Laponie of Scandinavia -tuotteita beigellä taustalla

Laponie of Scandinavia – mutkatonta ja luonnollista hoitoa herkälle ja ongelmaiholle

Kotimainen Laponie of Scandinavia tekee pelkistettyjä ja helposti yhdistettäviä tuotteita, jotka hoitavat herkkää ja ongelmaihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja kasviperäisiä, ja tuotteet on kehitetty ilman lisättyjä hajusteita yhtiön omassa laboratoriossa Helsingin ulkopuolella. Minimalistiseen sarjaan kuuluu kymmenen tuotetta, jotka perustuvat vain muutamiin tarkoin valittuihin ainesosiin. Laponien tarina alkoi yli 15 vuotta sitten vain yhdellä tuotteella, kun Laponien herkästä ja ongelmaihosta kärsinyt perustaja ja toimitusjohtaja Kristina kamppaili sopivien ihonhoitotuotteiden löytämisen kanssa.

”Useimpina päivinä halusin itkeä ihoni takia”

”Olin 11- tai 12-vuotias, kun ihoni alkoi oireilla. Ensin iholle ilmestyi pari näppylää, sitten kuivia ja punaisia kohtia ja sen jälkeen iho alkoi rasvoittua todella paljon, ja yhtäkkiä taas ei mitään. Kunnes puhkesi akne. Ja ruusufinni. Ja lisäksi joukko muita iho-ongelmia, jotka kaiken huipuksi vaihtelivat joskus jopa päivittäin. Useimpina päivinä halusin vain itkeä ja piiloutua. Sopivien tuotteiden löytäminen herkälle ja reaktiiviselle iholleni oli yhtä päänsärkyä. Tuntui, että kaikki tuotteet aiheuttivat jonkinlaisen reaktion. Lopulta kyllästyin, luin kaiken minkä löysin ihonhoidosta ja kosmetiikkakemiasta, ja lähdin kehittämään ja käyttämään omia yksinkertaisia tuotteitani. Pidin pitkää listaa kaikista ainesosista, joista sain reaktion. Ensimmäinen tuote, joka loppujen lopuksi päätyi omille kasvoilleni, oli Face Oil -kasvoöljy. Se olikin todellinen taivaan lahja iholleni, ja hiljalleen ihoni kunto parani. Ei siitä täydellistä tullut, mutta terve, mitä olen oppinut arvostamaan paljon enemmän.”

Laponie elää ja hengittää tuotekehitystä – ja testaamme kaiken itsellämme

Ensimmäiset Laponie of Scandinavia -tuotteet lanseerattiin vuoden 2018 alussa. Tänään kemistimme Jaana ja Kristina kehittävät Otaniemen laboratoriossamme pelkistettyjä tuotteita, joissa on käytetty vain minimimäärä ainesosia. Näin tuotteita on myös helppo yhdistellä keskenään.

Lyhyt INCI, eli ainesosalistaus, on keskiössä herkän ihonhoitotuotteissa. Tämän vuoksi käytämme paljon aikaa formuloiden testaamiseen ja eri raaka-aineiden työstämiseen, kunnes löydämme ratkaisuja, jotka ovat tehokkaita mutta aina hellävaraisia ja pelkistettyjä. Tiedämme myös, että haastavalle iholle pienempi määrä tuotteita on usein parempi ratkaisu. tämän vuoksi haluamme luoda helposti yhdistettäviä tuotteita, jotka tarjoavat monikäyttöisiä ja räätälöitäviä ratkaisua. Hyvä esimerkki tästä on Face Toner -hoitovetemme ja Face Oil -kasvoöljymme. Yhdistelemällä näitä korvaat perinteisen kasvovoiteen, ja voit itse säädellä kosteutuksen (hoitovesi) ja hoitavuuden tasapainoa (kasvoöljyä) tarpeittesi mukaan.

Nainen puristamassa käteensä Laponie of Scandinavian voidetta

Tarkistamme myös ainesosamme perusteellisesti. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat vegaanisia, kasviperäisiä, ja todistetusti toimivia ja turvallisia herkälle ja ongelmaiholle. Suosimme myös mahdollisimman kestävästi ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita. Luomme jokaiselle tuotteelle uniikin säilöntäjärjestelmän välttääksemme päällekkäisyyksiä ja herkistymistä. Jätämme myös mieluummin pois raaka-aineita kuin lisäämme niitä, jotta raaka-ainelistaus pysyisi minimalistisena. Tuotteemme eivät sisällä kukkaisvesiä, eteerisiä öljyjä tai alkoholia.

