Ecodoon ekopesuaineet sopivat erinomaisesti vauvatalouksien puhdistusaineiksi

Ecodoon aidot ekopesuaineet nyt Hyviksen valikoimassa

Ecodoo on tunnettu tehokkaista pesuaineista, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Ecodoon ekopesuaineet on ympäristöystävällisyydessään viritetty huippuunsa: koko sarjalla on tiukka Ecocert-sertifiointi, joka varmistaa sen, että niin tuotteiden raaka-ainehankinnan, valmistuksen kuin käytön aikana ympäristönäkökulmat on huomioitu. Ecodoo onkin ollut alallaan pioneeri ja näyttänyt suuntaa myös muille valmistajille.

Aito ekopesuaine – ei viherpesulle

Olet ehkä kuullut termistä viherpesu. Se tarkoittaa sitä, että jonkin tuotteen annetaan ymmärtää olevan vihreämpi ja ympäristöystävällisempi kuin se oikeasti on. Ecodoo haluaa toimia aivan eri tavalla ja olla käyttäjien luottamuksen arvoinen aitona ekopesuainesarjana. Kaikki pesuaineiden raaka-aineet ovat kasvi- ja mineraaliperäisiä. Tuotteissa ei ole sallittua käyttää voimakkaita aktiiviaineita, kuten ammoniakkia, klooria tai voimakkaita happoja. Kiellettyjä valmistusraaka-aineita ovat niin ikään mm. synteettiset säilöntäaineet, väri- ja hajusteaineet, fosfaatti, fosfonaatti, PEG-yhdisteet, optiset kirkasteet sekä muut petrokemian ainesosat. Osa Ecodoon tuotteista on hajustettuja ja tällöin hajusteen on oltava kasviperäinen eli peräisin eteerisistä öljyistä. Saatavilla on myös useita täysin hajusteettomia vaihtoehtoja. Ecodoon pyykinpesuaineet ovat zeoliitittomia.

Perheyrityksen eettisiä tuotteita

Ecodoon tuotteet valmistetaan Ranskassa. Ecodoon taustalla on ranskalainen perheyritys. Kaikissa tuotteissa on huomiotu tiukimmatkin käyttäjien vaatimukset: pesutuloksen on oltava erinomainen oli kyse pyykinpesuaineesta, konetiskiaineesta tai pintojen puhdistusaineesta. Juuri tämän syyn takia Ecodoo onkin saanut vankan käyttäjäkunnan: sen puhdistusteho ei poikkea perinteisistä, sertifioimattomista pesuaineista.

Kaikki Suomessa myytävät Ecodoon pesuaineet ovat vegaanisia eikä missään tuotekehityksen tai valmistuksen vaiheessa ole käytetty eläinkokeita valmistajan tai kolmansien osapuolten toimesta. Ecodoo ekopesuaine on siis eettinen valinta, koska myös sen tuotteet ovat nopeasti ja täydellisesti biohajoavia. Näin tuotteiden käyttö on turvallista kodin lisäksi myös kesämökillä tai kunnallisen jätevesiverkoston ulkopuolella.

Ecodoo tekee yhteistyötä 1 % for the planet -järjestön kanssa, joka tarkoittaa sitä, että 1 % Ecodoon liikevaihdosta lahjoitetaan järjestön ympäristöhankkeisiin.

Pienellä annostelulla suuri merkitys

Ecodoon erityinen tuotekehitysosaaminen liittyy tiiviisiin koostumuksiin. Kaikki tuotteet kehitetään niin, että niitä voidaan annostella mahdollisimman vähän. Esimerkiksi pyykinpesuainetta annostellaan vain 15 ml per koneellinen, jolloin yksi kahden litran pakkaus riittää uskomattomat 133 pesukertaa. Ympäristön kannalta tämä tarkoittaa vähemmän kuljetettuja pakkauksia ja hiilidioksidipäästöjä, vähemmän pakkausjätettä sekä enemmän energian- ja pakkausmateriaalien säästöä. Ecodoo on erittäin kilpailukykyinen mihin tahansa muuhun pesuainemerkkiin verrattuna juuri hinnalla per käyttökerta.

Ecodoo on juuri uudistanut monia pakkauksia ja työ pakkausten kehittämiseksi jatkuu. Se tarkoittaa sitä, että yhä suurempi osa, jopa 100% pakkauksen materiaaleista on valmistettu kierrätysmuovista. Pakkaukset voi edelleen kierrättää muovinkeräyksessä. Osa pakkauksista on täysin muovittomia kartonkipakkauksia.

Laaja ja monipuolinen valikoima

Hyvikseltä löydät laajan valikoiman Ecodoon tuotteita. Sarjan ehdottomasti suosituimmat tuotteet ovat astianpesutabletit konepesuun, pyykinpesuaineet sekä yleispuhdistustuotteet. Älä kuitenkaan unohda monia muitakin kiinnostavia tuotteita: monipuolista puhdistuskiveä, kierrätysmateriaaleista valmistettuja siivousliinoja ja -sieniä tai grillikauteen sopivaa rasvanpoistosuihketta, joka käy niin uunin, lieden kuin grillin puhdistukseen.

Ecodoo valmistaa myös monia suosittuja pitkän perinteen omaavia pesuaineita, kuten marseillesaippuaa, sitruunahappoa, ruokasoodaa ja etikkaa. Näistä voit valmistaa myös itse tehden esimerkiksi yleispesuainetta tai hankaustahnan, tai puhdistaa niillä vaikka kodinkoneet.

Sonett – biohajoavia pesuaineita ja yhteiskunnallista vastuuta jo vuodesta 1977

Luonnollinen Kamu lemmikkiperheen pesuaineet – jotta sinulla ja lemmikilläsi olisi hyvä olla

Näitä luetaan

Näin optimoit melatoniinin käytön biohakkeri Olli Sovijärven vinkeillä
Olli Sovijärvi paljastaa, miten optimoit melatoniinin käytön parhaan hyödyn saavuttamiseksi
Myös lemmikit ansaitsevat kotimaisia, turvallisia ihonhoitotuotteita
ArcticVet tuotesarja on saanut alkunsa, koska halusimme hoitaa omia eläimiämme kotimaisilla tuotteilla,...
Lumme – ympäristötietoista ja tehokasta pyykinpesua ja kodinpuhdistusta
Lumme-tuotteet on kehitetty ympäristö huomioiden kuitenkin samalla säilyttäen tuotteiden tehokkuus. Osalle Lumme-tuotteista...
Dear Waste – puhtautta kotiin hävikkihedelmistä
Dear Waste haluaa auttaa sinua vähentämään ruokahävikkiä antaen hukkahedelmille uuden elämän....
Attituden synty – loputtomia mahdollisuuksia ja rajatonta inspiraatiota
Kuten monet asiat luonnossa, myös Attitude on syntynyt keväällä – keväällä 2005...
Luonnollinen Kamu lemmikkiperheen pesuaineet – jotta sinulla ja lemmikilläsi olisi hyvä olla
Jo vuodesta 2015 on kotimainen Luonnollinen Kamu tarjonnut lemmikkiperheille ekologisia pesuaineita, jotka...
Sonett – biohajoavia pesuaineita ja yhteiskunnallista vastuuta jo vuodesta 1977
Alussa oli vettä ja luonnontieteilijä Johannes Schnorr, joka pisarakuvamenetelmän avulla havaitsi pesuaineiden...
Yöttömän yön metsistä inspiroituneet kodintekstiilit
Arctic Flora on rovaniemeläinen yritys, alkoi rakkaudesta luontoon ja käsillä tekemiseen. Yrityksen...
Probiotic Craft on ekologinen ja ylellinen kodin puhdistus- ja pesuainesarja
Probiotic Craftin ylellisen kauniit ekopesuaineet ovat ympäristöä kunnioittavia, taloudellisia ja kaiken lisäksi...
Vegaaninen DIY-pyykinpesuaine Marseille-saippuasta

Ekologisen ja vegaanisen pyykinpesuaineen valmistaminen itse on yllättävän helppoa! Tarvitset...

53 kommenttia

Etikalla ja soodalla pärjää pitkälle kaikessa siivouksessa💪

Kati Rajala

Sappisaippua on paras vaatteiden tahroihin ja etikka sekä sitruuna muuhun puhdistukseen.

Susanna

sitruuna ja etikka ovat sailaisuuksiani siivouksessa

Erja Isomäki

Siivoussaippualla puhdistuu kaikki hyvin 🧡

Mia

Joka päivä siivotaan vähän ja pääosin luonnonmukaisilla aineilla, esim. sitruunaa mikrossa höyryttämällä lähtee mikron liat ja etikalla ja ruokasoodalla voi putsata viemäreitä.

Iina

Kirjoita kommentti