Koira, kissa ja Kamun luonnolliset pesuaineet

Luonnollinen Kamu lemmikkiperheen pesuaineet – jotta sinulla ja lemmikilläsi olisi hyvä olla

Jo vuodesta 2015 on kotimainen Luonnollinen Kamu tarjonnut lemmikkiperheille ekologisia pesuaineita, jotka ovat turvallisia sekä käyttäjille, lemmikeille että ympäristölle.

Meille on erittäin tärkeää, että tuotteemme valmistetaan Suomessa. Tällä tavoin työllistämme useita henkilöitä niin valmistuksen, varastoinnin, kuljetuksen kuin jälleenmyynninkin eri vaiheista. Kotimaisuuden lisäksi haluamme kantaa kortemme kekoon myös luonnon puolesta vähentämällä arjen kemikaalikuormaa ja siksi tuotteidemme valmistuksessa käytetäänkin vain luonnollisia ja yksinkertaisia ainesosia, jotka ovat 100% biohajoavia.

Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo tuotteen suomalaisuudesta. Olemmekin erittäin ylpeitä saadessamme käyttää Avainlippu-merkkiä tuotteissamme.

Luonnollista puhtautta lemmikillesi

Luonnollinen Kamu -lemmikkishampoiden ja hoitoaineen valmistuksessa käytetään luonnollisia raaka-aineita, kuten hoitavia kasviuutteita ja vaikuttavina ainesosina tuotteissamme ovat aidot eteeriset öljyt.

Shampoot puhdistavat tehokkaasti säilyttäen turkin luonnollisen kiillon ja karheuden. Shampoiden pH-arvo on optimoitu lemmikin iholle sopivaksi, toisin kuin ihmisten shampoot ja muut pesuaineet.

Kaksi ruskeaa koiraa kalliolla ja Kamun shampoita

Shampoopesun jälkeen Helmi-hoitoainetta käytetään palauttamaan turkin kiiltoa, ravitsemaan ja kosteuttamaan turkkia ja ihoa sekä ehkäisemään takkuuntumista.
Lemmikille shampoo kannattaa valita turkin ja ihon ominaisuuksien mukaan.

Kaikki shampoomme pesevät pesuominaisuuksiensa ansiosta vähintään peruspesun. Yleisimmin Kamu-shampoita käytetään koirien, kissojen ja hevosten pesussa, mutta tuotteet sopivat myös monille muillekin lajeille.

Puhtaassa kodissa viihtyvät kaikki

Lemmikkiperheen kodissa sattuu, tapahtuu ja kura roiskuu, rapaisista tassun jäljistä puhumattakaan.

Luonnollinen Kamu Lemmikkikodin puhdistusaineilla siivoat ekologisesti ja turvallisesti niin keittiössä kuin muissakin kodin tiloissa. Lemmikkien kanssa on tärkeää, että käytettävät tuotteet ovat turvallisia, eikä niistä jää pyyhityille pinnoille ylimääräisiä jäämiä.

Koiranpentu näyttää nololta pissattuaan lattialle

Luonnollinen Kamu Siivoussuihkeilla puhdistat kaikki kodin pinnat kätevästi lemmikille turvallisella tavalla. Lattiat, ruokakuppien ympäristöt, kissanhiekkalaatikot, jyrsijähäkit, lelut ja tarvikkeet puhdistuvat suihkauttamalla ja pyyhkimällä, eikä haittaa, vaikka eläin nuolisi siivottua kohtaa, koska huuhtelua ei tarvita. Kuusenoksauute neutraloi pahat hajut tehokkaasti. Puhdistusteho perustuu luonnollisiin oliivi- ja kookostensideihin.

Lemmikkikodin Yleispuhdistusaine irrottaa tehokkaasti rasvaa ja likaa. Luontoystävällinen yleispesuaine on suunniteltu kodin ja kenneltilojen siivoukseen ja soveltuu erinomaisesti vesipestävien lattioiden sekä muiden pintojen puhdistamiseen, myös puu- ja laminaattipinnoille. Yleispesuaine on erittäin riittoisa laimennettava tiiviste, josta saa jopa 150 litraa valmista liuosta.

Luonnollista puhtautta myös tekstiileille

Nykypäivän lemmikillä saattaa olla yllättävän paljon päälle puettavia tarvikkeita – valjaita, kaulapantoja, talvimantteleita ja sadetakkeja, tossuja, sekä nartuilla myös juoksusuojia.

Tekstiilien puhdistaminen ja pesu aina tarvittaessa lisäävät tarvikkeiden käyttöikää ja tekevät niistä miellyttävämpiä käyttäjälle. Käytössä likaiset materiaalit helposti kovettuvat ja saattavat aiheuttaa ikäviä hankaumia eläimelle. Lemmikin pehmolelut on hyvä pestä aika ajoin, sillä ne keräävät itseensä runsaasti likaa ja pöpöjä kulkiessaan leikkijänsä mukana kaikkialla, lattioita ja muita likaisia pintoja nuohoten. Myös ruoka- ja kuolatahrat ovat hyvinkin tuttuja tahroja lemmikkiperheen arjessa.

