Kaunis korealainen nainen

WHAMISA – Fermentoitua luonnonkosmetiikkaa Koreasta

Whamisa on nopeassa ajassa suursuosioon ponnahtanut eteläkorealainen luonnonkosmetiikkasarja. Suosion taustalla on huippuunsa hiottu laatu, ei-kompromisseja-asenne sekä omintakeiset, vedettömät ja fermentoidut koostumukset, jotka ovat vakuuttaneet kuluttajat ilmiömäisellä tehollaan. Myös sarjan yksinkertainen mutta äärimmäisen tehokas 7 Skin Method -ihonhoitorutiini on mullistanut monen kokemuksen oikeasti kosteutetusta, hyvinvoivasta ihosta.

Yksinkertaista, hauskaa ja tehokkuudessaan koukuttavaa!

Ekstra-tehoa fermentoiduista raaka-aineista

Fermentointi on maitohappokäymiseen perustuva menetelmä, joka on Koreassa suosittu kauttaaltaan niin ravinnossa kuin kosmetiikassakin. Moni on varmasti ainakin kuullut kimchistä, eli fermentoidusta kiinankaalista.

Fermentoiduilla elintarvikkeilla on tunnettuja terveysvaikutuksia, ja fermentointiprosessilla myös kosmetiikan raaka-aineisiin saadaan lisää tehoa. Fermentointi pilkkoo ainesosien molekyylirakennetta muotoon, jota iho pystyy hyödyntämään tehokkaammin. Samalla fermentointi vapauttaa uusia yhdisteitä kuten maitohappoa, entsyymejä, aminohappoja ja rasvahappoja. Nämä kaikki ovat iholle hyödyllisiä ainesosia.

Asiaa voi ajatella yksinkertaisesti esimerkiksi niin, että kun hapatus tekee jo valmiiksi terveellisestä kaalista vielä terveellisempää, sama tapahtuu myös kosmetiikan hoitaville ainesosille: jo sellaisenaan iholle hyödyllisen kasviuutteen tehot moninkertaistuvat, ja sen molekyylit pilkkoutuvat muotoon, joka imeytyy ihoon paremmin.

Whamisan käyttämiin fermentoituihin raaka-aineisiin lukeutuvat mm. kukat, riisi ja aloe. Luomulaatuiset kukkaisuutteet ovat tuotteissa pääroolissa.

Aloe vera veden korvikkeena

Toinen mielenkiintoinen ja koostumusta tehostava seikka Whamisan tuotteissa on vedettömyys; normaalisti emulsiot ja kasvovedet pohjautuvat veteen, Whamisa käyttää veden sijaan aloe veraa. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, minkä lisäksi se sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä mikrorvintoaineita kuten mineraaleja, vitamiineja, entsyymejä ja aminohappoja.

Kerrostamalla ihanteellinen kosteustasapaino

Whamisa-ihonhoitorutiini perustuu kahdenlaiseen kerrostamiseen; vesituotteiden kerrostamiseen sekä ihonhoitotuotteiden kerrostamiseen järjestyksessä kevyimmästä täyteläisimpään.

Ihon hyvinvointi lähtee puhtaudesta ja optimaalisesta kosteustasapainosta. Whamisa-rutiinissa iho puhdistetaan perusteellisesti kaksoispuhdistuksella: ensin poistetaan meikki öljypohjaisella puhdistustuotteella ja sitten vesiliukoinen lika vesipohjaisella, vaahtoavalla puhdistustuotteella.

Puhdistuksen jälkeen ihoon imeytetään kosteutta kasvovedellä, sekä tarpeen mukaan muutaman kerran viikossa tai vuodenaikojen vaihtuessa kuuriluontoisesti hydrogeelinaamiolla.

Whamisan syväkosteuttava kasvovesi

Whamisan syväkosteuttava kasvovesi on seerumimainen kasvovesi, joka toimii kosteuttavana hoitonesteenä normaalille ja kuivalle iholle.

7 Skin Method

Tärkeää on nähdä kasvovesi nimenomaan hoitotuotteena, jota levitetään ihoon käsin, ei vanulapulla. Kasvovettä imeytetään ihoon useampi kerros 7 Skin Method -menetelmällä: painele kasvovettä kämmenten kautta ihoon kunnes vesi on kokonaan imeytynyt, ja lisää sitten uusi kerros. Kerroksia ei tarvitse olla välttämättä juuri seitsemän, kuulostele ihosi tarvetta. Suosittelemme kuitenkin vähintään kolmea kerrosta tehokkaiden tulosten aikaansaamiseksi. Tulet hämmästymään, miten paljon ihon kunto parantuu vain sitouttamalla pintakerrokseen kosteutta. Säännöllinen kasvoveden kerrostaminen tekee ihosta hehkuvan kuulaan, kimmoisan ja sileän.

Kasvoveden jälkeen levitä iholle ihotyyppisi mukainen kosteusvoide, -emulsio ja/tai kasvoöljy sekä silmänympärysvoide. Voit myös sekoittaa öljyä pari tippaa kosteusvoiteeseen.

Viimeisenä kasvoille laitetaan aurinkosuojatuote (sekä meikki). Whamisan BB-voide yhdistää molemmat; peittävä ja hoitava Organic Flowers BB -voide tekee iholle täydellisen kuulaan ja tasaisen pinnan, samalla suojaten ihoa UV-säteiltä SPF 50 -aurinkosuojakertoimella.

Ihastu Whamisaan

Tähän liittyvät tuotteet:

Monoi Tiki Tahiti – polynesialaisten kauneuden salaisuus

Hypetetty kaktusviikuna – ihonhoidon ihmeaine syystäkin

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.