category
Testissä kolmikko Fiini Naturallylta

Testissä kolmikko Fiini Naturallylta

Ida Hellsten

Ida Hyvikseltä moi!

Sain testattavakseni Fiini Naturallyn uutuuksista hoitoveden, öljyseerumin sekä tyrni voiteen. Nyt käytettyäni tuotteita parisen viikkoa, voin kertoa teille kokemukseni niistä. 

Itselläni on sekaiho, jota vuosia hoidin ehkä enemmänkin rasvaisena ihona. Jossain kohtaa ymmärsin ihoni kaipaavan kuitenkin eniten juuri kosteutusta. Otin käyttööni erilaiset öljyt ja voiteet, minkä jälkeen olenkin huomannut ihoni näyttävän paremmalta! Lisäksi kärsin suunympärysihottumasta (perioraalidermatiitti), joka on yleinen ihotauti. Minulla on siihen toki lääkärin määräämä voide, jota käytän tarvittaessa kuureina, mutta huomaan myös ihottuma-alueiden kaipaavan reilusti kosteutusta. Fiini Naturallyn kolmikko oli iholleni siis kaikin puolin loistava kokeiluun. 

Fiini Naturally Kaura-Kamomilla Hoitovesi

Fiini Naturallyn Kaura-Kamomilla Hoitovesi on todellinen ihon tehokosteuttaja! Tämä hoitovesi antaa iholle heleyttä, kosteutta ja raikkautta, minkä lisäksi se tasapainottaa ihon toimintaa. Kaura-Kamomilla Hoitovesi on ihanteellinen atooppiselle, kuivalle ja herkälle iholle sekä iho-ongelmiin, kuten akneiholle.

Luomukamomillavesi rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa, sekä rauhoittaa ihon tulehduksia. Kamomilla taasen on antimikrobinen ja auttaa rauhoittamaan ihottumaa, punoitusta ja tulehdusta. Hyaluronihappo sitoo vettä itseensä ja se vähentää ihon hilseilyä, silottaa juonteita ja edistää ihon normaalia toimintaa. 

Kaura-Kamomilla Hoitovesi on tavallista kasvovettä paksumpaa koostumukseltaan, eikä vaadi kerrostamista. Sitä voi käyttää myös parranajon jälkeen sekä myös muualle ihoon, kuin vain kasvoille. Hoitonestettä voi käyttää esimerkiksi käsiin, taipeisiin, selkään ja jalkoihin. Hoitoveden jälkeen levitetään kasvoille öljyseerumi, kasvoöljy tai voide. 

Ihana hoitovesi

En ollut aiemmin kokeillut hoitovettä, mutta voin sanoa ihastuneeni tähän tuotteeseen heti! Kasvojenpesun jälkeen tiputan pullosta hoitovettä kädelleni, hieron käsiä yhteen ja taputtelen sitten hoitoveden kasvoilleni sekä kaulan iholle ja dekolteelle. Lopun hieron käsiini ennen öljyseerumin tai voiteen levittämistä kasvoille. Lisäkosteutusta hoitovedestä saava ihoni näyttää heleältä ja hyvinvoivalta. 

 

Fiini Naturallyn Kaura-Kamomilla Hoitoveden löydät meiltä Hyvikseltä täältä

Fiini Naturally Kaura-Tyrni Öljyseerumi

Fiini Naturallyn Kaura-Tyrni Öljyseerumi sisältää puhdasta kotimaista kauraöljyä sekä tyrniöljyä. Öljyseerumi sopii erityisesti sekaiholle, mutta käy myös kuivalle ja herkälle iholle. Kauraöljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa, sekä vähentää tulehdusta ja punoitusta. Tyrniöljy sisältää mm. vitamiineja ja rasvahappoja, jotka edistävät ihon uusiutumista. Lisäksi tyrniöljyllä on myös maksaläikkiä vaalentava vaikutus. 

Öljyseerumia levitetään puhdistetuille sekä kosteutetuille kasvoille ja kaulan iholle.

Kosteuttava öljyseerumi

Heti ensimmäisellä kerralla öljyseerumin tuoksusta lävähti mieleeni kuva puurolautasesta. Tuttu kauran tuoksu on kuitenkin suhteellisen neutraali haju, joka on melko miellyttäväkin. Öljyseerumi tuntuu kivalta, eikä jätä ihoa turhan öljyisen tuntuiseksi. Pystyn käyttämään öljyseerumia myös päivisin meikin alla ja pian huomasinkin käyttäväni öljyseerumia aamuin illoin. Iho tuntuu sen jäljiltä hyvältä. 

 

Fiini Kaura-Tyrni Öljyseerumin löydät meiltä Hyvikseltä täältä

Fiini Naturally Tyrni Voide

Fiini Naturallyn Tyrni Voide sisältää ihoa kosteuttavaa tyrninsiemenöljyä, joka kosteuttaa ihoa, parantaa kimmoisuutta ja vahvistaa herkkää, kutisevaa ja ärtynyttä ihoa.Tyrninsiemenöljy sisältää paljon ihon kunnolle tärkeitä mineraaleja ja vitamiineja. Lisäksi sillä on maksaläikkiä vaalentava vaikutus. 

Tyrni voide kosteuttaa ja suojaa ihoa, sekä tekee ihosta pehmeämmän. Se on kaikille ihotyypeille sopiva voide monenlaiseen käyttöön. Tyrni voidetta voi levittää kasvoille, huulille ja kynsinauhoille. Sitä voi käyttää pakkasvoiteena, suojaamaan kylmältä tai kuumalta. 

Monitoimivoide

Fiini Naturallyn Tyrni Voide on päässyt itselläni tehokkaaseen käyttöön. Pienessä purkissa oleva voide on todella riittoisaa. Käytän voidetta vaihdellen huulirasvana, yövoiteena kasvoilla ja toisinaan käsilläkin. Jos kasvoissa oleva suunympärysihottuma alkaa ärtyä päivän mittaan, sipaisen siihen Tyrni voidetta. Olen tykästynyt tähän voiteeseen! 

 Fiini Naturallyn Tyrni Voiteen löydät meiltä Hyvikseltä täältä

Lopputulema

Käytettyäni näitä kolmea tuotetta nyt tovin, voin sanoa ihoni näyttävän ja tuntuvan hyvältä. Suunympärysihottumani ei ole kadonnut, mutta ei tuotteet moista lupaa tehdäkään. Muuten ihoni tuntuu ja näyttää kosteutetulta ja sileältä. 
Fiini Naturallyn tuotteita tulee jatkossakin löytymään kaapistani! 

Suosittelen tutustumaan Fiini Naturallyn laajaan tuotetarjontaan.

Fiini Naturallyn tuotteet löydät Hyvikseltä täältä

Edellinen artikkeli

MOSSA — Tehoa pohjoisen marjoista

Seuraava artikkeli

Luonkosin jauhedeo pitää kainalot raikkaina!

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: