category
Hypetetty kaktusviikuna – ihonhoidon ihmeaine syystäkin

Hypetetty kaktusviikuna – ihonhoidon ihmeaine syystäkin

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Olet kenties viime aikoina törmännyt kaktukseen vähän siellä sun täällä kosmetiikan maailmassa. Hypetetty ainesosa kaktustrendin taustalla on kaktusviikunauute, jolla on todella vaikuttava kirjo ihonhoidollisia hyötyjä kosteutuksesta antioksidanttisuuteen. Ei siis ihmekään, että kaktus on noussut uudeksi ”it”-raaka-aineeksi.

Whamisan uutuus, Cactus Bouncy Serum Kaktusviikunaseerumi, tarjoaa kaktusviikunauutteen hyödyt tehokkaimmassa mahdollisessa paketissa; intensiivisesti kosteuttava seerumi sisältää peräti 99,47% kaktusviikunauutetta. Jos kaktuksen tehot kutkuttelevat, Whamisan tuote on erinomainen valinta tehdä tuttavuutta tämän trendikkään fytoaktiiviaineen kanssa.

Kaktusviikunasta on moneksi

Whamisan kaktusviikunauute on todellinen ihonhoidon ihmeaine

Kaktusviikuna eli viikunaopuntia (Opuntia Ficus-Indica) on meksikolainen kaktuslaji, jonka hedelmä on syötävä. Kosmetiikassa käytetään kaktusviikunan varresta, hedelmistä ja kukista saatavaa uutetta sekä siemenöljyä. Kullakin ainesosalla on hieman erilaisia vaikutuksia, mutta kaikille yhteistä on kosteuttavuus, rauhoittavuus ja korkea antioksidanttipitoisuus.

Kaktusviikunalla on paljon yhteistä aloe veran kanssa. Kosmetiikan raaka-aineina kumpikin on erittäin kosteuttava ja rauhoittava sekä sisältää runsaasti erilaisia mikroravintoaineita. Kaktusviikunassa on kuitenkin vielä aloe veraakin enemmän aktiiviaineita; se sisältää 40 erilaista fytokemikaalia, 18 aminohappoa, 14 eri vitamiinia sekä 12 eri mineraalia.

Jo pieni määrä kaktusviikunautetta tuo ihonhoitotuotteeseen vahvasti antioksidanttisia vaikutuksia. Korkeammalla pitoisuudella kaktusviikunauute on äärimmäisen kosteuttava sekä rauhoittaa ärtynyttä ja herkästi reagoivaa ihoa.
Kaktusviikunauuteen kaltaisesta ainesosasta hyötyvät ihan kaikki ihotyypit. Se on myös hyvin siedetty ainesosa ja sopii herkällekin iholle.

Cactus Bouncy Serum – kosteutuksen uusi tähti

Whamisan kaktusviikunauute tekee iholle ihmeitä

Whamisan uutuusseerumi on loistava valinta erityisesti kuivalle, kosteusköyhälle, ärtyneelle ja stressaantuneelle iholle. Jos esimerkiksi Whamisan toinen superkosteuttaja, Deep Rich Toner, on tuntunut iholla liian aktivoivalta, Cactus Bouncy Serum on erinomainen vaihtoehto ihon syväkosteutukseen. Sen huomattavasti yksinkertaisempi koostumus sopii ihanteellisesti herkästi reagoivalle iholle.

Cactus-seerumi sisältää kaktusviikunauutteen lisäksi spirulina-uutetta sekä tarkoin valitun joukon terapeuttisia ja antimikrobisia öljyjä; laventelia, rosmariinia, ruusupuun öljyä sekä mandariiniöljyä. Nämä parantavat luontaisesti tuotteen säilyvyyttä sekä tuovat seerumiin myös terapeuttisen vaikutuksen.
Seerumi on säilöntäaineeton, vegaaninen ja BDIH-sertifioitu.

Edellinen artikkeli

WHAMISA – Fermentoitua luonnonkosmetiikkaa Koreasta

Seuraava artikkeli

MOSSA — Tehoa pohjoisen marjoista

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: