Omega-3-rasvahappoja valmistetaan esimerkiksi sardiinista

Eettiset valinnat osaksi ostopäätöksiä

Eettiset valinnat puhuttavat nyt enemmän kuin koskaan. Kuluttaja pystyy omilla valinnoillaan vaikuttamaan ympäristöön, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointiin. Puhdas+:n arvoihin kuuluu vahvasti ekologisuus, eettisyys, puhtaus ja luonnollisuus. Miten nämä arvot näkyvät ihmiselle tärkeiden Omega-3 rasvahappo -tuotteiden valmistuksessa?

Puhtaus, eettisyys ja laatu

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa on haluttu varmistaa puhtaus, eettisyys ja laatu. Tuotannossa käytetään ei-uhanalaista villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynenmeren saastumattomilta vesiltä. Puhdistusprosessi ennen pulloon päätymistä on hyvin perusteellinen. Kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljyn puhtaus näkyy öljyn vaaleana värinä ja maun neutraaliutena.

Tiesitkö, että sinun tulisi aina valita tummaan lasipulloon pakattu nestemäinen Omega-3-rasvahappovalmiste? Tumma väri suojaa valmistetta valolta ja edistää näin sen säilyvyyttä. Kalaöljyn rasvahapot myös hapettuvat herkästi itsestään. Kalaöljyjemme Totox-luku on yleensä alle 5, joka kertoo siitä, että ne hapettuvat hyvin vähän. Arvojemme mukaista on myös se, että jokainen kalaöljyerä on aina 100 % jäljitettävissä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

Friend of the Sea on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tehtävänä on suojella meren elinympäristöä. Puhdas+ Premium Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea -sertifikaatti. Sertifiointi takaa ympäristöystävällisen kalastuksen, 100 % jäljitettävyyden, uhanalaisten kalojen säilyttämisen ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden. Valitsemalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita, autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kestävän kehityksen periaatteiden mukaista kalastusta. 

Omega-3-rasvahappoja jokaisen tarpeisiin

Omega-3-rasvahappoja pidetään yhtenä tärkeimmistä ravintolisistä niiden moninaisten terveysvaikutusten takia. Omega-3-rasvahapot ovat erityisen tärkeitä sydämelle ja aivoille. Nestemäinen Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva omega-3-valmiste. Saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on 2,5-5 ml ja se sisältää 1490-2980 mg omega-3-rasvahappoja, joista 823-1646 mg DHA- ja 470-940 mg EPA-rasvahappoja. Lisäksi tuote sisältää kasviperäistä D3-vitamiinia sekä A- ja E-vitamiinia.

Meille Puhdas+:lla on tärkeää, että pystymme tarjoamaan jokaiselle kuluttajalle sopivia tuotteita ruokarajoitteista tai iästä riippumatta. Tämän takia tuotesarjasta löytyy myös valinnanvaraa vegaaneille. Vegaaninen Omega-3 on valmistettu mikrolevästä ja on näin 100 % vegaaninen. Tuotetta on saatavilla maustamattomana ja sitruunan makuisena. Lapsille löytyy myös oma Omega-3 -valmiste ihanan sitruuna-vaniljan makuisena.

Muoviroskan vähentäminen

ZERO WASTE -elämäntapa, mitä se on?

Näitä luetaan

Myös lemmikit ansaitsevat kotimaisia, turvallisia ihonhoitotuotteita
ArcticVet tuotesarja on saanut alkunsa, koska halusimme hoitaa omia eläimiämme kotimaisilla tuotteilla,...
Lumme – ympäristötietoista ja tehokasta pyykinpesua ja kodinpuhdistusta
Lumme-tuotteet on kehitetty ympäristö huomioiden kuitenkin samalla säilyttäen tuotteiden tehokkuus. Osalle Lumme-tuotteista...
Dear Waste – puhtautta kotiin hävikkihedelmistä
Dear Waste haluaa auttaa sinua vähentämään ruokahävikkiä antaen hukkahedelmille uuden elämän....
Attituden synty – loputtomia mahdollisuuksia ja rajatonta inspiraatiota
Kuten monet asiat luonnossa, myös Attitude on syntynyt keväällä – keväällä 2005...
Luonnollinen Kamu lemmikkiperheen pesuaineet – jotta sinulla ja lemmikilläsi olisi hyvä olla
Jo vuodesta 2015 on kotimainen Luonnollinen Kamu tarjonnut lemmikkiperheille ekologisia pesuaineita, jotka...
Ecodoon aidot ekopesuaineet nyt Hyviksen valikoimassa
Ecodoo on tunnettu tehokkaista pesuaineista, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Tuotteiden ympäristöystävällisyyys on...
Sonett – biohajoavia pesuaineita ja yhteiskunnallista vastuuta jo vuodesta 1977
Alussa oli vettä ja luonnontieteilijä Johannes Schnorr, joka pisarakuvamenetelmän avulla havaitsi pesuaineiden...
Yöttömän yön metsistä inspiroituneet kodintekstiilit
Arctic Flora on rovaniemeläinen yritys, alkoi rakkaudesta luontoon ja käsillä tekemiseen. Yrityksen...
Probiotic Craft on ekologinen ja ylellinen kodin puhdistus- ja pesuainesarja
Probiotic Craftin ylellisen kauniit ekopesuaineet ovat ympäristöä kunnioittavia, taloudellisia ja kaiken lisäksi...
Vegaaninen DIY-pyykinpesuaine Marseille-saippuasta

Ekologisen ja vegaanisen pyykinpesuaineen valmistaminen itse on yllättävän helppoa! Tarvitset...

Kirjoita kommentti