category
LAVERA PURE BEAUTY – luonnollista tehoa epäpuhtauksia vastaan

LAVERA PURE BEAUTY – luonnollista tehoa epäpuhtauksia vastaan

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Laveran uutuussarja Pure Beauty tuo tehokasta apua epäpuhtaan, rasvoittuvan ja sekaihon hoitoon. Sarjan sankariainesosat, luonnollinen salisyylihappo ja luomuminttu syväpuhdistavat iho, ehkäisevät bakteerien vaikutuksia ja tasapainottavat talintuotantoa.

Epäpuhdas iho – ei vain nuorten juttu

Epäpuhtaudet eivät ole vain nuoren ihon ongelma. Monet elämäntapoihin ja ympäristöön liittyvät seikat kuten stressi, ruokavalio ja ilman epäpuhtaudet ovat viime vuosikymmeninä vaikuttaneet siihen, että moni aikuinenkin kamppailee näppyjen ja epäpuhtaan ihon kanssa.

Epäpuhtaudet iholla voivat siis olla hormonaalisia ja liittyä puberteettiin, kuukautiskiertoon tai stressihormoniin, tai liittyä elämäntapoihin kuten ruokavalioon, tupakointiin ja ympäristön puhtauteen.

Oli syy taustalla mikä tahansa, Laveran antibakteeriset Pure Beauty -tuotteet auttavat lievittämään ja ehkäisemään ihon epäpuhtauksia ja tasapainottamaan ihoa. Pure Beauty -tuotteiden tehokkaat aktiiviaineet toimivat tutkitusti, ja ovat samalla iholle hellävaraisia.

Tuotteiden sisältämiä aktiiviainesosia

Luonnollinen salisyylihappo
Lavera käyttää pajunkuoresta eristettyä luonnollista salisyylihappoa. BHA-happoihin kuuluva salisyylihappo on antimikrobinen, tulehdusta laskeva ja keratolyyttinen eli ihon pintaa kuoriva aine. Rasvaliukoisena se kykenee imeytymään ihohuokosten pohjalle talipitoisten epäpuhtauksien, kuten mustapäiden läpi, ja liuottamaan talikertymiä. Samalla se nujertaa epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereja, vähentää finnien ja näppyjen tulehdusta ja laskee ihon punoitusta. Tuloksena on puhtaampi, kirkkaampi ja tasaisemman sävyinen iho.

Salisyylihappo on hyvin siedetty ainesosa. Lavera Pure Beauty -sarjassa käytetyt pitoisuudet eivät ärsytä ihoa eivätkä herkistä ihoa auringolle. Lavera tuottaa Pure Beauty -tuotteissa käytetyn salisyylihapon ja pajunkuoriuutteen omassa tehtaassaan.

Minttu
Minttu on antibakteerinen aine, jolla on myös ihoa viilentävä vaikutus. Se rauhoittaa kuumottavaa ihoa ja osallistuu salisyylihapon rinnalla epäpuhtauksia aiheuttavien bakteerien häätämiseen iholta. Lavera käyttää tuotteissaan luomulaatuista minttua, joka saadaan Laveran omilta viljelmiltä.

Kamomilla ja sitruunamelissa
Alfa-bisabololia sisältävä kamomilla on mitä loistavin ainesosa epäpuhtaalle iholle. Se rauhoittaa ihoa tehokkaasti, minkä lisäksi se on antibakteerinen ja tulehdusta laskeva, sekä se uudistaa ihokudosta.

Tasapainottava ja antimikrobinen sitruunamelissa hillitsee rasvoittuvien alueiden kiiltoa ja kirkastaa ihoa.

Lavera Pure Beauty -tuotesarjan tuotteet

Lavera Pure Beauty -tuotesarja

Lavera Pure Beauty -sarja koostuu neljästä toisiaan tukevasta tuotteesta.

3 in 1 Wash-Scrub-Mask on monivaikutteinen puhdistustuote, jota voi käyttää naamion, kuorinnan tai päivittäisen puhdistustuotteen tavoin. Se kirkastaa ja puhdistaa ihoa intensiivisesti. Wash-Scrub-Mask sisältää hellävaraisia sokeripohjaisia puhdistavia aineita, jotka irrottavat iholta lian ja kevyen meikin. Jojobahelmet ja silica kuorivat iholta kuollutta ihosolukkoa, ehkäisten epäpuhtauksia. Salisyylihappo puhdistaa huokosia ja liuottaa mustapäitä.

Lavera Pure Beauty Monitoimipuhdistusaine

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön, tai sitä voi käyttää tarpeen mukaan muutaman kerran viikossa syväpuhdistavana naamiona ja/tai kuorintana. Päivittäisessä käytössä levitä tuote kostealle iholle ja huuhdo. Jos haluat tehdä intensiivisemmän kuorinnan, levitä tuote kuivalle iholle ja pyörittele kasvoilla hetki ennen huuhtomista. Kun taas haluat tehdä naamion, levitä tuotetta iholle hieman paksumpi kerros ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia.

Purifying Facial Tonic on syväpuhdistava ja kirkastava kasvovesi. Piparminttuvettä sisältävä koostumus viilentää ja virkistää ihoa. Salisyylihappo ja mieto sokeripohjainen tensidi puhdistavat huokosia ehkäisten tehokkaasti epäpuhtauksia. Kamomilla ja lakritsinjuuresta eristetty uute rauhoittavat ihoa ja auttavat laskemaan tulehdusta. Melissavesi tasapainottaa liiallista talintuotantoa ja hillitsee ihon kiiltoa. Kasvovesi jättää ihon raikkaaksi, puhtaaksi ja mattapintaiseksi.

Pore Refining Moisturising Fluid on kevyt ja nopeasti imeytyvä kosteusemulsio, joka kosteuttaa ja tasapainottaa rasvaista, epäpuhdasta ja sekaihoa. Luomu aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Hienojakoinen silica pitää kiillon kurissa ja tuo iholle pitkäkestoisen mattapinnan. Voiteen sisältämä papaiini-entsyymi irrottaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisee huokosten tukkeutumista. Voiteessa on ihanan raikas mintun tuoksu!

Anti-Spot Gel on syväpuhdistava täsmähoito näpyille. Puhdistava, viilentävä ja antibakteerinen geeli sisältää sinkkiä, salisyylihappoa, minttua sekä papaiinia, jotka vähentävät näppyjä ja finnejä ja auttavat pitämään ihon kirkkaana ja puhtaana.

Lavera Pure Beauty -linjan tuotteet ovat vegaanisia ja NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ne on valmistettu hiilineutraalisti, ja pakkausten materiaalit ovat 57-100% kierrätetyistä materiaaleista.

Edellinen artikkeli

Moi Forest – metsäpöly palauttaa kadonneen luontoyhteyden ja mikrobiomin tasapainon

Seuraava artikkeli

Monoi Tiki Tahiti – polynesialaisten kauneuden salaisuus

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: