Puhdistamon Luomu Kombucha Persikkaa valmistetaan perinteisellä reseptillä, rakkaudella ja rautaisella ammattitaidolla

Maitohappobakteerien nauttiminen ei ole ikinä maistunut näin hyvältä!

Kombucha on herkullisen pirskahteleva kuplajuoma, joka sisältää runsaasti maitohappobakteereita. Nappaa saunajuomaksi tänä jouluna pullollinen Puhdistamon Luomu Kombuchaa!

Kombucha on perinteinen, vihreästä teestä hapattamalla valmistettu juoma, joka sisältää runsaasti maitohappobakteereita. Kombuchalla on vuosituhansia pitkä historia, mutta se on vasta viime vuosina noussut supersuosituksi ympäri maailman.

Luomu, lisäaineeton, säilöntäaineeton ja pastöroimaton Puhdistamon Luomu Kombucha valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Kombucha on helppo ja luonteva keino korvata perinteiset virvoitusjuomat. Puhdistamon Luomu Kombucha sopii mihin tilanteeseen tahansa: janojuomaksi, ruokajuomaksi, juhlajuomaksi – you name it!

Näin syntyy aito ja herkullinen Puhdistamon Luomu Kombucha

Puhdistamon Luomu Kombucha valmistetaan perinteisellä reseptillä, rakkaudella ja rautaisella ammattitaidolla Portugalissa. Kaikki perustuu neljään korkealaatuiseen raaka-aineeseen: suodatettuun veteen, vihreään luomuteehen, luomuruokosokeriin ja elävään Kombucha-viljelmään. Erityisen Puhdistamon Luomu Kombuchasta tekee kuitenkin herkullinen maku, joka syntyy näistä neljästä korkealaatuisesta pääraaka-aineesta sekä luontaisista aromeista.

Kaikki lähtee mahdollisimman puhtaasta vedestä. Kombuchan teepohjana käytetään luomulaatuista vihreää teetä, joka on yksi klassisimpia teelajikkeita.

Sokerilla on merkittävä rooli kombuchan käymisprosessissa ja se toimii polttoaineena scobyn maitohappobakteerikannoille. Sokeria ei siis lisätä juomaan makeutuksena. Sokeria on juomassa < 6g/100ml, mikä on perinteisiin virvoitusjuomiin nähden huomattavasti vähemmän. Kaikki Puhdistamon Kombuchat ovat pastöroimattomia.

Viljelmä on yhdistelmä hiivoja ja maitohappobakteereja, jotka käyttävät juoman sokereita ja ravinteita hyödykseen. Kombucha-juoman valmistaminen on tarkkaa taidetta. Kuten fermentointi tai hapattaminen yleensä, myös kombuchan syntyprosessi on erityisen herkkää puuhaa eikä halvalla tosiaankaan saada hyvää. Aikaa ja rakkautta yhden pullollisen valmistamiseen käytetään noin neljä viikkoa.

Näin syntyy herkullinen ja pirskahteleva, aito Puhdistamon Kombucha-juoma!

Tähän liittyvät tuotteet:

Helpota ruoansulatusta ja ehkäise vatsakipua ruoansulatusentsyymeillä

Together Health: kapselin täydeltä täysravintoa

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.