Hyviksen kauppiaan Black Friday -terveiset

Kauppiaan Black Friday -mietteitä

Black Friday, älä osta mitään -päivä, kulutushysteriaa, tarjouksia, vastuullisuutta? Jo muutaman vuoden ajan aina marraskuun lopun lähestyessä on Hyviksen toimistolla noussut kahvipöytäkeskusteluissa ja palavereissa esille sama aihe: kampanjoidako Black Fridayna vai ei.

Vastuullisuuden ja ekologisuuden näkökulmasta Black Fridayhin osallistuminen ei ole aivan yksinkertaista. Kuinka sitten päädyimme tänäkin vuonna osallistumaan Black Fridayhin? Kovassa markkinatilanteessa, jossa Hyviskin on mukana, on jollakin toimijalla Black Fridayn aikana tarjouskampanjat käynnissä samoista tuotteista, mitä meillä on myynnissä. Kilpailu on siis kovaa. Moni teistä ihanista asiakkaista on myös kysellyt meiltä jo viime viikonlopusta lähtien, tuleeko meiltä Black Friday -tarjouksia, minkälaisia tarjouksia on luvassa ja milloin ne julkaistaan. Tästä voimme siis vetää sen johtopäätöksen, että Black Friday on monille edelleen tärkeä ostopäivä.

Kuinka sitten määrittelemme alennusprosentit kampanjoille, ketkä ne päättävät ja kenen ehdoilla tässä nyt mennään? Ihailen kauppoja, jotka kertovat vastuullisesti ja läpinäkyvästi hintarakenteensa. Tähän tähtäämme mekin. Uskon myös, että Black Friday -kampanjat voivat olla win-win -tilanne sekä asiakkaille, tavarantoimittajille että meille. Tarjouksilla voimme nostaa uusia tuotteita esiin, jolloin Sinun on asiakkaana helpompi lähteä niitä kokeilemaan. Myös pidempään markkinoilla olleita hyviä tuotteita saa nostettua mukavasti tarjouksilla.

Kannustan kauppiaana tavarantoimittajiamme tarjoamaan niin Black Fridayhin kuin muihin meidän isoihin kampanjoihin tuotteita, joilla alkaa parasta ennen -päivä lähestyä, tai tuotteita, joita heillä on jäänyt syystä tai toisesta varastoon enemmän kuin pitäisi. Kyselen myös aina tavarantoimittajien poistolistojen perään, sillä en halua, että tuotteita jäisi käyttämättä esimerkiksi pakkausuudistuksen vuoksi. Näin myyntiin saadaan hyviä tuotteita, jotka muuten heitettäisiin hukkaan. Tänä Black Fridayna voit ostaa meiltä huokeaan hintaan esimerkiksi tuoteuudistuksen takia poistuvaa Laveran Natural Liquid Foundation -meikkivoidetta ja lähestyvän parasta ennen -päivän johdosta poistuvaa Biomedin Linomix -pellavansiemenrouhetta -80 % alennuksella.

Toivon jokaiselle jäitä hattuun Black Fridayn -tarjousten parissa (varsinainen kauppias, vai mitä? ;) ). Osta, mitä tarvitset ja mitä varmasti käytät. Huonoin ostos on tuote, jonka saat todella halvalla, mutta joka jää kaappiin pilaantumaan. Fiksua on ostaa tarjoustuotteita, joita käytät säännöllisesti. Kokeile rohkeasti myös jotain uutta, mutta jos tuote ei olekaan mieleesi, niin annathan sen eteenpäin jonkun muun käytettäväksi. Itse tarttuisin Arctic Puren maitohappobakteeri -tarjoukseen ja samalla vähentäisin hävikkiä! Myönnän, että itsellänikin on listalla muutama suomalainen verkkokauppa, jonka ajattelin kahlata Black Fridayna läpi, ja tehdä pukinkonttiin tarvitut hankinnat. Meidän kaupasta taas tiensä pukinkonttiin löytää ainakin teetä sekä Bioteekin valmiit lahjapakkaukset: Probiootti Comp & Super D-vitamiini sekä Probiootti Plus & Super Sinkki.

Ei muuta kuin jäitä hattuun ja shoppailemaan!

-Hanneli, Kauppias

Ja hei, jos sinulla on kaapit jo täynnä mutta silti tekisi mieli jotain ostaa, meillä on sinulle vaihtoehto! Saimme viime kesänä mielettömän tilaisuuden käydä kurkkimassa NHL-pelaajien kesätreenejä, jolloin mukaamme tarttui Mikko Rantasen maila NHL-tähtien nimmareiden kera. Huutokauppaamme nyt tuon mailan, ja laitamme rahat eteenpäin hyväntekeväisyyteen! Tehdään siis yhdessä hyvää!

Kuukuppi tekee kuukautisista mukavammat

Hävittäjäisillä taistelemme turhaa hävikkiä vastaan

Näitä luetaan

Näin optimoit melatoniinin käytön biohakkeri Olli Sovijärven vinkeillä
Olli Sovijärvi paljastaa, miten optimoit melatoniinin käytön parhaan hyödyn saavuttamiseksi
Myös lemmikit ansaitsevat kotimaisia, turvallisia ihonhoitotuotteita
ArcticVet tuotesarja on saanut alkunsa, koska halusimme hoitaa omia eläimiämme kotimaisilla tuotteilla,...
Lumme – ympäristötietoista ja tehokasta pyykinpesua ja kodinpuhdistusta
Lumme-tuotteet on kehitetty ympäristö huomioiden kuitenkin samalla säilyttäen tuotteiden tehokkuus. Osalle Lumme-tuotteista...
Dear Waste – puhtautta kotiin hävikkihedelmistä
Dear Waste haluaa auttaa sinua vähentämään ruokahävikkiä antaen hukkahedelmille uuden elämän....
Attituden synty – loputtomia mahdollisuuksia ja rajatonta inspiraatiota
Kuten monet asiat luonnossa, myös Attitude on syntynyt keväällä – keväällä 2005...
Luonnollinen Kamu lemmikkiperheen pesuaineet – jotta sinulla ja lemmikilläsi olisi hyvä olla
Jo vuodesta 2015 on kotimainen Luonnollinen Kamu tarjonnut lemmikkiperheille ekologisia pesuaineita, jotka...
Ecodoon aidot ekopesuaineet nyt Hyviksen valikoimassa
Ecodoo on tunnettu tehokkaista pesuaineista, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Tuotteiden ympäristöystävällisyyys on...
Sonett – biohajoavia pesuaineita ja yhteiskunnallista vastuuta jo vuodesta 1977
Alussa oli vettä ja luonnontieteilijä Johannes Schnorr, joka pisarakuvamenetelmän avulla havaitsi pesuaineiden...
Yöttömän yön metsistä inspiroituneet kodintekstiilit
Arctic Flora on rovaniemeläinen yritys, alkoi rakkaudesta luontoon ja käsillä tekemiseen. Yrityksen...
Probiotic Craft on ekologinen ja ylellinen kodin puhdistus- ja pesuainesarja
Probiotic Craftin ylellisen kauniit ekopesuaineet ovat ympäristöä kunnioittavia, taloudellisia ja kaiken lisäksi...

Kirjoita kommentti