Kaunis korealainen nainen

WHAMISA – Fermentoitua luonnonkosmetiikkaa Koreasta

Whamisa on nopeassa ajassa suursuosioon ponnahtanut eteläkorealainen luonnonkosmetiikkasarja. Suosion taustalla on huippuunsa hiottu laatu, ei-kompromisseja-asenne sekä omintakeiset, vedettömät ja fermentoidut koostumukset, jotka ovat vakuuttaneet kuluttajat ilmiömäisellä tehollaan. Myös sarjan yksinkertainen mutta äärimmäisen tehokas 7 Skin Method -ihonhoitorutiini on mullistanut monen kokemuksen oikeasti kosteutetusta, hyvinvoivasta ihosta.

Yksinkertaista, hauskaa ja tehokkuudessaan koukuttavaa!

Ekstra-tehoa fermentoiduista raaka-aineista

Fermentointi on maitohappokäymiseen perustuva menetelmä, joka on Koreassa suosittu kauttaaltaan niin ravinnossa kuin kosmetiikassakin. Moni on varmasti ainakin kuullut kimchistä, eli fermentoidusta kiinankaalista.

Fermentoiduilla elintarvikkeilla on tunnettuja terveysvaikutuksia, ja fermentointiprosessilla myös kosmetiikan raaka-aineisiin saadaan lisää tehoa. Fermentointi pilkkoo ainesosien molekyylirakennetta muotoon, jota iho pystyy hyödyntämään tehokkaammin. Samalla fermentointi vapauttaa uusia yhdisteitä kuten maitohappoa, entsyymejä, aminohappoja ja rasvahappoja. Nämä kaikki ovat iholle hyödyllisiä ainesosia.

Asiaa voi ajatella yksinkertaisesti esimerkiksi niin, että kun hapatus tekee jo valmiiksi terveellisestä kaalista vielä terveellisempää, sama tapahtuu myös kosmetiikan hoitaville ainesosille: jo sellaisenaan iholle hyödyllisen kasviuutteen tehot moninkertaistuvat, ja sen molekyylit pilkkoutuvat muotoon, joka imeytyy ihoon paremmin.

Whamisan käyttämiin fermentoituihin raaka-aineisiin lukeutuvat mm. kukat, riisi ja aloe. Luomulaatuiset kukkaisuutteet ovat tuotteissa pääroolissa.

Aloe vera veden korvikkeena

Toinen mielenkiintoinen ja koostumusta tehostava seikka Whamisan tuotteissa on vedettömyys; normaalisti emulsiot ja kasvovedet pohjautuvat veteen, Whamisa käyttää veden sijaan aloe veraa. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, minkä lisäksi se sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mikrorvintoaineita kuten mineraaleja, vitamiineja, entsyymejä ja aminohappoja.

Kerrostamalla ihanteellinen kosteustasapaino

Whamisa-ihonhoitorutiini perustuu kahdenlaiseen kerrostamiseen; vesituotteiden kerrostamiseen sekä ihonhoitotuotteiden kerrostamiseen järjestyksessä kevyimmästä täyteläisimpään.

Ihon hyvinvointi lähtee puhtaudesta ja optimaalisesta kosteustasapainosta. Whamisa-rutiinissa iho puhdistetaan perusteellisesti kaksoispuhdistuksella: ensin poistetaan meikki öljypohjaisella puhdistustuotteella ja sitten vesiliukoinen lika vesipohjaisella, vaahtoavalla puhdistustuotteella.

Puhdistuksen jälkeen ihoon imeytetään kosteutta kasvovedellä, sekä tarpeen mukaan muutaman kerran viikossa tai vuodenaikojen vaihtuessa kuuriluontoisesti hydrogeelinaamiolla.

Whamisan syväkosteuttava kasvovesi

Whamisan syväkosteuttava kasvovesi on seerumimainen kasvovesi, joka toimii kosteuttavana hoitonesteenä normaalille ja kuivalle iholle.

