Puhdistamon Luomu Kombucha Persikkaa valmistetaan perinteisellä reseptillä, rakkaudella ja rautaisella ammattitaidolla

Maitohappobakteerien nauttiminen ei ole ikinä maistunut näin hyvältä!

Kombucha on herkullisen pirskahteleva kuplajuoma, joka sisältää runsaasti maitohappobakteereita. Nappaa saunajuomaksi tänä jouluna pullollinen Puhdistamon Luomu Kombuchaa!

Kombucha on perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää runsaasti maitohappobakteereita. Kombuchalla on vuosituhansia pitkä historia, mutta se on vasta viime vuosina noussut supersuosituksi ympäri maailman.

Luomu, lisäaineeton, säilöntäaineeton ja pastöroimaton Puhdistamon Luomu Kombucha valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Kombucha on helppo ja luonteva keino korvata perinteiset virvoitusjuomat. Puhdistamon Luomu Kombucha sopii mihin tilanteeseen tahansa: janojuomaksi, ruokajuomaksi, juhlajuomaksi – you name it!

Näin syntyy aito ja herkullinen Puhdistamon Luomu Kombucha

Puhdistamon Luomu Kombucha valmistetaan perinteisellä reseptillä, rakkaudella ja rautaisella ammattitaidolla Portugalissa. Kaikki perustuu neljään korkealaatuiseen raaka-aineeseen: suodatettuun veteen, vihreään luomuteehen, luomuruokosokeriin ja elävään Kombucha-viljelmään. Erityisen Puhdistamon Luomu Kombuchasta tekee kuitenkin herkullinen maku, joka syntyy näistä neljästä korkealaatuisesta pääraaka-aineesta sekä luontaisista aromeista.

Kaikki lähtee mahdollisimman puhtaasta vedestä. Kombuchan teepohjana käytetään luomulaatuista vihreää teetä, joka on yksi klassisimpia teelajikkeita.

Sokerilla on merkittävä rooli kombuchan käymisprosessissa ja se toimii polttoaineena scobyn maitohappobakteerikannoille. Sokeria ei siis lisätä juomaan makeutuksena. Sokeria on juomassa < 6g/100ml, mikä on perinteisiin virvoitusjuomiin nähden huomattavasti vähemmän. Kaikki Puhdistamon Kombuchat ovat pastöroimattomia.

Viljelmä on yhdistelmä hiivoja ja maitohappobakteereja, jotka käyttävät juoman sokereita ja ravinteita hyödykseen. Kombucha-juoman valmistaminen on tarkkaa taidetta. Kuten fermentointi tai hapattaminen yleensä, myös kombuchan syntyprosessi on erityisen herkkää puuhaa eikä halvalla tosiaankaan saada hyvää. Aikaa ja rakkautta yhden pullollisen valmistamiseen käytetään noin neljä viikkoa.

Näin syntyy herkullinen ja pirskahteleva, aito Puhdistamon Kombucha-juoma!

Tähän liittyvät tuotteet:

Helpota ruoansulatusta ja ehkäise vatsakipua ruoansulatusentsyymeillä

Together Health: kapselin täydeltä täysravintoa

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.