category
Moi Forest – metsäpöly palauttaa kadonneen luontoyhteyden ja mikrobiomin tasapainon

Moi Forest – metsäpöly palauttaa kadonneen luontoyhteyden ja mikrobiomin tasapainon

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Ikiaikaisen metsän parantava voima ei ole pelkkää tarua. Uudet mikrobiomitutkimukset ovat nimittäin osoittaneet, että pysyäksemme terveenä, meidän on oltava riittävästi kontaktissa luonnon monimuotoiseen mikrobistoon. Metsämaan humushappopitoisen mullan on osoitettu sisältävän terveyttä edistäviä ja elämää ylläpitäviä mikrobikantoja. Nämä mikrobit suojaavat ihmistä allergioilta ja autoimmuunisairauksilta käynnistämällä ihon kautta signaalin, joka saa immuunipuolustuksen vähentämään tulehdusta kehossa. Erityisesti kaupunkiympäristöissä päivittäisen kontaktin saaminen metsän maaperään voi olla haastavaa, mutta uudet Moi Forest -tuotteet tarjoavat ongelmaan ratkaisun!

Moi Forest tuo metsän hyvää tekevät mikrobit kylpyhuoneeseesi metsäpölyn avulla 💚

Uusi suomalaisten yliopistojen kehittämä innovaatio Reconnectin Nature™ -mikrobiuute auttaa tutkitusti tukemaan kehon vastustuskykyä sekä mikrobiomia ihon kautta käytettynä. Mikrobiuute sisältää samoja mikrobeja kuin suomalainen metsämulta. Jotta Moi Forest -tuotteet voivat tarjota parhaan mahdollisen ihonhoitotuloksen, ne sisältävät metsämikrobiuutteen - eli metsäpölyn - lisäksi myös korkealaatuisia kasviöljyjä, joissa on omegarasvahapot (3, 6 ja 9) ja luonnollinen E-vitamiini tallella. Nämä aktiiviaineet hoitavat ihoa tehokkaasti ja tukevat myös ihon tasapainoa ylläpitävien mikrobien toimintaa. Lisäksi tuotteissa on huomioitu muidenkin raaka-aineiden vaikutukset mikrobiomiin ja esimerkiksi säilöntäaineina käytetään hyvin mietoja elintarvikelaatuisia säilöjiä.

Moi Forest -tuotteet ovat:

  • Luomusertifioituja (Cosmos Organic)
  • Hiilineutraaleja
  • Valmistettu Suomessa
  • Vegaaneja
  • Pakattu kartonkituubiin (jossa on kierrätettävä muovikorkki)

Lisäksi voiteemme sisältävät korkean pitoisuuden metsäpölyä, joka näkyy voiteissamme harmahtavana värinä. Väri kuitenkin sulautuu ihoon voidetta levitettäessä.

Moi Forest -tuotteet aikuisille ja lapsille

Forest Dust Multipurpose Cream

Täyteläinen ja superhoitava Multipurpose Cream hoitaa kuivia ihoalueita hellävaraisilla omegaöljyillä, kosteuttavalla suomalaisella koivunmahlalla ja tuhansien hyvää tekevien mikrobien avulla. Käytä voidetta päivittäin vähintään 10 cm x 20 cm kokoiselle ihoalueelle vahvistaaksesi mikrobiomiasi. Hoida voiteella karheat kädet ja jalat sekä muut kuivat ihoalueet. Voit käyttää tätä ihanan hellävaraista voidetta myös kasvoilla esimerkiksi yövoiteena tai vaikkapa kasvonaamiona vahvistamaan ihoa ja estämään myös ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Forest Dust Nurturing Baby Cream

Vauvan herkälle iholle suunniteltu voide hoitaa kuivia ihoalueita ja vahvistaa samalla ihon mikrobiomia sekä vastustuskykyä. Luomulaatuiset raaka-aineet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa omegarasvahappojen avulla. Voiteessa on mieto tuoksu, jossa ei ole yleisiä tuoksuallergeeneja. Käytä voidetta pikkuisesi iholle päivittäin vähintään 10 cm x 20 cm kokoiselle ihoalueelle vahvistaaksesi lapsen ihon mikrobiomia.

Tutkimuksia aiheesta:

Significant disparities in allergy prevalence and microbiota between the young people in Finnish and Russian Karelia https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28165640/

The Human Microbiota and Its Relationship with Allergies
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0889855319300317?via%3Dihub

Nature-derived microbiota exposure as a novel immunomodulatory approach
https://www.futuremedicine.com/doi/10.2217/fmb-2017-0286

Edellinen artikkeli

Zuiin ja JOIKin itseruskettavien uutuudet testissä

Seuraava artikkeli

LAVERA PURE BEAUTY – luonnollista tehoa epäpuhtauksia vastaan

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: