category
Luonkosin jauhedeo pitää kainalot raikkaina!

Luonkosin jauhedeo pitää kainalot raikkaina!

Ida Hellsten

Hyviksen Ida täällä taas hei!

Olen nyt loppukesän ajan käyttänyt Luonkosin Powerful-jauhedeodoranttia ja voin todeta sen olevan aivan loistava keksintö. Seuraavaksi kerron teille Luonkosin jauhedeoista sekä omasta kokemuksestani.

Luonkosin jauhedeodorantit

Luonkos toi markkinoille kaksi soodatonta, alkoholitonta ja vedetöntä jauhedeodoranttia, joissa on mukana suomalainen huippuinnovaatio Reconnecting Nature™ -metsämikrobiuute. 

Luonkosin jauhedeot lyhyesti kuvailtuina:

  • Hellävarainen, mutta tehokas koostumus
  • 100% vegaaninen 
  • Erittäin riittoisa Zero Waste-tuote

Ihoärsytykset on minimoitu ja jäljelle jätetty hellävaraisen ekologinen ihon ystävä. Jauhedeot estävät hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittavat kainalon bakteeritasapainoa.

Luonkosin Powerful sisältää metsämikrobiuutteen lisäksi muun muassa kauraa, ohratärkkelystä, valkosavea, magnesiumia, sinkkilaktaattia ja hienoa merisuolaa. Powerfuliin ei ole lisätty tuoksuja, joten tuote sopii useimmille tuoksuherkille. Luonkosin Fruitful sisältää myös edellä mainittuja Powerfulin sisältämiä ainesosia, mutta hedelmäisen tuoksun sille antaa eteeristen öljyjen viehättävä trio litsiä, palmarosaa ja piparminttua.

Jauhedeon käyttö

Jauhedeodorantti on pakattu kätevään muovittomaan sirotinrasiaan, josta sitä on helppo annostella. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenellesi ja ripottele päälle muutama vesipisara. Sekoita seos sormella tasaiseksi ja levitä valmis deodorantti kainaloihin.

Luonkosin jauhedeot sopivat sellaisenaan jauheena käytettäväksi myös esimerkiksi jalkoihin, rintojen väliin tai taipeisiin. Tällöin voit ripotella tuotteen varovasti talkin tapaan haluamallesi alueelle.

Säilytä jauhedeodoranttia kosteudelta suojattuna.

Luonkosin Powerful-jauhedeodorantti

Toimiva deodorantti ilman alumiinia ja soodaa

Olen jo vuosia etsinyt hyvää luonnonkosmetiikan deodoranttia. Pari ensimmäistä kokeilemaani toimivat aikoinaan muuten hyvin, mutta rikkoivat kainaloideni ihon sisältämänsä soodan takia. Yksi iholle hyvä luonnondeo minulla on ollut pari vuotta käytössä, mutten ole voinut aina ihan täysin luottaa sen kestoon, joten olen pitänyt kaapissa tavallista deodoranttia varalla. 

Saatuani käsiini Luonkosin Power jauhedeodorantin otin sen käyttööni innolla. Kyseessä on tosiaan hajustamaton deo, joka ei sisällä alumiinia tai soodaa. Kainaloideni ihon puolesta minun ei siis tarvinnut olla huolissani. 

Powerful tuli käyttööni juuri pahimpien helteiden aikaan ja se pääsi heti kunnon testiin! Ensimmäisten päivien aikana huomasin deon kestävän hyvin muuten, paitsi kunnon treenirääkin jälkeen, jolloin hien haju tuntui puskevan läpi. Kuitenkin nyt käytettyäni jauhedeoa jo pidempään, en ole enää moista huomannut, vaan se on pitänyt hienhajun poissa jokaisessa tilanteessa! 

Jauhedeodorantti päästää luonnollisesti hien kyllä läpi, mutta pitää sen hajuttomana. Kainaloideni iho voi hyvin, koska herkästi ihon rikki saavaa soodaa ei ole käytetty Luonkosin jauhedeoissa. 

Haluan ehdottomasti kokeilla jossakin kohtaa Luonkosin Fruitful-jauhdeodoranttia, koska se kuulostaa herkullisen tuoksuiselta! Kuitenkin nyt käytössäni oleva hajusteeton Powerful on deodorantti, jota voin lämpimästi suositella kaikille. Hajusteettomana se sopii varmasti monille. 

Luonkos Fruitful-jauhedeodorantti

Luonkosin jauhedeodorantit ja muut tuotteet löydät Hyvikseltä täältä

Edellinen artikkeli

Testissä kolmikko Fiini Naturallylta

Seuraava artikkeli

Miesten ihonhoito: hyvin hoidettu iho ja siisti parta tuovat itsevarmuutta

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: