Leader urheiluravinteet

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!

Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti hyvään elämään. Mikä tapasi liikkua onkaan, tuotteistamme saat voimaa sen toteuttamiseen. Voimaa urheilusuorituksiin ja seikkailuun, voimaa itsesi toteuttamiseen. Vain sinä voit haastaa omia rajojasi tehdä ja kokea enemmän. Me olemme tukenasi, sillä tunnemme ihmiskehon, sen tarpeet sekä mihin se pystyy– kaikissa elämänvaiheissa.

Leader-brändi perustettiin vuonna 2001. Meillä on kaksi omaa tuotantolaitosta Suomessa, ja kehitämme sekä valmistamme lähes kaikki tuotteemme itse täällä Suomessa.

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!

Tuotelaatu on ydinlupauksemme

Tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä meille. Meillä onkin käytössä erittäin vaativat kansainväliset laatujärjestelmät, jotka takaavat tuotteidemme esiluokkaisen laadun; BRC sekä FSSC22000. Tuotekehityksessä painotetaan myös tuotteidemme soveltuvuutta niin harrasteliikkujille kuin huippu-urheilijoillekin. Emme käytä tuotteissamme emmekä hyväksy tuotantolaitoksiimme World Anti-Doping Agency WADAn listattuja kiellettyjä ainesosia tai aineita.

Urheilua ja inspiraatiota

Meidän yhteistyökumppaneistamme löytyy Suomen arvokkaimpia urheilun kohteita, kuten esimerkiksi Suomen Olympiakomitea. Teemme myös yhteistyötä muiden seurojen ja liittojen sekä yksilöurheilijoiden kanssa. Tuemme tällä tavalla suomalaista urheilua monella eri tasolla ja haluamme samalla näiden tarinoiden kautta inspiroida ihmisiä aktiiviseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. 

Laadukkaat urheiluravinteet jokaiselle - kuntoilijoista olympiaurheilijoihin

Suomen Olympiakomitean virallisena urheiluravinnekumppanina huolehdimme Olympiajoukkueen urheilijoiden energiansaannista ja suorituksista palautumisesta turvallisilla Suomessa valmistetuilla urheiluravinteillamme. Lisäksi yhteistyö näkyy myös tuotekehityksessämme – kuuntelemme urheilijoiden palautetta herkällä korvalla. Näin meidän tuotteemme suunnitellaan sopimaan yhtä hyvin huippu-urheilijoille kuin kuntoilijoille ja aktiiviliikkujille.

Tutustu Leader-tuotteisiin >>

Leader urheiluravinteet

Tähän liittyvät tuotteet:

Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!

Näitä luetaan

Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.