WHAMISA – Fermentoitua luonnonkosmetiikkaa Koreasta

WHAMISA – Fermentoitua luonnonkosmetiikkaa Koreasta

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Whamisa on nopeassa ajassa suursuosioon ponnahtanut eteläkorealainen luonnonkosmetiikkasarja. Suosion taustalla on huippuunsa hiottu laatu, ei-kompromisseja-asenne sekä omintakeiset, vedettömät ja fermentoidut koostumukset, jotka ovat vakuuttaneet kuluttajat ilmiömäisellä tehollaan. Myös sarjan yksinkertainen mutta äärimmäisen tehokas 7 Skin Method -ihonhoitorutiini on mullistanut monen kokemuksen oikeasti kosteutetusta, hyvinvoivasta ihosta.

Yksinkertaista, hauskaa ja tehokkuudessaan koukuttavaa!

Ekstra-tehoa fermentoiduista raaka-aineista

Fermentointi on maitohappokäymiseen perustuva menetelmä, joka on Koreassa suosittu kauttaaltaan niin ravinnossa kuin kosmetiikassakin. Moni on varmasti ainakin kuullut kimchistä, eli fermentoidusta kiinankaalista.

Fermentoiduilla elintarvikkeilla on tunnettuja terveysvaikutuksia, ja fermentointiprosessilla myös kosmetiikan raaka-aineisiin saadaan lisää tehoa. Fermentointi pilkkoo ainesosien molekyylirakennetta muotoon, jota iho pystyy hyödyntämään tehokkaammin. Samalla fermentointi vapauttaa uusia yhdisteitä kuten maitohappoa, entsyymejä, aminohappoja ja rasvahappoja. Nämä kaikki ovat iholle hyödyllisiä ainesosia.

Asiaa voi ajatella yksinkertaisesti esimerkiksi niin, että kun hapatus tekee jo valmiiksi terveellisestä kaalista vielä terveellisempää, sama tapahtuu myös kosmetiikan hoitaville ainesosille: jo sellaisenaan iholle hyödyllisen kasviuutteen tehot moninkertaistuvat, ja sen molekyylit pilkkoutuvat muotoon, joka imeytyy ihoon paremmin.

Whamisan käyttämiin fermentoituihin raaka-aineisiin lukeutuvat mm. kukat, riisi ja aloe. Luomulaatuiset kukkaisuutteet ovat tuotteissa pääroolissa.

Aloe vera veden korvikkeena

Toinen mielenkiintoinen ja koostumusta tehostava seikka Whamisan tuotteissa on vedettömyys; normaalisti emulsiot ja kasvovedet pohjautuvat veteen, Whamisa käyttää veden sijaan aloe veraa. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, minkä lisäksi se sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mikrorvintoaineita kuten mineraaleja, vitamiineja, entsyymejä ja aminohappoja.

Kerrostamalla ihanteellinen kosteustasapaino

Whamisa-ihonhoitorutiini perustuu kahdenlaiseen kerrostamiseen; vesituotteiden kerrostamiseen sekä ihonhoitotuotteiden kerrostamiseen järjestyksessä kevyimmästä täyteläisimpään.

Ihon hyvinvointi lähtee puhtaudesta ja optimaalisesta kosteustasapainosta. Whamisa-rutiinissa iho puhdistetaan perusteellisesti kaksoispuhdistuksella: ensin poistetaan meikki öljypohjaisella puhdistustuotteella ja sitten vesiliukoinen lika vesipohjaisella, vaahtoavalla puhdistustuotteella.

Puhdistuksen jälkeen ihoon imeytetään kosteutta kasvovedellä, sekä tarpeen mukaan muutaman kerran viikossa tai vuodenaikojen vaihtuessa kuuriluontoisesti hydrogeelinaamiolla.

Whamisan syväkosteuttava kasvovesi

Whamisan syväkosteuttava kasvovesi on seerumimainen kasvovesi, joka toimii kosteuttavana hoitonesteenä normaalille ja kuivalle iholle.

