Nainen nauraa, korvan takana on monoi-kukka

Monoi Tiki Tahiti – polynesialaisten kauneuden salaisuus

Ainutlaatuinen monoi-öljy on maailmanlaajuisesti tunnettu ja suosittu ihonhoidon kulmakivi. Monoi tarkottaa tahitin kielellä tuoksuöljyä tai pyhää öljyä.

Tunnista aito monoi-öljy

Monoi-öljyjä väärennetään paljon sen kallisarvoisen maineen vuoksi, mutta aidon ja autenttisen Monoi Tiki Tahiti –öljyn tunnistaa pullon sisältämästä Tiaren kukasta, joka on Parfumerie Tikin tavaramerkki ja Polynesian symboli. Monoi Tiki Tahitin öljyssä käytetyt puhtautta ja kauneutta kuvastavat kukat tulevat Tahitin ja Moorean saarilta. Paikalliset ovat käyttäneet monoiöljyä jo vuosituhansien ajan päivittäiseen ihonhoitoon ja hierontaan. Polynesialaisnaisten kauneuden ja legendaarisen upeiden hiusten kerrotaankin olevan monoi-öljyn ansiota.

Monoi-öljy on monitoimituote

Monoi-öljy syväkosteuttaa ihon pintakerroksia ja jättää sen pysyvästi pehmeämmäksi. Se on täydellinen hoitoöljy vaurioituneelle, halkeilevalle ja kuivalle iholle. Suihkun jälkeen öljy kannattaa levittää kostealle iholle, jolloin se imeytyy tehokkaammin. Sitä voi lisätä kylpyveteenkin muutaman pisaran, jolloin se jättää iholle silkkisen pehmeän pinnan. Monoi-öljy on ihanteellinen myös hiuksille, sillä se hoitaa kuivia ja vaurioituneita kutreja tehden niistä sileät sekä vahvemmat. Hiukset voi valella öljyllä ja jättää ne hautumaan pyyhkeen sisään useammaksi tunniksi tai jopa yön ylitse. Öljy ravitsee hiuksia ja palauttaa niihin luonnollisen pehmeyden ja upean kiillon. Se on ihanteellinen kiharille hiuksille sekä haaroittuville latvoille. 

Monoi–öljy sopii loistavasti hierontaan, ja sitä onkin käytetty perinteisessä tahitilaisessa hieronnassa nimeltä "Taurumi," sillä se rentouttaa lihaksia ja vapauttaa lihasjännistystä. Paikalliset hierovat monoi-öljyllä myös vauvoja ja lapsia.

Kaunis rusketus ja heleä iho

Monoi-öljy on tunnettu sen rusketusta edistäviä ominaisuuksista. Se ylläpitää ja vahvistaa rusketusta, mutta muistathan, että se ei suojaa ihoa palamiselta. Kosteutettu iho kuitekin ruskettuu tasaisemmin ja kauniimmin, eikä rusketus hilseile pois, kun öljyn käyttöä jatkaa auringonoton jälkeenkin. Monoi-öljy rauhoittaa myös palanutta ja punoittavaa ihoa. Polynesian
naiset käyttävät monoi-öljyä hiuksia suojaavana naamiona ehkäisemään auringon ja meriveden kuivattavia vaikutuksia luonnollisella tavalla.

Monoi-öljy on ihanteellinen kesäöljy sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Yksi ja sama tuote käy päästä varpaisiin, jopa hiuksia kosteuttamaan. Sivele päivettyneille säärille saadaksesi hohtavan kuulas iho, sipaise olkapäille antamaan luonnollista heleyttä, kostuta haaroittuvat hiusten latvat ja kuivat kynsinauhat. 

Huumavan herkullinen tuoksu

Monoi-öljyn satumaisen eksoottinen tuoksu tuo välittömästi mieleen aurinkoisen rannan ja lämpimän hiekan varpaiden välissä. Makea tuoksu sopii ihanan kevyeksi kesäparfyymiksi.

Monoin tunnistettavan aurinkoinen tuoksu muistuttaa monia synteettisistä aurinkovoiteista ja vartaloöljyistä, jotka eivät kuitenkaan sisällä aitoa monoita lainkaan. Tämä hienovaraisen lumoava tuoksu tulee ainutlaatuisesta ja kallisarvoisesta Tiaren kukasta, jota uutetaan puhdistettuun kookosöljyyn. Autenttista öljyä valmistetaan ainoastaan Tahitilla.

Polynesian Coprah on kuuluisa puhdistettu öljy, joka on Monoi de Tahitin pohjaöljy. Se tehdään aurinkokuivatuista kookospähkinöistä, jotka kasvavat vain Ranskan Polynesiassa ja ovat luonnollisesti kuivattuja. Niistä saadaan kevyttä ja silkkistä öljyä, josta Parfumerie Tiki on valmistanut Monoi-öljyä perinteisellä reseptillä jo vuodesta 1942.

Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimassa ihastuttaa perinteisen Tiaren kukan tuoksuisen Monoi-öljyn lisäksi myös suloinen vaniljalla tuunattu öljy.

Tähän liittyvät tuotteet:

LAVERA PURE BEAUTY – luonnollista tehoa epäpuhtauksia vastaan

WHAMISA – Fermentoitua luonnonkosmetiikkaa Koreasta

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.