Probiotic Craft -tuotesarjassa on myös tuotteita keittiöön

Probiotic Craft on ekologinen ja ylellinen kodin puhdistus- ja pesuainesarja

Probiotic Craftin ylellisen kauniit ekopesuaineet ovat ympäristöä kunnioittavia, taloudellisia ja kaiken lisäksi hyväksi sekä terveydellesi että kotisi pinnoille. Kasvipohjaiset tuotteet eivät sisällä mitään haitallisia kemikaaleja eikä muitakaan luontoa tai kehoa kuormittavia ainesosia. Tuoksuttomat ja säilöntäaineettomat pesuaineet ovat ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymiä, joten sarja sopii erinomaisesti herkkäihoisten ja tuoksuallergikkojen siivouskaappiin. Ainutlaatuisten luonnollisten raaka-aineiden lisäksi Probiotic Craftin tuotteet sisältävät myös probioottisia bakteereita.

Miksi tarvitsemme probioottisia pesuaineita?

Lukemattomat tutkimukset osoittavat, että probiootit ovat hyväksi terveydelle. Ne suojelevat suolistoa huonoilta bakteereilta, stimuloivat immuunijärjestelmää ja nopeuttavat erilaisista sairauksista paranemista. Probiootit ovat monille tuttuja ravintolisinä ja jopa kosmetiikassa, mutta mitä hyötyä probiooteista on kodin puhdistuksessa? Iso-Britanniassa Geneius –laboratoriossa on osoitettu, että probiootteja sisältävät puhdistusaineet ovat jopa neljä kertaa tehokkaampia, kuin tavalliset puhdistusaineet. Ero on erityisen merkittävä siivousta seuraavana päivänä; tavallisilla pesuaineilla siivottaessa 24 tunnin kuluttua aineilla ei ole enää mitään vaikutusta patogeenisiä bakteereita vastaan, kun taas probiooteilla rikastettu pesuaine suojaa pestyä aluetta vielä pitkään puhdistuksen jälkeenkin.

Probiotic Craft -tuotteilla huolehdin koko perheen hyvinvoinnista

Probioottiset pesuaineet terveytesi tueksi

Probiotic Craftin pesuaineet lisäävät kotiisi hyviä mikrobeja, toisin kuin perinteiset pesuaineet, jotka poistavat kodin pinnoilta huonojen bakteerien lisäksi ne terveellisetkin bakteerit. Ne hillitsevät huonojen bakteerien kasvua neutraloiden ikävien tuoksujen muodostumisen ja pidentäen siten pesuvälejä. Hyvät probioottikannat tuottavat entsyymejä, jotka hajottavat mikroskooppisen pienen lian vielä pienemmiksi hiukkasiksi sekä puhdistuksen aikana että sen jälkeen. Näin probiootit pystyvät nielaisemaan pienet hiukkaset ja sulattamaan ne ruoakseen.

Probiotic Craftilla pestäessä kodissa hyvät bakteerit vallitsevat

Laatu, ekologisuus ja korkeat arvot ovat Probiotic Craftin tuotteiden ydin

Parhaan laadun takaamiseksi Probiotic Craft tekee yhteistyötä tunnetuimpien sertifikaattijärjestelmien kanssa. Tuotteilla on ECOCERT- ja V-LABEL -sertifikaatit parhaan laadun ja kokemuksen takaamiseksi ECOCERT –sertifikaatti takaa, että vähintään 95% tuotteiden ainesosista on luonnosta peräisin, uudistuvista luonnonvaroista ja ympäristöä sekä luontoa säästäen kerätty ja tuotettu. Tuotteet eivät myöskään saa sisältää vaarallisia kemikaaleja. V-LABEL on kansainvälisesti tunnettu ja rekisteröity sertifikaatti, joka takaa tuotteiden eläinkokeettomuuden sekä vegaanisen koostumuksen.

Tuotteet täyttävät myös tarkasti valvotun 4E GUARANTEE –laatutakuun kriteerit, sekä tiukimmat turvallisuuden, ekologisuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden mittapuut. Probiotic Craft panostaa kestävään luonnonvarojen hallintaan ja tuotantotapoihin sekä uusiutuvaan energiaan. Pullot sekä etiketit on valmistettu kierrätetystä muovista ja pesuaineet ovat 100% biohajoavia. Probiotic Craft on mukana vauhdittamassa kestävää kehitystä sekä elämäntapaa, joka pyrkii tasapainoon luonnon kanssa.

Miten Probiotic Craft on saanut alkunsa?

Probiotic Craftin takana toimii yritys nimeltä ProBioSanus, joka perustettiin vuonna 2012 Vilnassa, Liettuassa. ProBioSanus luo ja kehittää luonnontieteiden avulla innovatiivisia tuotteita, jotka huolehtivat kodin ympäristöstä ja luonnosta sekä kohentavat elämänlaatua.

Vuonna 2014 ProBioSanuksen perustama kemian ja mikrobiologian laboratorio on yksi Baltian maiden edistyksellisimpiä ja innovatiivisimpiä laboratorioita. Laboratorio sijaitsee Vilnassa, Santaran laaksossa, Liettuan bioteknologiateollisuuden sydämessä. Tuotekehitys perustuu tieteeseen ja huolelliseen testaukseen, ja valmistuksessa panostetaan kestävään luonnonvarojen hallintaan sekä uusiutuvaan energiaan.

