category
Together Health: kapselin täydeltä täysravintoa

Together Health: kapselin täydeltä täysravintoa

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Iso-Britanniasta Suomeen rantautunut Together Health on kolmen veljeksen ja heidän ystävänsä yritys, joka syntyi nelikon halusta edistää ihmisten terveyttä ja samalla harjoittaa vastuullista, ympäristöarvot huomioivaa liiketoimintaa. Sarjan ytimessä on tuotteiden laatu, valmistuksen läpinäkyvyys sekä ekologisen jalanjäljen minimointi.

Bioaktiiviset ravintoaineet imeytyvät helposti solujen käyttöön

Aloitetaan laadusta. Kokonaan vegaanisen Together-sarjan ravintolisät ovat täysravintoa; niiden sisältämät ainesosat ovat raakoja ja täynnä bioaktiivisia ravintoaineita. Matalan lämpötilan menetelmien ja huolellisen valvonnan ansiosta tuoreiden raaka-aineiden vitaaliaineet ovat tallella lopputuotteissa; elävät entsyymit ja fytoravinteet, aminohapot, hivenaineet ja muut bioaktiiviset tekijät tukevat ravintoaineiden imeytyvyyttä ja hyötykäyttöä solutasolla.

Koska keho tunnistaa luonnollisessa täysravinnon muodossa olevat ravintoaineet, se myös pystyy hyödyntämään niitä tehokkaasti, jolloin ravintoaineita ei tarvita kerralla suuria määriä. Näin valmisteet ovat tehokkaita pieninäkin annoksina. Samalla ne ovat myös lempeämpiä vatsalle.

Together Health Vitamin K2 on K-vitamiinivalmiste, jonka vitamiinilähteenä ovat fermentoidut kikherneet.

Ei mitään keinotekoista

Sarjan laadusta kertoo sekin, että tuotteet eivät sisällä lainkaan keinotekoisia lisäaineita, kuten sidos- pintakäsittely- tai maku- ja väriaineita. Valmistuksen missään vaiheessa ei myöskään käytetä liuottimia tai muita käsittelyaineita. Tuotantoerät testautetaan erikseen torjunta-aine- ja raskasmetallijäämien välttämiseksi. Siksi sarjan ravintolisät ovatkin markkinoiden puhtaimpia ja turvallisimpia valintoja.

Läpinäkyvä valmistusprosessi puolestaan takaa sen, että Together-tuotteiden ainesosien alkuperä on aina tiedossa.

Together Health Ashwagandha on puhdasta, luomulaatuista ashwagandhanjuurta Rajasthanista, Pohjois-Intiasta.

Kevyt pakkaus kulkee helposti mukana

Kevyen ja pienen pakkauskoon takia Together-ravintolisä on helppo ottaa mukaan töihin, salille tai matkalle. Paperisen pakkauksen sisällä oleva biohajoava kalvo on valmistettu uusiutuvasta puumassasta. Se suojaa tuotetta kosteudelta ja UV-valolta jopa kahden vuoden ajan. Togetherin uusin kehityskohde on pakkauksen saaminen 100 % muovittomaksi ja kokonaan kompostoituvaksi.

Together ottaa ympäristöasiat muutenkin vakavasti. Yritys on CarbonNeutral-yritys, joka minimoi hiilijalanjälkensä ja kompensoi päästönsä sijoittamalla Amazonin sademetsän uudelleenistutuksiin.

Together Health Menopause on monivitamiini-, kivennäisaine- ja kasvivalmiste tukemaan naista vaihdevuosien aikana.

Vegan Societyn hyväksymät vegaaniset tuotteet

Kaikki Together-tuotteet ovat saaneet brittiläisen The Vegan Society-järjestön hyväksynnän eli niillä on Vegan-sertifikaatti. Together-tuotteet sopivat kaikille ruokavalioon katsomatta.

Löydät Together-sarjasta niin yksittäiset ravintoaineet kuin monivitamiinit sekä ravintoaineiden yhdistelmävalmisteet tiettyyn terveystarpeeseen.

Tutustu ja ihastu!

 

Edellinen artikkeli

Maitohappobakteerien nauttiminen ei ole ikinä maistunut näin hyvältä!

Seuraava artikkeli

Kolme kätevää aamupalaa kookosmannasta

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: