Uusi Vida Kuulas -ravintolisäsarja – vaikutu luonnon voimasta!

Uusi Vida Kuulas -ravintolisäsarja – vaikutu luonnon voimasta!

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Uusi Vida Kuulas -tuotesarja on syntynyt vastuullisuudesta, tinkimättömästä ammattitaidosta ja luonnon raaka-aineista. Vitamiinit ja ravintolisät sinun tarpeisiisi. Huippuunsa hiottu, Suomessa kehitetty tuote on myös ensimmäinen biohajoava ravintolisäpakkaus maailmassa.

Panmol® -vitamiinit imeytyvät yhtä hyvin kuin ravinnosta saadut vitamiinit

Vuosikymmenten ajan on väitetty vitamiinien imeytyvän parhaiten ravinnosta. Vida Kuulas Panmol® -vitamiinit muuttavat käsityksen vitamiinien imeytymisestä ja hyväksikäytettävyydestä.

Vida Kuulas sarjaa kehittämässä ollut fytonomi ja ravintoneuvoja Timo Kosonen kertoo odotelleensa 35 vuotta sitä, että vitamiinit olisi mahdollista saada vahvoina pitoisuuksina kasvikunnan tuotteista, ruokakasveista. Hän ei ole edes uneksinut, että bioaktiivinen D3-vitamiini olisi mahdollista saada kasvin tuottamana, mutta nyt sekin on totta. ”On mahtavaa olla tuomassa markkinoille aidot kasvien tuottamat vitamiinivalmisteet, kaiken lisäksi biohajoavassa puuperäisessä purkissa.” -Timo toteaa.

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol® on monivitamiinivalmiste, josta saadaan kaikki 13 välttämätöntä vitamiinia 100 % :sesti kasveista ja sienestä. Vitamiinien suositeltua päivätarvetta vastaava määrä saadaan neljästä pienestä pitkävaikutteisesta kasvikapselista.

Kvinoan versoista luonnonmukaisesti valmistettu Vida Kuulas B-vitamiini Panmol® auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote sisältää kahdeksan ainutlaatuista B-vitamiinia biologisesti aktiivisessa, elimistölle helposti käytettävässä muodossa.

Tämän lähemmäs ruoasta saatavia vitamiineja ei voi päästä, sillä Vida Kuulas vitamiinit ovat ruokaa. Vida Kuulas Panmol® -vitamiinit saadaan ravintokasveista, kuten kvinoasta, auringonkukasta, acerola-kirsikasta ja eräästä sienestä. Ikivanha hokema vitamiinit imeytyvät paremmin ruoasta, on nyt murrettu.

Luonnollista apua jaksamiseen, vireyteen ja stressinhallintaan

Vida Kuulas tuotesarjan kolme muuta tuotetta ovat Ashwagandha Shoden®, Magnesium neljällä orgaanisella yhdistemuodolla ja sinkki kolmella orgaanisella yhdistemuodolla.

Suosittu Vida Kuulas Ashwagandha Shoden® on luotu rauhoittamaan stressaavia elämäntilanteita, antamaan lisää puhtia ja rentouttamaan ennen nukahtamista. Markkinoiden vahvin, pitkävaikutteinen ja vatsaystävällinen Ashwagandha Shoden® -kasvikapseli mahdollistaa erittäin tehokkaan imeytymisen ja toimivuuden.

Vida Magnesium 4 x on vaativan magnesiumkuluttajan tuote. Neljän eri orgaanisen magnesiumyhdisteen tuote – sisältäen mielenkiintoisia funktionaalisia yhdistemuotoja, joita ei ole Suomessa vielä koettu. Lisättynä B6-vitamiinilla.

Vida Sinkki 3 x on kolmen eri orgaanisen sinkkiyhdisteen tuote, jossa mukana kupari. Soveltuu erityisen hyvin pitkäaikaiseen käyttöön, lisättynä B6- ja C-vitamiineilla.

Vida Kuulas -tuotteet 100 % biohajoavassa purkissa

Vida Kuulaksen vastuullisuus ei rajoitu ainoastaan tarkkaan harkittuun tuotteeseen, vaan tuotteet ovat myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Vida Kuulas haluaa auttaa taistelussa maailman muoviroskaongelmaa vastaan, ja tästä syystä pakkausmateriaaliksi on valikoitunut Sulapac®-materiaali, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista. 100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita, eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Raaka-aineena käytetty puu on teollisuuden sivutuotetta ja peräisin vastuullisesti hoidetuista pohjoismaisista metsistä. Varsin ilmastoystävällinen sekä kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.