7 Skin Method

Tärkeää on nähdä kasvovesi nimenomaan hoitotuotteena, jota levitetään ihoon käsin, ei vanulapulla. Kasvovettä imeytetään ihoon useampi kerros 7 Skin Method -menetelmällä: painele kasvovettä kämmenten kautta ihoon kunnes vesi on kokonaan imeytynyt, ja lisää sitten uusi kerros. Kerroksia ei tarvitse olla välttämättä juuri seitsemän, kuulostele ihosi tarvetta. Suosittelemme kuitenkin vähintään kolmea kerrosta tehokkaiden tulosten aikaansaamiseksi. Tulet hämmästymään, miten paljon ihon kunto parantuu vain sitouttamalla pintakerrokseen kosteutta. Säännöllinen kasvoveden kerrostaminen tekee ihosta hehkuvan kuulaan, kimmoisan ja sileän.

Kasvoveden jälkeen levitä iholle ihotyyppisi mukainen kosteusvoide, -emulsio ja/tai kasvoöljy sekä silmänympärysvoide. Voit myös sekoittaa öljyä pari tippaa kosteusvoiteeseen.

Viimeisenä kasvoille laitetaan aurinkosuojatuote (sekä meikki). Whamisan BB-voide yhdistää molemmat; peittävä ja hoitava Organic Flowers BB -voide tekee iholle täydellisen kuulaan ja tasaisen pinnan, samalla suojaten ihoa UV-säteiltä SPF 50 -aurinkosuojakertoimella.

