Paloiteltuja viikunoita valkoisella lautasella

Fructolax saa vatsasi toimimaan

Turvottaako? Kiristävätkö vaatteet päälläsi? Onko vatsasi kuin potkupallo? 

Heikko suolentoiminta on yleinen vaiva, josta on turha kärsiä. Pidä vatsasi käynnissä luonnollisesti ja tehokkaasti.

Heikko suolentoiminta on yksi yleisimmistä vatsaan ja ruoansulatuskanavaan liittyvistä vaivoista. Ikääntymisen myötä jopa kahdeksan kymmenestä kärsii ulostuskertojen vähentymisestä ja ummetuksesta.

Jokainen on kokenut kovan vatsan ja ummetuksen joskus: suoli ei meinaa tyhjetä ja olo käy tukalaksi. Turvottaa ja vatsaa vääntää. Vatsan- ja suolentoimintaan vaikuttavat muun muassa ravinto, liikunta ja mieli. Laihduttaminen ja karppaaminen saattavat hidastuttaa suolentoimintaa puhumattakaan ulkomaanmatkoista, jotka saavat monilla luonnollisen vatsantoiminnan seisahtumaan useammaksikin päiväksi.

Nopea apu

Fructolax hedelmä- ja kuitutiivisteistä on apua, kun tukala ja turvottava tilanne on jo päällä. Tätä voi ehkäistä esimerkiksi runsaasti kuituja sisältävällä ravinnolla, riittävällä veden juomisella ja säännöllisellä liikunnalla, mutta nämä keinot eivät välttämättä helpota oloa tarpeeksi nopeasti. Fructolaxin kuidut ja suolentoimintaa stimuloivat aineet auttavat suolta taas toimimaan. Tämä tapahtuu luonnollisesti, nopeasti ja tehokkaasti. Fructolaxien ainesosat toimivat häiritsemättä suolen herkkää flooraa. Fructolax on valmistettu 100 % hedelmistä ja kuiduista kuten raparperista ja viikunasta, eikä se sisällä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita.

Iäkkäille, laihduttajille, karppaajille

Fructolaxin luonnollinen, tasapainoisesti suunniteltu koostumus vaikuttaa eri tavoin suolentoiminnan eri mekanismeihin. Viikuna, taateli ja akasian kuidut lisäävät ulostemassaa, tamarindin hapot pehmentävät suolen sisältöä ja raparperi stimuloi suolen toimintaa. Nämä kolme vaikutustapaa tekevät Fructolaxista tehokkaan, mutta aineosiensa vuoksi kuitenkin hellävaraisen valmisteen. Fructolax sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön ja siitä hyötyvät erityisesti iäkkäät, laihduttajat ja karppaajat. Vaikka et ummetuksesta yleisesti kärsisikään, elämästä löytyy aina hetkiä, kun lisäapu on tarpeen. Esimerkiksi ulkomaan reissut vieraine bakteerikantoineen tai lääkekuurit saattavat stopata suolen toiminnan väliaikaisesti. Jos omat toimet eivät kuitenkaan auta ja ummetus edelleen häiritsee jokapäiväistä elämää, on aika keskustella vaivasta lääkärin kanssa. 

Jokaiseen makuun ja tarpeeseen

Fructolax on saatavilla sekä hedelmä- ja kuitukuutiona että tabletteina. Hyvänmakuiset Fructolax-kuutiot pureskellaan ja nautitaan iltaisin runsaan veden kanssa. Kuutiot on yksittäispakattu, jolloin ne kulkevat kätevästi mukanamme töihin tai lomalle. Mikäli kuutioden maku ei miellytä tai pureskelu on vaikeaa, on Fructolax-tabletit hyvä vaihtoehto.

Fructolax Tuplateho on nimensä mukaisesti tavallisia Fructolaxeja tehokkaampi hedelmä- ja kuitukuutio. Sen sisältämä fenkoli ehkäisee erityisesti ähkyä ja vatsan ”pömpötystä”. Perinteisesti fenkolia on käytetty ruuansulatusvaivoihin ja turvotukseen. Tuplatehoa ei suositella pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Tilaa Fructolax-tuotteet meiltä! 

 

Alunperin julkaistu 10.3.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Regulat pitää laulaja Anna Hanskin pirteänä ja energisenä

Vatsan ja suoliston hyvinvointia - yksinkertaisia työkaluja jokaisen ruokavalioon

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.