7 Skin Method

Tärkeää on nähdä kasvovesi nimenomaan hoitotuotteena, jota levitetään ihoon käsin, ei vanulapulla. Kasvovettä imeytetään ihoon useampi kerros 7 Skin Method -menetelmällä: painele kasvovettä kämmenten kautta ihoon kunnes vesi on kokonaan imeytynyt, ja lisää sitten uusi kerros. Kerroksia ei tarvitse olla välttämättä juuri seitsemän, kuulostele ihosi tarvetta. Suosittelemme kuitenkin vähintään kolmea kerrosta tehokkaiden tulosten aikaansaamiseksi. Tulet hämmästymään, miten paljon ihon kunto parantuu vain sitouttamalla pintakerrokseen kosteutta. Säännöllinen kasvoveden kerrostaminen tekee ihosta hehkuvan kuulaan, kimmoisan ja sileän.

Kasvoveden jälkeen levitä iholle ihotyyppisi mukainen kosteusvoide, -emulsio ja/tai kasvoöljy sekä silmänympärysvoide. Voit myös sekoittaa öljyä pari tippaa kosteusvoiteeseen.

Viimeisenä kasvoille laitetaan aurinkosuojatuote (sekä meikki). Whamisan BB-voide yhdistää molemmat; peittävä ja hoitava Organic Flowers BB -voide tekee iholle täydellisen kuulaan ja tasaisen pinnan, samalla suojaten ihoa UV-säteiltä SPF 50 -aurinkosuojakertoimella.

Ihastu Whamisaan

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Monoi Tiki Tahiti – polynesialaisten kauneuden salaisuus

Seuraava artikkeli

Hypetetty kaktusviikuna – ihonhoidon ihmeaine syystäkin

Näitä luetaan

Bioaktiivinen muta tehohoitaa ja hemmottelee
Järven pohjassa vuosituhansien ajan kehittynyt terapeuttinen hoitomuta
sisältää kahmalokaupalla bioaktiivisia ainesosia, jotka uudistavat...
Havupuu-uutejuomalla parissa viikossa eroon ruusufinnistä
Porilainen Liisa Lumme on 36-vuotias koirakoulun ohjaaja, joka sairastui nelisen vuotta sitten...
Kosmeettisen gua shan ABC ja opas gua sha välineen valintaan
Gua sha on tällä hetkellä ylivoimaisesti kirkkain johtotähti kauneudenhoitomaailmassa eikä mikään ihme,...
Beauty Sleep – anna ihosi levätä ja uusiutua yön aikana!
Kauneusunet eivät ole myytti, vaan tosiasia. Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen...
Dr. Hauschka: Paremman maailman luonnonkosmetiikkaa pintaa syvemmältä
Dr. Hauschka -sarjan ihonhoitotuotteet ovat hoitavuudessaan ainutlaatuisia. Niiden teho kumpuaa tarkkaan valituista,...
Laponie of Scandinavia – mutkatonta ja luonnollista hoitoa herkälle ja ongelmaiholle
Kotimainen Laponie of Scandinavia tekee pelkistettyjä ja helposti yhdistettäviä tuotteita, jotka hoitavat...
Taiga Cosmetics hurmaa Lapin luonnon tehoaineilla
Taiga Cosmeticsin tarina alkoi rakkaudestamme Suomen Lappiin ja sen karuun mutta kauniiseen...
Vuoden 2022 Hoitotuote: Moi Forest -metsäpölyvoidesarja
Hyviksenkin asiakkaiden keskuudessa suursuosion saavuttaneet Moi Forestin metsäpölyvoiteet on valittu Vuoden 2022...
F-beauty – luonnonkauneuden ja itsearvostuksen puolesta
F-beauty, eli Finnish Beauty, on suomalaista maanläheisyyttä huokuva kauneusfilosofia, jonka ytimessä on...
Esittelyssä Djusie, uusi kotimainen luonnonkosmetiikkasarja – mehukkainta ihonhoitoa Suomesta
Djusie on uusi suomalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet ovat Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Djusien visionääri...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.