Ihastu Whamisaan

Tähän liittyvät tuotteet

Whamisa Cleansing Oil - Puhdistusöljy
Whamisa Cleansing Oil - Puhdistusöljy
Whamisa Cleansing Oil puhdistusöljy on silkkinen ja mieto puhdistusöljy meikin poistoon kaikille ihotyypeille. Käytä yksinään tai kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana. Vegaaninen. Tuotteen pakkaus on uudistunut, mutta sisältö säilynyt ennallaan! Raikkaan tuoksuinen öljyputsari erittäin pehmeä ja hellävarainen puhdistaa ilman rasvaisuutta vain meikin poistoon Puhdistusöljy poistaa päivittäiset epäpuhtaudet ärsyttämättä ihoa. Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil sisältää ihoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistavia öljyjä hasselpähkinästä sekä jojoban ja arganin siemenistä. Öljy liuottaa ihon pinnalta meikin ja epäpuhtaudet samalla kun lootuksen ja voikukan fermentoidut uutteet rauhoittavat ja hoitavat ihoa. Erittäin pehmeä ja hellävarainen öljy puhdistaa ilman rasvaisuutta. Whamisan puhdistusöljyssä on yllättäen raikas vesituoksu. Whamisan tuotteet valmistetaan ilman vettä, joten ne eivät kuivata ihoa. Luonnollinen säilöntä eli fermentointi tarjoaa korkeammat antioksidantti- ja ravintoainepitoisuudet. Aloita kaksoispuhdistus näin Ota puhdistusöljyä kuiviin käsiin ja hiero sitä hellävaraisesti kasvoille pyörivin liikkein poistaaksesi lian ja meikin. Huuhtele vedellä. Käytä joka ilta poistamaan meikki ja muut öljypohjaiset tuotteet iholtasi. Jos haluat tehdä kaksoispuhdistuksen, jatka puhdistusta joko Whamisan Foam Cleansing Cream tai Foaming Gel -puhdistustuotteella. Puhdistusvaahto tasapainottaa ihon pH:n luonnolliseksi puhdistuksen jälkeen. Valmistettu ilman synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia. Pakkaus on valmistettu PET-muovista. 25 % raaka-aineesta on kierrätettyä muovia. Pullon voi kierrättää muovina, mutta korkin joutuu laittamaan energia- tai sekajätteeseen.
31.95 €
Vaihtoehdot
Suosittelemme
Whamisa Toner Deep Rich - Syväkosteuttava kasvovesi
Whamisa Toner Deep Rich - Syväkosteuttava kasvovesi
Deep Rich on enemmän kuin kasvovesi! Whamisa Deep Rich Toner on syväkosteuttava seerumimainen kasvovesi, joka toimii kosteuttavana hoitonesteenä normaalille ja kuivalle iholle. Uudistetussa kasvovedessä on hypotuoksu, jotta se sopisi paremmin myös herkkäihoisille. Vedetön koostumus. Uusi isompi 155 ml koko! Whamisa Deep Rich on paras kasvovesi kuivalle iholle Täyteläinen Whamisa Organic Flowers Toner Deep Rich kasvovesi syväkosteuttaa kuivaa, pintakuivaa tai ärtynyttä ihoa. Whamisan suosituinta kasvovettä voi käyttää jopa atooppiselle ja herkälle iholle. Vegaaninen. superkosteuttava täyteläinen koostumus vedetön Seerumimainen, raikkaan vesituoksuinen kasvovesi kosteuttaa arganöljyn ja voikukkauutteen avulla. Galactomyces-hiivauute kirkastaa ihoa. Veden sijaan Deep Rich Toner sisältää aloe veran ja krysanteemin uutteilla. Fermentoidut uutteet antavat pitkäaikaista kosteutta iholle. Vedetön ja nopeasti imeytyvä koostumus luo iholle suojan, joka kosteuttaa sekä ulkoisesti että ihon syvimpiä kerroksia. Whamisan salainen ase - fermentoidut raaka-aineet Whamisa käyttää tuotteiden valmistuksessa fermentointia. Fermentointi hajottaa raaka-aineet helpommin imeytyviksi ainesosiksi, jolloin iho hyötyy niistä kokonaisvaltaisemmin. Kaikki Whamisan tuotteet ovat vedettömiä, joten niissä on voitu käyttää luonnollisia säilöntämenetelmiä. Fermentoidut ainesosat omaavat korkeammat antioksidantti- ja ravintoainepitoisuudet. Käymisprosessi tuottaa myös iholle edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Deep Rich kosteuttavan kasvoveden käyttö Puhdista iho ja annostele kasvovettä kämmenelle. Hiero kämmeniä yhteen ja levitä neste kasvoille. Painele tuote hellävaraisesti ihoon imeytymisen tehostamiseksi. Käytä aamuin illoin. Jatka hoitoa ihollesi sopivalla emulsiolla tai voiteella. Säilyy avattuna 8 kuukautta. 7 Skin Method 7 Skin Method on avain kosteaan ja heleään ihoon! Siinä kasvovesi tai hoitoneste (essence) kerrostetaan iholle seitsemän kertaa, aina imeyttäen edellisen kerroksen ihoon ennen seuraavaa. Kerrostaminen ja ihon lämmittäminen imeyttää kosteuttavia ja aktiivisia aineita syvemmälle ihoon. 7 Skin Methodin vaikutuksen huomaa hyvin nopeasti. Kerrostamista ei tarvitse tehdä päivittäin, vaan voit tehdä sen esimerkiksi 3-4 iltana viikossa ja muulloin levittää kasvovettä 1-2 kerrosta. Huom! Menetelmä aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja kasvoilla voi esiintyä pientä punoitusta tästä johtuen. Väri kuitenkin tasaantuu pian ja kasvot näyttävät kirkkaammalta ja elinvoimaisilta. Valmistettu ilman synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia. Pakkauksen kierrätys Kasvovesi on pakattu kierrätettävään lasipulloon. 25 % lasipullon raaka-aineista on kierrätyslasia. Korkki on PP- ja PE-muovia, jotka sopivat muovinkeräykseen. Kartonkipakkaus on biohajoava ja muste on kasviperäistä. Kartonkopakkauksen voi kierrättää kartonkina.