Hevosen loimenpesuaine sopii myös teknisille tekstiileille

Luonnollinen Kamu Pyykinpesuaineilla peset vaatteiden lisäksi lemmikin makuupaikat, matot ja köllöttelyviltit luonnollisella tavalla. Tuotteet sopivat kaikenlaiselle pyykille sekä ihan tavallisena pyykinpesuaineena käytettäväksi. Samalla aineella voit pestä myös omia treeni- ja ulkoiluvaatteita, sillä Kamu pesee ne hellävaraisesti teknisiä materiaaleja vahingoittamatta. Luonnonmukaisista ainesosista valmistettuina ja vain eteerisillä öljyillä hajustettuina pyykinpesuaineet sopivat erinomaisesti myös lakanapyykkiin. Jos et pidä hajusteista, valitse Hajusteeton Kamu Pyykinpesuaine, joka puhdistaa pyykin ilman ylimääräisiä tuoksuja.

Luonnollinen Kamu loimenpesuaineet hevosten tarvikkeille

Luonnollinen Kamu Loimenpesuaineilla peset kaikenlaiset hevosten loimet ja satulahuovat hellävaraisesti teknisiä materiaaleja vahingoittamatta ja säilyttäen loimen ominaisuudet.

Pakkaukset, kierrätys ja täyttöpussit

Pesuaineidemme tiivis koostumus pienentää pakkausmateriaalin tarvetta ja näin vähentää ympäristön rasitusta. Käytämme kierrätettäviä, laadukkaita sekä kestäviä muovipulloja, joten voi huoletta käyttää samaa pulloa useampaan kertaan. Kun Kamu -pullo tulee tiensä päähän, niin se kannattaa huolehtia muovin keräyspisteeseen, jotta saamme yhdessä vähennettyä edes pienen osan maailmamme muovikuormasta.

Kamu-tuotteita myydään myös ympäristöystävällisissä täyttöpakkauksissa

Kaikista valikoimamme shampoista, hoitoaineesta sekä siivoussuihkeista on saatavilla myös ekologiset 700 ml täyttöpussit, joista täytät alkuperäisen muovipullon aina kahdesti.

Luonnollinen Kamu on somessa:

 

Luonnollinen Kamu logo

Ecodoon aidot ekopesuaineet nyt Hyviksen valikoimassa

Attituden synty – loputtomia mahdollisuuksia ja rajatonta inspiraatiota

Näitä luetaan

Näin optimoit melatoniinin käytön biohakkeri Olli Sovijärven vinkeillä
Olli Sovijärvi paljastaa, miten optimoit melatoniinin käytön parhaan hyödyn saavuttamiseksi
Myös lemmikit ansaitsevat kotimaisia, turvallisia ihonhoitotuotteita
ArcticVet tuotesarja on saanut alkunsa, koska halusimme hoitaa omia eläimiämme kotimaisilla tuotteilla,...
Lumme – ympäristötietoista ja tehokasta pyykinpesua ja kodinpuhdistusta
Lumme-tuotteet on kehitetty ympäristö huomioiden kuitenkin samalla säilyttäen tuotteiden tehokkuus. Osalle Lumme-tuotteista...
Dear Waste – puhtautta kotiin hävikkihedelmistä
Dear Waste haluaa auttaa sinua vähentämään ruokahävikkiä antaen hukkahedelmille uuden elämän....
Attituden synty – loputtomia mahdollisuuksia ja rajatonta inspiraatiota
Kuten monet asiat luonnossa, myös Attitude on syntynyt keväällä – keväällä 2005...
Ecodoon aidot ekopesuaineet nyt Hyviksen valikoimassa
Ecodoo on tunnettu tehokkaista pesuaineista, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Tuotteiden ympäristöystävällisyyys on...
Sonett – biohajoavia pesuaineita ja yhteiskunnallista vastuuta jo vuodesta 1977
Alussa oli vettä ja luonnontieteilijä Johannes Schnorr, joka pisarakuvamenetelmän avulla havaitsi pesuaineiden...
Yöttömän yön metsistä inspiroituneet kodintekstiilit
Arctic Flora on rovaniemeläinen yritys, alkoi rakkaudesta luontoon ja käsillä tekemiseen. Yrityksen...
Probiotic Craft on ekologinen ja ylellinen kodin puhdistus- ja pesuainesarja
Probiotic Craftin ylellisen kauniit ekopesuaineet ovat ympäristöä kunnioittavia, taloudellisia ja kaiken lisäksi...
Vegaaninen DIY-pyykinpesuaine Marseille-saippuasta

Ekologisen ja vegaanisen pyykinpesuaineen valmistaminen itse on yllättävän helppoa! Tarvitset...

Kirjoita kommentti