Kaksi nuorta naista ja Mossan kasvovoide

MOSSA — Tehoa pohjoisen marjoista

Mossa on mutkatonta, tehokasta ja tyylikästä luonnonkosmetiikkaa Latviasta. Miellyttävät koostumukset, suloiset tuoksut ja värikkäät pakkaukset tekevät Mossasta helposti lähestyttävän ja puoleensavetävän sarjan. Kun hintakin on edullinen, ei ole ihmekään, että Mossa on noussut Suomessa suureen suosioon.

Mossa sanoo ”ei” monimutkaisille ihonhoitofilosofioille, mutta ”kyllä” tehokkaille ainesosille. Leikkisän näköiset pakkaukset kätkevät sisäänsä pohjoisen aktiivisten marjojen vitamiinirikkauden ja hyviä rasvahappoja sekä antioksidantteja pursuavan tehon. Marjat ovat pohjoisen oma superfood – eivätkä vain suun kautta nautittuina. Valitse Mossa, ja löydä marjojen hyväätekevä voima myös ihollesi!

Mossan marjat

Mossan tuotteita verkkokassissa

Miksi pohjoisen marjat ovat niin vitamiinipitoisia? Selvitäkseen pitkästä ja kylmästä talvesta, marjalajit varastoivat lyhyen kesän aikana itseensä runsaasti ravintoaineita, kuten antioksidantteja, rasvahappoja ja polyfenoleita. Kaikilla näillä on hyödyllisiä vaikutuksia myös iholle.

Marjansiemenöljyissä on huikea määrä arvokkaita ravintoaineita hyvin tiiviissä muodossa, ja jo pieni määrä marjaöljyä tuo ihonhoitotuotteeseen huomattavaa tehoa.

Jokainen Mossan tuotteista sisältää yhdistelmän yhtä tai useampaa marjaa, joiden sisältämät aktiiviaineet iho tunnistaa ja osaa hyödyntää.

Mustikka

Mustikka sisältää korkean pitoisuuden antioksidanttista antosyaania sekä A-, B- ja C-vitamiineja. Mustikka suojaa ihoa ympäristön rasitteilta ja ehkäisee ihon kollageenin vähenemistä. E-vitamiini rauhoittaa ihoa.

Löydät mustikkaa mm. Mossan Youth Defence -päivävoiteesta normaalille ja sekaiholle iholle sekä uudesta Moisture Care -huulivoiteesta.

Lakka

Mossa Youth Defence -kasvovoide

Lakka on todellinen C-vitamiinipommi; siinä on neljä kertaa enemmän C- vitamiinia kuin appelsiinissa tai ruusunmarjassa. Lakka sisältää myös paljon Omega 3- ja 6- rasvahappoja, jotka ravitsevat ja vahvistavat ihon suojakerrosta.

Tutustu lakan tehoon mm. suositussa Glow Cocktail -seerumissa, joka ehkäisee pigmenttimuutoksia, tai Youth Defence -päivävoiteessa kuivalle iholle.

Karhunvatukka

Karhunvatukan arvokas siemenöljy sisältää jopa 70 % monityydyttymättömiä rasvahappoja kuten Omega-3 ja 6-rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon omaa hydrolipidikalvoa. Lisäksi karhunvatukan antioksidantit, antosyaanit ja fenolit auttavat hidastamaan ihon ikääntymismuutoksia.

Löydä karhunvatukan teho Youth Defence -yövoiteesta, ja anna ihollesi uudistavat yöunet.

Vadelma

Vadelmansiemenöljy sisältää runsaasti ihoa hoitavia rasvahappoja kuten linoleeni-, alfalinoleeni ja oleiinihappoja sekä tulehdusta ja punoitusta laskevia fenoliyhdisteitä. Vadelmansiemenöljyssä on myös A- ja E-vitamiinia, jotka ehkäisevät vapaiden radikaalien vaikutuksia iholla.

Vadelmansiemenöljyä löydät mm. Mossan rakastetuimmasta tuotteesta, huikean suositusta Vitamin Cocktail -kasvoöljystä. Jos pidät enemmän voidekoostumuksesta, kokeile Vitamin Cocktail -sarjan 5 in 1 -päivävoidetta.

Valkoherukka

Valkoherukassa on korkea pitoisuus AHA- hedelmähappoja, mikä tekee siitä ihoa puhdistavan. AHA-hapot kuorivat ihon pintaa tehden siitä sileän ja kirkkaan.

Mossa käyttää valkoherukkaa Juicy Clean Creme -puhdistusmaidossaan. Ihanan ylellinen Juicy Clean Creme on voidemainen tuote, joka muodostaa iholla hienovaraisen, pehmeän vaahdon.

Karpalo

Karpalouute sisältää runsaasti C-vitamiinia sekä muita ihon ikääntymisprosessia hidastavia ja ihon elastisuutta lisääviä antioksidantteja. C-vitamiini myös kirkastaa ihoa.

Karpalon voimaan voit tutustua Mossan ihoa kirkastavassa Juicy Peel 5 Minute Peeling -naamiossa.

Tyrni

Tyrniöljy sisältää runsaasti harvinaista Omega 7-rasvahappoa sekä A- ja E- vitamiinia. Tyrniöljy auttaa vahvistamaan ihon puolustusmekanismia sekä hoitaa ihon aurinkovaurioita, vähentäen tulehdusta ja neutraloiden vapaiden radikaalien vaikutuksia.

Tyrniöljyä löydät Mossan aurinkotuotteista; Natural Sun SPF 20 -voiteesta ja 365 Days Defence SPF 30 -kasvovoiteesta.

Puolukka

Mossa Derma+ on herkän ihon tuotelinja

Puolukansiemenöljy sisältää ihoa rauhoittavaa, tulehdusta vähentävää ja antioksidanttista resveratrolia. Puolukansiemenöljyssä on myös Omega-3 ja 6-rasvahappoja sekä E-vitamiinia, jotka vähentävät ulkoisten stressitekijöiden aiheuttamia ihoärsytyksiä, kuten punoitusta.

Rauhoittavaa puolukkaa löydät Mossan herkän ihon Derma+ -sarjasta, kokeile esimerkiksi ihanan kosteuttavaa ja pehmentävää Derma + -emulsioseerumia.

Mustaherukka

Mossan Anti-Blemish -kasvovesi

Monipuolinen mustaherukka sisältää vaikuttavan määrän iholle hyödyllisiä aineita kuten antosyaaneja, gammalinoleenihappoa ja C-vitamiinia. Tämä todellinen multitasker-marja kosteuttaa, hidastaa ikääntymisen merkkejä ja ehkäisee ihon epäpuhtauksia. Mustaherukan sisältämät terpentiinit auttavat vähentämään bakteerien kasvua ja hillitsemään ihon epäpuhtauksia.

Löydä mustaherukan taika Mossan Skin Solutions -tuotteista, kuten epäpuhtaan ihon Anti-Blemish -kasvovedestä.

 

Tähän liittyvät tuotteet:

Hypetetty kaktusviikuna – ihonhoidon ihmeaine syystäkin

Testissä kolmikko Fiini Naturallylta

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.