Viimeisen kolmen vuoden aikana ProBioSanus etsi yli tuhat korkealaatuista raaka-ainetta ympäri maailmaa ja kehitti yli 400 erilaista tuoteprototyyppiä. Huolellisen tutkimuksen tuloksena valittiin parhaimmat ja laadukkaimmat raaka-aineet, jotka yhdistettiin kaikista ainutlaatuisimpaan pohjaan – probiootteihin, joista Probiotic Craft tuotesarja on koostettu. Tuotteet eivät sisällä lainkaan säilöntäaineita, hajusteita tai muita turhia ainesosia.

Osaamista kehitetään edelleen jatkuvasti työskentelemällä Liettuan parhaiden tiedeyliopistojen ja laboratorioiden kanssa. Tutkimus- ja kehitystiimi koostuu kemian, biotekniikan ja mikrobiologian ammattilaisista.

Probiotic Craft -sarjan tuotteet sopivat kaikkialle kotiin

Pyykkäyksen uudet supersankarit

Probiotic Craftin pesuainesarjaan kuuluu perinteisen yleispuhdistusaineen, lattianpesuaineen ja tiskiaineen lisäksi vaatteidenhoidon erikoistuotteita. Lootusuutteella viimeistellyt pyykinpesuaine ja huuhteluaine auttavat pitämään niin vaatteistasi kuin ihostasikin huolta. Lootusuutteella on erityisiä antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka suojaavat kehoa haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta ja rauhoittavat ihoa ärsytykseltä sekä tulehduksilta. Lisäksi sarjaan kuuluu aivan uudenlainen arjen supersankari – hajunpoistaja.

Mikä ihmeen hajunpoistaja?

Uusi ja innovatiivinen hajunpoistaja pidentää pesuvälejä ja siten vähentää pyykin määrää huomattavasti. Usein epämiellyttävät hajut johtuvat huonoista bakteereista, jotka lisääntyvät nopeasti. Hajunpoistaja on rikastettu probiooteilla, eli hyvillä bakteereilla, jotka auttavat ehkäisemään huonojen bakteerien lisääntymistä ja siten ehkäisemään epämiellyttävien hajujen muodostumista.

Harventuneet pesukerrat tarkoittavat myös ympäristöystävällisempää siivousta; vähemmän veden kulutusta, vähemmän muovisia pesuainepurkkeja, vähemmän luonnon saastumista. Vaatteita ja lakanoita ei tarvitse pestä niin usein kuin luulet. Vaatteiden virkistäminen hajunpoistajalla siirtää pesua tuonnemmaksi ja pitää vaatteet siistinä pitkään.

Vegaaninen DIY-pyykinpesuaine Marseille-saippuasta

Yöttömän yön metsistä inspiroituneet kodintekstiilit

Näitä luetaan

Näin optimoit melatoniinin käytön biohakkeri Olli Sovijärven vinkeillä
Olli Sovijärvi paljastaa, miten optimoit melatoniinin käytön parhaan hyödyn saavuttamiseksi
Myös lemmikit ansaitsevat kotimaisia, turvallisia ihonhoitotuotteita
ArcticVet tuotesarja on saanut alkunsa, koska halusimme hoitaa omia eläimiämme kotimaisilla tuotteilla,...
Lumme – ympäristötietoista ja tehokasta pyykinpesua ja kodinpuhdistusta
Lumme-tuotteet on kehitetty ympäristö huomioiden kuitenkin samalla säilyttäen tuotteiden tehokkuus. Osalle Lumme-tuotteista...
Dear Waste – puhtautta kotiin hävikkihedelmistä
Dear Waste haluaa auttaa sinua vähentämään ruokahävikkiä antaen hukkahedelmille uuden elämän....
Attituden synty – loputtomia mahdollisuuksia ja rajatonta inspiraatiota
Kuten monet asiat luonnossa, myös Attitude on syntynyt keväällä – keväällä 2005...
Luonnollinen Kamu lemmikkiperheen pesuaineet – jotta sinulla ja lemmikilläsi olisi hyvä olla
Jo vuodesta 2015 on kotimainen Luonnollinen Kamu tarjonnut lemmikkiperheille ekologisia pesuaineita, jotka...
Ecodoon aidot ekopesuaineet nyt Hyviksen valikoimassa
Ecodoo on tunnettu tehokkaista pesuaineista, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Tuotteiden ympäristöystävällisyyys on...
Sonett – biohajoavia pesuaineita ja yhteiskunnallista vastuuta jo vuodesta 1977
Alussa oli vettä ja luonnontieteilijä Johannes Schnorr, joka pisarakuvamenetelmän avulla havaitsi pesuaineiden...
Yöttömän yön metsistä inspiroituneet kodintekstiilit
Arctic Flora on rovaniemeläinen yritys, alkoi rakkaudesta luontoon ja käsillä tekemiseen. Yrityksen...
Vegaaninen DIY-pyykinpesuaine Marseille-saippuasta

Ekologisen ja vegaanisen pyykinpesuaineen valmistaminen itse on yllättävän helppoa! Tarvitset...

Kirjoita kommentti