Vida Kuulas -tuotteet ovat vatsaystävällisiä, gluteenittomia, laktoosittomia, täyteaineettomia, hiivattomia, GMO-vapaita ja väriaineettomia. Tuotteet soveltuvat myös kasvissyöjille.

Tähän liittyvät tuotteet

Vida Kuulas Shoden® Ashwagandha
Vida Kuulas Shoden® Ashwagandha
Vida Kuulas Shoden® Ashwagandha on vahvin markkinoilla saatavilla oleva ashwagandha. Luotu tasapainottamaan stressaavia elämäntilanteita.  Vatsaystävällinen ja hitaasti hajoava kasvikapseli suojaa ainesosia mahalaukun hapoilta. Soveltuu myös kasvisruokavalioon Valmistettu Suomessa Annostus 1-2 kapselia vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä. Vida Kuulas on laadun & vastuullisuuden uusi standardi Luonnossa tunnet keuhkoissasi ilman puhtauden ja raikkauden, eteesi pilkahtelevat aamuauringon säteet usvan seasta. Tästä taianomaisesta mielikuvasta, vastuullisuudesta sekä ensiluokkaisista ja puhtaista raaka-aineista on syntynyt Vida Kuulas tuotesarja. Vastuullinen pakkaus Mikä mahtavinta, Vida Kuulaksen vastuullisuus ei rajoitu ainoastaan tarkkaan harkittuun tuotteeseen, vaan Vida Kuulas on myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Haluamme auttaa taistelussa muoviroskaongelmaa vastaan, ja tästä syystä valitsimme pakkausmateriaaliksi Sulapac®-materiaalin, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista.  100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Pakkaus voidaan kierrättää teollisesti kompostoimalla - paikallinen kierrätysohjeistus kuitenkin aina varmistettava. Varsin ilmastoystävällinen sekä kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.
19.95 €
Vida Kuulas Panmol® Monivitamiini
Vida Kuulas Panmol® Monivitamiini
Vida Kuulas Panmol® Monivitamiinissa toteutuu vuosikymmenten unelma kasvien tuottamista, pitoisuuksiltaan vahvoista luontaisista vitamiineista. Vida Kuulas monivitamiinivalmisteessa on vain kasvin tuottamat välttämättömät 13 vitamiinia vahvoina, väkevöitettyinä pitoisuuksina, pienessä hitaasti hajoavassa kasvikapselissa. Vitamiinit esiintyvät samoissa muodoissa kuin ruoassamme, jonka vuoksi ne imeytyvät ja toimivat kehossamme tehokkaasti. Vatsaystävällinen ja hitaasti hajoava kasvikapseli suojaa ainesosia mahalaukun hapoilta. Gluteeniton, soveltuu myös kasvisruokavalioon Valmistettu Suomessa Annostus 2-4 kapselia vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä. Vida Kuulas on laadun & vastuullisuuden uusi standardi Luonnossa tunnet keuhkoissasi ilman puhtauden ja raikkauden, eteesi pilkahtelevat aamuauringon säteet usvan seasta. Tästä taianomaisesta mielikuvasta, vastuullisuudesta sekä ensiluokkaisista ja puhtaista raaka-aineista on syntynyt Vida Kuulas tuotesarja. Vastuullinen pakkaus Mikä mahtavinta, Vida Kuulaksen vastuullisuus ei rajoitu ainoastaan tarkkaan harkittuun tuotteeseen, vaan Vida Kuulas on myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Haluamme auttaa taistelussa muoviroskaongelmaa vastaan, ja tästä syystä valitsimme pakkausmateriaaliksi Sulapac®-materiaalin, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista.  100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Pakkaus voidaan kierrättää teollisesti kompostoimalla - paikallinen kierrätysohjeistus kuitenkin aina varmistettava. Varsin ilmastoystävällinen sekä kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.
29.95 €
Vida Kuulas Panmol® B-vitamiini
Vida Kuulas Panmol® B-vitamiini
Vida Kuulas Panmol® B-vitamiini on suunniteltu vähentämään väsymystä ja uupumusta*. Patentoidun koostumuksen ja valmistusmenetelmän ansiosta kvinoa versouutteen B-vitamiinien imeytyvyys ja käytettävyys kehossa vastaa ensimmäistä kertaa ravinnosta saatavia B-vitamiineja - huomattavasti parempi hyväksikäytettävyys synteettisiin B-vitamiineihin verrattuna. Kahdeksan ainutlaatuista B-vitamiinia luonnollisessa biologisesti aktiivisessa, elimistölle helposti käytettävissä muodoissa, pitkävaikutteisessa ja mahahappoja kestävässä kasvikapselissa Vatsaystävällinen ja hitaasti hajoava kasvikapseli suojaa ainesosia mahalaukun hapoilta. Gluteeniton ja 100 % kasviperäinen valmiste Annostus 1-2 kapselia vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä.  * = Folaatti, B2-, B6 ja B12- vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa ja auttaavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vida Kuulas on laadun & vastuullisuuden uusi standardi Luonnossa tunnet keuhkoissasi ilman puhtauden ja raikkauden, eteesi pilkahtelevat aamuauringon säteet usvan seasta. Tästä taianomaisesta mielikuvasta, vastuullisuudesta sekä ensiluokkaisista ja puhtaista raaka-aineista on syntynyt Vida Kuulas tuotesarja. Vastuullinen pakkaus Mikä mahtavinta, Vida Kuulaksen vastuullisuus ei rajoitu ainoastaan tarkkaan harkittuun tuotteeseen, vaan Vida Kuulas on myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Haluamme auttaa taistelussa muoviroskaongelmaa vastaan, ja tästä syystä valitsimme pakkausmateriaaliksi Sulapac®-materiaalin, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista.  100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Pakkaus voidaan kierrättää teollisesti kompostoimalla - paikallinen kierrätysohjeistus kuitenkin aina varmistettava. Varsin ilmastoystävällinen sekä kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.
29.95 €
Vida Kuulas Magnesium 4 x
Vida Kuulas Magnesium 4 x
Vida Kuulas Magnesium 4 x on neljän orgaanisen magnesiumyhdisteen ja B6-vitamiinin yhdistelmävalmiste sisältäen mielenkiintoisia funktionaalisia yhdistemuotoja, joita ei ole Suomessa vielä koettu.  Vatsaystävällinen ja hitaasti hajoava kasvikapseli suojaa ainesosia mahalaukun hapoilta. 100 % kasviperäinen valmiste Valmistettu Suomessa Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Annostus 1-4 kapselia vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä. Vida Kuulas on laadun & vastuullisuuden uusi standardi Luonnossa tunnet keuhkoissasi ilman puhtauden ja raikkauden, eteesi pilkahtelevat aamuauringon säteet usvan seasta. Tästä taianomaisesta mielikuvasta, vastuullisuudesta sekä ensiluokkaisista ja puhtaista raaka-aineista on syntynyt Vida Kuulas tuotesarja. Vastuullinen pakkaus Mikä mahtavinta, Vida Kuulaksen vastuullisuus ei rajoitu ainoastaan tarkkaan harkittuun tuotteeseen, vaan Vida Kuulas on myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Haluamme auttaa taistelussa muoviroskaongelmaa vastaan, ja tästä syystä valitsimme pakkausmateriaaliksi Sulapac®-materiaalin, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista.  100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Pakkaus voidaan kierrättää teollisesti kompostoimalla - paikallinen kierrätysohjeistus kuitenkin aina varmistettava. Varsin ilmastoystävällinen sekä kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.
19.95 €
Vida Kuulas Sinkki 3 x
Vida Kuulas Sinkki 3 x
Vida Kuulas Sinkki 4 x on pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettu vahva kuparitasapainotettu tuote. Kolme tehokasta sinkkiyhdistettä sekä B6- ja C-vitamiinit vastustuskyvyn ylläpitämiseen.  Vatsaystävällinen ja hitaasti hajoava kasvikapseli suojaa ainesosia mahalaukun hapoilta. 100 % kasviperäinen valmiste Valmistettu Suomessa Sinkki, B6- ja C-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kupari edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Annostus 1 kapseli vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä. Vida Kuulas on laadun & vastuullisuuden uusi standardi Luonnossa tunnet keuhkoissasi ilman puhtauden ja raikkauden, eteesi pilkahtelevat aamuauringon säteet usvan seasta. Tästä taianomaisesta mielikuvasta, vastuullisuudesta sekä ensiluokkaisista ja puhtaista raaka-aineista on syntynyt Vida Kuulas tuotesarja. Vastuullinen pakkaus Mikä mahtavinta, Vida Kuulaksen vastuullisuus ei rajoitu ainoastaan tarkkaan harkittuun tuotteeseen, vaan Vida Kuulas on myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Haluamme auttaa taistelussa muoviroskaongelmaa vastaan, ja tästä syystä valitsimme pakkausmateriaaliksi Sulapac®-materiaalin, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista.  100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Pakkaus voidaan kierrättää teollisesti kompostoimalla - paikallinen kierrätysohjeistus kuitenkin aina varmistettava. Varsin ilmastoystävällinen sekä kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.
19.95 €

Edellinen artikkeli

NOW Foods – huippuammattilaisten valmistamia tuotteita

Seuraava artikkeli

NORDIQ Nutrition – suomalainen, lisäaineettomien ja puhtaiden ravintolisien suunnannäyttäjä

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: