän artikkeliin niistä tärkeimmät.

1. Ylivoimainen tärkeiden Omega-7 rasvahappojen lähde

Vaikka omega-7 -rasvahapoista ei puhuta yhtä paljon kuin omega-3, omega-6 ja omega-9 -rasvahapoista, on niillä erittäin suuri merkitys terveellisessä ruokavaliossa. Tyrniöjy sisältää tiettyä omega-7 -rasvahappoa nimeltään palmitoleiinihappo, jolla on ainutlaatuisia terveysvaikutuksia esimerkiksi limakalvojen terveyden kannalta.

2. Ravitsee ja kosteuttaa ihoasi ja päänahkaasi

Tyrniöljy on yksi maailman rikkaimmista ravintoaineista ja se sisältää noin 180 elimistölle tärkeää ravintoainetta. Tyrniöljy sisältää ylivoimaisen määrän kaikkia neljää eri rasvahappoa, omega-3, -6, -7, ja -9 ja lisäksi aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja.

Tyrniöljy on todellinen ihmeöljy ihosi hoitoon. Tyrniöljyn sisältämät omega-7 -rasvahapot ovat luonnon tehokas apu erilaisiin iho-ongelmiin, kuten esimerkiksi ekseemaan ja proriasikseen. Tyrniöljy vähentää ihon kaikkia tulehduksia ja punoituksia sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja limakalvoja – monet kuivaihoiset saavatkin siitä helpotusta oireisiinsa. Myös monille päänahan ongelmista kärsiville se on tuonut nopean avun helpottamalla päänahan kutinaa ja kuivuutta.

3. Ehkäisee ihon ikääntymistä

Omega-7 -tyrniöljy on täynnä luonnon ravinteita, jotka nopeuttavat tärkeiden solujesi tehokasta ja elintärkeää uudistumista. Kun käytät omega-7 -öljyä päivittäin, huomaat miten ihosi vahvistuu ja ihosi elastisuus ja nuorekkuus palautuu. Samalla ihosi vanhenemisen merkit vähenevät ja ihosi muuttuu pehmeämmäksi ja sileämmäksi.  Omega-7 -tyrniöljyn käytön huomaat syvien ryppyjen vähenemisenä ja ihon terveempänä ulkonäkönä.

4. Estää, hoitaa ja ehkäisee aknen syntymistä

Tyrniöljyn omega-7 rasvahappo on tehokas antioksidantti. Tämän voimakkaan antioksidantin on todettu hoitavan ja ennaltaehkäisevän myös aknea. Koska tyrniöljy on voimakas antibakteerinen aine, päivittäinen käyttö puhdistaa tehokkaasti ihohuokosia ja tappaa huonolaatuisia bakteereja, jotka ovat aknen suurimpia aiheuttajia. Jos olet kärsinyt aknesta aiemmin elämäsi aikana, voit saada tyrniöljystä tehokasta apua ihosi korjaamiseen.

5. Vähentää vaihdevuosien harmillisia oireita

Omega-7 tyrniöljyn sisältämä ainutlaatuinen palmitoleenihappo helpottaa monien naisten hankalia vaihdevuosioireita. Tyrniöljy vahvistaa ihosolujen luonnollista rakennetta, vähentää ihon kuivuutta ja helpottaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteuden. Tyrniöljyn sisältämä omega-7 auttaa myös ehkäisemään naisten intiimialueen tilapäistä tai pitkäaikaista kuivuutta ja säilyttämään sen normaalin luonnollisen kosteuden.

6. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia silmiä

Tämä ei välttämättä tunnu tärkeältä terveyshyödyltä kaikille, mutta niille useille ihmisille, jotka ovat kärsineet tai kärsivät kuivista ja kutiavista silmistä, tyrniöljyn silmiä kosteuttava vaikutus on todella tärkeä asia. Tyrniöljyllä on todettu tutkimuksissa nopeita positiivisia vaikutuksia kuiviin, kutiseviin ja punottaviin silmiin.

7. Tukee hormonien normaalia toimintaa

Ihmisen elimistö tarvitsee yleiseen terveydelliseen hyvinvointiinsa ja normaaliin hormonien tuotantoonsa monipuolisesti omega-rasvahappoja päivittäin. Omega-7 -rasvahappojen on todettu säätelevän hormoneja, jotka vaikuttavat mm. elimistön rasvavarastojen määrään. Jos taistelet erityisesti vyötäröllä, reisissä ja pakaroissa esiintyvää ylipainoa vastaan, saatat kärsiä omega-7 -rasvahappojen puutteesta.

8. Suojelee elintärkeitä sisäelimiä, maksaa ja haimaa

Tyrniöljy sisältää noin 60 elimistölle tärkeää antioksidanttiyhdistettä, jotka edistävät terveyttäsi ja suojelevat sinua erilaisilta elimistön ongelmilta ja sairauksilta. Yksi tärkeimmistä tyrniöljyn ominaisuuksista on tyrniöljyn kyky suojella maksaasi erilaisilta epäpuhtauksilta, mm. raskasmetalleilta ja alfatoksiineilta.

9. Edistää verenkiertoelimistön terveyttä

Tyrniöljy on voimakkaasti tulehduksia vähentävä rasvahappo. Tämän tulehduksia vähentävän vaikutuksen lisäksi sillä on selkeä hyvää eli HDL-kolesterolia nostava ja LDL-kolesterolin hapettumista estävä vaikutus. Näistä syistä Omega-7 tyrniöljy on täydellinen rasvahappo verenkiertoelimistölle, kun sitä otetaan päivittäisenä ravintolisänä.

10. Parantaa vatsan toimintaa  ja helpottaa ruoansulatusta

Omega-7 palmitoleenihapolla on havaittu olevan selkeä limakalvoja hoitava ja kosteuttava vaikutus. Käyttämällä Omega-7 tyrniöljyä voit saada apua erilaisiin vatsan toiminnan häiriöihin ja se voi helpottaa ruoansulatustasi eheyttämällä ruoansulatuskanavan ja suoliston solujen terveyttä ja normaalia toimintaa.

Puhdas+ Premium Omega-7 on erinomainen tyrniöljyvalmiste

Verkkokaupastamme löytyvä Puhdas+ Premium Omega-7  -tuote asettaa uudet standardit Suomessa markkinoilla oleville omega-7 -tuotteille. Tuotteen puhtaus on viety täysin uudelle tasolle: se ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten haitallista karrageenia, väriaineita tai sika/nautaliivatetta. Puhdas+ Premium Omega-7 on markkinoiden vahvin ja puhtain omega-7 -valmiste – täydellinen apu iholle ja limakalvoille.

Tiesitkö, mitkä ovat liikkuvan ihmisen TOP-3 tärkeintä ravintoainetta?

Punkkien torjunta luonnollisesti

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.