Uusi Vida Kuulas -ravintolisäsarja – vaikutu luonnon voimasta!

Uusi Vida Kuulas -ravintolisäsarja – vaikutu luonnon voimasta!

Uusi Vida Kuulas -tuotesarja on syntynyt vastuullisuudesta, tinkimättömästä ammattitaidosta ja luonnon raaka-aineista. Vitamiinit ja ravintolisät sinun tarpeisiisi. Huippuunsa hiottu, Suomessa kehitetty tuote on myös ensimmäinen biohajoava ravintolisäpakkaus maailmassa.

Panmol® -vitamiinit imeytyvät yhtä hyvin kuin ravinnosta saadut vitamiinit

Vuosikymmenten ajan on väitetty vitamiinien imeytyvän parhaiten ravinnosta. Vida Kuulas Panmol® -vitamiinit muuttavat käsityksen vitamiinien imeytymisestä ja hyväksikäytettävyydestä.

Vida Kuulas sarjaa kehittämässä ollut fytonomi ja ravintoneuvoja Timo Kosonen kertoo odotelleensa 35 vuotta sitä, että vitamiinit olisi mahdollista saada vahvoina pitoisuuksina kasvikunnan tuotteista, ruokakasveista. Hän ei ole edes uneksinut, että bioaktiivinen D3-vitamiini olisi mahdollista saada kasvin tuottamana, mutta nyt sekin on totta. ”On mahtavaa olla tuomassa markkinoille aidot kasvien tuottamat vitamiinivalmisteet, kaiken lisäksi biohajoavassa puuperäisessä purkissa.” -Timo toteaa.

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol® on monivitamiinivalmiste, josta saadaan kaikki 13 välttämätöntä vitamiinia 100 % :sesti kasveista ja sienestä. Vitamiinien suositeltua päivätarvetta vastaava määrä saadaan neljästä pienestä pitkävaikutteisesta kasvikapselista.

Kvinoan versoista luonnonmukaisesti valmistettu Vida Kuulas B-vitamiini Panmol® auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote sisältää kahdeksan ainutlaatuista B-vitamiinia biologisesti aktiivisessa, elimistölle helposti käytettävässä muodossa.

Tämän lähemmäs ruoasta saatavia vitamiineja ei voi päästä, sillä Vida Kuulas vitamiinit ovat ruokaa. Vida Kuulas Panmol® -vitamiinit saadaan ravintokasveista, kuten kvinoasta, auringonkukasta, acerola-kirsikasta ja eräästä sienestä. Ikivanha hokema vitamiinit imeytyvät paremmin ruoasta, on nyt murrettu.

Luonnollista apua jaksamiseen, vireyteen ja stressinhallintaan

Vida Kuulas tuotesarjan kolme muuta tuotetta ovat Ashwagandha Shoden®, Magnesium neljällä orgaanisella yhdistemuodolla ja sinkki kolmella orgaanisella yhdistemuodolla.

Suosittu Vida Kuulas Ashwagandha Shoden® on luotu rauhoittamaan stressaavia elämäntilanteita, antamaan lisää puhtia ja rentouttamaan ennen nukahtamista. Markkinoiden vahvin, pitkävaikutteinen ja vatsaystävällinen Ashwagandha Shoden® -kasvikapseli mahdollistaa erittäin tehokkaan imeytymisen ja toimivuuden.

Vida Magnesium 4 x on vaativan magnesiumkuluttajan tuote. Neljän eri orgaanisen magnesiumyhdisteen tuote – sisältäen mielenkiintoisia funktionaalisia yhdistemuotoja, joita ei ole Suomessa vielä koettu. Lisättynä B6-vitamiinilla.

Vida Sinkki 3 x on kolmen eri orgaanisen sinkkiyhdisteen tuote, jossa mukana kupari. Soveltuu erityisen hyvin pitkäaikaiseen käyttöön, lisättynä B6- ja C-vitamiineilla.

Vida Kuulas -tuotteet 100 % biohajoavassa purkissa

Vida Kuulaksen vastuullisuus ei rajoitu ainoastaan tarkkaan harkittuun tuotteeseen, vaan tuotteet ovat myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Vida Kuulas haluaa auttaa taistelussa maailman muoviroskaongelmaa vastaan, ja tästä syystä pakkausmateriaaliksi on valikoitunut Sulapac®-materiaali, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista. 100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita, eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Raaka-aineena käytetty puu on teollisuuden sivutuotetta ja peräisin vastuullisesti hoidetuista pohjoismaisista metsistä. Varsin ilmastoystävällinen sekä kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.

Vida Kuulas -tuotteet ovat vatsaystävällisiä, gluteenittomia, laktoosittomia, täyteaineettomia, hiivattomia, GMO-vapaita ja väriaineettomia. Tuotteet soveltuvat myös kasvissyöjille.

Tähän liittyvät tuotteet:

NOW Foods – huippuammattilaisten valmistamia tuotteita

NORDIQ Nutrition – suomalainen, lisäaineettomien ja puhtaiden ravintolisien suunnannäyttäjä

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.