49.95 €
Suosittelemme
Whamisa Toner Original - Kosteuttava kasvovesi
Whamisa Toner Original - Kosteuttava kasvovesi
Kosteuttava hoitoneste pintakuivalle sekaiholle Whamisa Original Toner on seerumimainen kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Hoitoneste hoitaa erityisesti pintakuivaa ihoa ja vedetön koostumus luo iholle kosteuttavan suojan kuivumista vastaan. Vegaaninen. raikastava rauhoittava vedetön Runsas Original kasvovesi on koostumukseltaan paksumpaa kuin Refresh kasvovesi ja ohuempaa kuin Deep Rich kasvovesi. Ihoa kosteuttavat fermentoidut ainesosat Kasvovesi sisältää mm. krysanteemin, riisin ja galactomyces-hiivan fermentoituja uutteita, jotka uudistavat ihoa. Lisäksi kurkun ja parsakaalin uutteet rauhoittavat ja valmistelevat ihon kosteusvoidetta varten. Vedetön ja nopeasti imeytyvä koostumus luo iholle suojan, joka kosteuttaa sekä ulkoisesti että ihon syvimpiä kerroksia. Veden korvaa tehokkaasti ihoa kosteuttava aloeuute. Whamisa fermentoi tuotteiden raaka-aineet, parantaen niiden luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa. Kaikki tuotteet ovat vedettömiä ja ne on säilötty luonnollisin menetelmin. Fermentoiduissa raaka-aineissa on korkeammat antioksidantti- ja ravintoainepitoisuudet. Käymisprosessi tuottaa myös iholle edullisia ainesosia, kuten aminohappoja ja peptidejä. Normaalille ja sekaiholle sopivan kasvoveden käyttö Puhdista iho ja annostele kasvovettä kämmenelle. Hiero kämmeniä yhteen ja levitä neste kasvoille. Painele tuote hellävaraisesti ihoon imeytymisen tehostamiseksi. Käytä aamuin illoin. Jatka kosteuttavaa hoitoa Double Rich -kosteusemulsiolla (valinnainen) ja sen jälkeen Whamisan Nourishing Cream -voiteella. 7 Skin Method 7 Skin Method on avain kosteaan ja heleään ihoon! Siinä kasvovesi tai hoitoneste (essence) kerrostetaan iholle seitsemän kertaa, aina imeyttäen edellisen kerroksen ihoon ennen seuraavaa. Kerrostaminen ja ihon lämmittäminen imeyttää kosteuttavia ja aktiivisia aineita syvemmälle ihoon. 7 Skin Methodin vaikutuksen huomaa hyvin nopeasti. Kerrostamista ei tarvitse tehdä päivittäin, vaan voit tehdä sen esimerkiksi 3-4 iltana viikossa ja muulloin levittää kasvovettä 1-2 kerrosta. Huom! Menetelmä aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja kasvoilla voi esiintyä pientä punoitusta tästä johtuen. Väri kuitenkin tasaantuu pian ja kasvot näyttävät kirkkaammalta ja elinvoimaisilta.
42.50 €
Suosittelemme
Whamisa Water Cream - Kosteuttava kasvovoide
Whamisa Water Cream - Kosteuttava kasvovoide
Whamisa Water Cream on kevyt kosteusvoide, joka kosteuttaa intensiivisesti. Emulsiomainen unisex-voide. Erityisesti rasvoittuvalle, normaalille ja sekaiholle soveltuva päivä- ja yövoide. Vegaaninen. Kevyt emulsiovoide rasvoittuvalle ja sekaiholle Whamisa Organic Flowers Water Cream on kevyt ja nopeasti imeytyvä kosteusemulsio, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti kevyestä koostumuksestaan huolimatta. Tärkeimpänä kosteuttavana ainesosana toimii runsaasti aminohappoja ja vitamiineja sisältävä nattokumi, jota saadaan fermentoiduista soijapavuista. Öljyt porkkanansiemenistä, teen siemenistä, avokadosta, rypäleen siemenistä ja oliivista auttavat lukitsemaan kosteuden ihoon yhdessä ravitsevan sheavoin kanssa. Nimestään huolimatta Water Cream ei sisällä vettä Useimpien kosteusvoiteiden sisältämä vesi on Whamisan voiteessa korvattu aloen ja riisin kosteuttavilla uutteilla. Sopii kaikille ihotyypeille päivä- ja yövoiteeksi mutta erityisesti rasvoittuva, normaali ja sekaiho hyötyvät tästä voiteesta. Whamisan kosteusemulsio aamuin illoin Levitä iholle kasvoveden, seerumin tai emulsion jälkeen. Ota voidetta noin herneen kokoinen nokare kädellesi ja painele se hellävaraisesti kasvoille. Valmistettu ilman synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia. Pakattu lasipurkkiin ja mukana muovilasta levitystä helpottamaan. Muovikorkki ja lasta sopviat muovinkeräykseen.
39.50 €
Vaihtoehdot

Edellinen artikkeli

Monoi Tiki Tahiti – polynesialaisten kauneuden salaisuus

Seuraava artikkeli

Hypetetty kaktusviikuna – ihonhoidon ihmeaine syystäkin

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: