Nuori nainen kukkien keskellä

Naturopaatti ohjaa ikuisen nuoruuden lähteille

Haluatko löytää enemmän elinvoimaa?
Nukkua paremmin?
Saada ruuansulatuksesi kuntoon?


Naturopaatti Claudia Vigier auttaa sinua eteenpäin,
olitpa minkä ikäinen tahansa.

 

Kun puhutaan terveistä elämäntavoista, on helpompi luottaa asiantuntijaan, joka itsekin näyttää terveyden perikuvalta. Claudia Vigier, 46, on sitä, mitä opettaa. Geeneilleen ei toki mitään mahda, mutta ehkä Claudian vinkeillä mukaan tarttuu ripaus hänen omasta elinvoimastaan.

”Sama resepti ei käy kaikille”, hän sanoo.
”On hyvin yksilöllistä, mitä kenenkin kannattaa syödä.”
Naturopatiaa, joka merkitsee ”luonnonpolkua” voi Saksassa opiskella yliopistossa. Claudia Vigier on täydentänyt opintojaan myös Ranskassa. Vastaanottoaan hän pitää Pariisissa.
”Naturopaatti työskentelee rinnakkain perinteisen lääketieteen kanssa. Näin potilas saa mahdollisimman hyvää hoitoa. Naturopatia näyttää suuntaa, kuinka ihminen voi pysyä terveenä mahdollisimman luonnonmukaisin keinoin.”

Lisää vastustuskykyä

”Olen oppinut varhain, että fermentoitu eli hapankäytetty ruoka on hyväksi terveydelle. Kuusi vuotta sitten löysin regulaatit, ja se oli kuin olisin löytänyt pyhän Graalin maljan. Regulaatit ovat minulle kuin työkalupakki”, Claudia hehkuttaa. Potilaat tulevat naturopaatin vastaanotolle yleensä, kun mikään muu hoitokeino ei enää tunnu tepsivän.
”Regulaatit tasapainottavat elimistön, niin että se pystyy taas palauttamaan normaalin terveydentilan. Syy sairauksiin on elimistön epätasapainossa.” Ensimmäisen kerran Claudia suositteli regulaatteja potilaalle, jonka vatsa ei pystynyt sulattamaan raakaravintoa.
”Tulokset olivat heti hyviä. En missään tapauksessa neuvo lopettamaan lääkärin määräämiä hoitoja. Lääkärin sanaa on kunnioitettava. Mutta regulaatit lisäävät vastustuskykyä ja auttavat elimistöä kestämään vaikkapa lääkehoitojen sivuvaikutukset.”

 

Hyvästit vaihdevuosille

Entä kuinka on ikuisen nuoruuden laita? Löytyisikö regulaateista vastaus siihenkin? Sileäihoinen Claudia nyökkää.
”Ehdottomasti. Vaihdevuosi-iässä olevat tai vaihdevuotensa ylittäneet naiset hyötyvät regulaateista, jotka tasapainottavat hormonimuutoksia ja rauhoittavat hermostoa. Monet vaihdevuosi-ikäiset naiset valittavat uniongelmia. Ellei nuku hyvin, tulee hermostuneeksi ja levottomaksi. Siitä on seurauksena myös ruuansulatusvaivoja. Kierre on valmis, eikä sen alkusyytä ole itse helppo löytää.” ”Luokseni tuli eräs 51-vuotias nainen, joka kärsi tuskallisista kuumista aalloista. Hän hikoili lakanansa litimäriksi, eikä kyennyt nukkumaan. Hormonihoitoa hän ei halunnut ottaa. Käytettyään regulaatteja kolmen päivän ajan hän hikoili yhtenä yönä niin, että sänky tuntui muuttuneen uima-altaaaksi. Mutta siihen yöhön vaivat loppuivat.” Claudian mukaan regulaattien käytön alussa muutamien potilaiden oireet saattavat vaikeutua hetkeksi, mutta menevät sitten nopeasti ohitse. 

Väsymys vai sittenkin masennus?

Epämääräinen väsymys ja masennus ovat tyypillisiä kiireisen ihmisen vaivoja. Moni kärsii keskittymisvaikeuksista, eikä edes tajua olevansa masentunut. Ehkä olisi syytä muuttaa elämäntyyliä, vaihtaa kumppania tai työpaikkaa, tavata ystäviä… Mutta kun ei jaksa.
”Vaikka toista kehottaisi kuinka, että lähde ulos kävelylle tai urheilemaan, ei hyvä tarkoitus auta, jos toinen on uuvuksissa. Usein depression syy löytyy suolistosta. Regulaattien avulla moni voi löytää uutta tarmoa tarttua asioihin.” Regulaatit ovat valmistusmenetelmänsä takia ikään kuin jo kerran kulkeneet ruuansulatuksen läpi.
”Ne antavat energiaa kaiken ikäisille. Kahvi ja kofeiini nostavat adrenaliinitasoja. Se on kuin piiskaisi hevosta juoksemaan aina vain kovempaa. Regulaatit nostavat elinvoimaisuutta tasaisesti ja pitkään. Määräisin jokaiselle kahdesti vuodessa parin pullon regulaattikuurin. Se on terveellistä kaikille.” 

Energiaa ja tehoaineita suoraan luonnosta

Regulat on nestemäinen entsyymivalmiste, jota valmistetaan Saksassa. Se tehdään patentoidulla vaihekäyttämismenetelmällä hedelmistä, pähkinöistä ja vihanneksista.  Entsyymit tehostavat ja nopeuttavat solujen uusiutumista, mutta ennen kaikkea ne tehostavat kaikkia elintoimintoja. Siinä pähkinänkuoressa Regulatin salaisuus, sillä entsyymit ovat mukana jokaisessa elintoiminnassamme. Regulatia voidaan käyttää sekä sisäisesti että ulkoisesti. Regulatia on monia eri lajeja. Alkuperäistuotteen ohella on kehitetty omat valmisteensa laihduttajille ja ulkoisesti käytettävä voide iho-ongelmille.  Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Regulat-tuotesarjan vuoden 2013 Terveystuotteeksi.

 

Tilaa Regulat verkkokaupastamme!

 

Alunperin julkaistu 9.10.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Sytytä valot aivoihin käyttämällä B12-suihketta!

Sytytä valot aivoihin käyttämällä B12-suihketta!

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.