Oma laboratoriomme antaa meille vapauden tehdä pitkäjänteistä kehitystyötä. Voimme käyttää aikaa luodaksemme juuri niitä tuotteita, mitä haluamme. Jokaisen Laponien tuotteen takana on vuosien kehitystyö ja satoja eri versioita. Kaikki tuotteet, jotka päätyvät myyntiin, on testattu perusteellisesti niin kemistimme Jaanan kuin Kristinan kasvoilla. Kummallakin on pitkä historia eri iho-ongelmien kanssa kamppailusta, ja tämä ei olekaan heille vain työtä – se on myös henkilökohtaista.

Laponien missio on auttaa sinua hoitamaan herkkää ja ongelmaihoa

Haluamme auttaa. Tämä tarkoittaa, että haluamme auttaa sinua tekemään oikeita ihonhoitopäätöksiä, ratkaisemaan mahdollisia ihonhoito-ongelmiasi ja tehdä ihonhoidosta helppoa. Tiedämme itse hyvin, miten tärkeää on tietää mitä ihonhoitotuotteet sisältävät, kun iho reagoi aivan kaikkeen. Siksi haluamme olla käyttämiemme raaka-aineiden suhteen täysin läpinäkyviä. Kerromme aina tarkasti, miksi olemme käyttäneet tiettyä raaka-ainetta, mistä se on tehty ja miten se on valmistettu. Jos kaipaat vielä lisätietoa, teemme parhaamme sen selvittämisessä.

Tiedämme myös kokemuksesta, että herkälle ja ongelmaiholle vähemmän on enemmän. Siksi olemme luoneet helpon kaavion, jonka avulla voit tehdä ihonhoidon valintoja: valitse oikea puhdistus, oikea kosteutus ja oikea öljypohjainen tuote. Hoitaaksesi yksittäisiä iho-ongelmia voit lisätä täsmätuotteita esim. rauhoittaman, puhdistamaan, kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Kuten Kristina usein meitä muistuttaa, olemme täällä auttaaksemme muita iho-ongelmista kärsiviä ihmisiä. ”Loppupeleissä oma hankala ihoni toi minulle paljon näkemystä ainesosista ja ihon toiminnoista, mutta se vaikutti myös itsetuntooni. Kun tänä päivänä näen jonkun, joka selvästi kärsii ihonsa takia, haluan halata häntä ja sanoa, että kyllä tämä tästä. Tiedämme, että teemme vain voidetta, mutta joskus silläkin on ratkaiseva merkitys. Toivottavasti pidät tuotteistamme!”

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Taiga Cosmetics hurmaa Lapin luonnon tehoaineilla

Seuraava artikkeli

Dr. Hauschka: Paremman maailman luonnonkosmetiikkaa pintaa syvemmältä

Näitä luetaan

Näin hoidat epäpuhdasta ihoa – tärkeimmät tuotteet tasapainoiseen ihoon
Epäpuhdasta ja helposti rasvoittuvaa ihoa pidetään teini-ikäisten iho-ongelmana. Kuitenkin yhä useampi kärsii...
Reconnecting Nature™ -metsäpöly on kotimainen tutkimusinnovaatio, joka vahvistaa ihon vastustuskykyä
Metsässä oleskelun terveyttä edistävistä vaikutuksista on puhuttu paljon, ja tutkimustulokset ovat osoittaneet...
Bee Venom – luonnon oma botox
Bee venom eli mehiläisen myrkky on luonnollinen keino häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä ja kiinteyttää kasvojen...
Bioaktiivinen muta tehohoitaa ja hemmottelee
Järven pohjassa vuosituhansien ajan kehittynyt terapeuttinen hoitomuta
sisältää kahmalokaupalla bioaktiivisia ainesosia, jotka uudistavat...
Havupuu-uutejuomalla parissa viikossa eroon ruusufinnistä
Porilainen Liisa Lumme on 36-vuotias koirakoulun ohjaaja, joka sairastui nelisen vuotta sitten...
Kosmeettisen gua shan ABC ja opas gua sha välineen valintaan
Gua sha on tällä hetkellä ylivoimaisesti kirkkain johtotähti kauneudenhoitomaailmassa eikä mikään ihme,...
Beauty Sleep – anna ihosi levätä ja uusiutua yön aikana!
Kauneusunet eivät ole myytti, vaan tosiasia. Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen...
Dr. Hauschka: Paremman maailman luonnonkosmetiikkaa pintaa syvemmältä
Dr. Hauschka -sarjan ihonhoitotuotteet ovat hoitavuudessaan ainutlaatuisia. Niiden teho kumpuaa tarkkaan valituista,...
Taiga Cosmetics hurmaa Lapin luonnon tehoaineilla
Taiga Cosmeticsin tarina alkoi rakkaudestamme Suomen Lappiin ja sen karuun mutta kauniiseen...
Vuoden 2022 Hoitotuote: Moi Forest -metsäpölyvoidesarja
Hyviksenkin asiakkaiden keskuudessa suursuosion saavuttaneet Moi Forestin metsäpölyvoiteet on valittu Vuoden 2022...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.