category
Eettiset valinnat osaksi ostopäätöksiä

Eettiset valinnat osaksi ostopäätöksiä

Bold Apps

Eettiset valinnat puhuttavat nyt enemmän kuin koskaan. Kuluttaja pystyy omilla valinnoillaan vaikuttamaan ympäristöön, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointiin. Puhdas+:n arvoihin kuuluu vahvasti ekologisuus, eettisyys, puhtaus ja luonnollisuus. Miten nämä arvot näkyvät ihmiselle tärkeiden Omega-3 rasvahappo -tuotteiden valmistuksessa?

Puhtaus, eettisyys ja laatu

Puhdas+ Premium Omega-3 -valmisteiden tuotannossa on haluttu varmistaa puhtaus, eettisyys ja laatu. Tuotannossa käytetään ei-uhanalaista villiä sardellia, joka on kalastettu Etelä-Tyynenmeren saastumattomilta vesiltä. Puhdistusprosessi ennen pulloon päätymistä on hyvin perusteellinen. Kalaöljy ei sisällä raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. Kalaöljyn puhtaus näkyy öljyn vaaleana värinä ja maun neutraaliutena.

Tiesitkö, että sinun tulisi aina valita tummaan lasipulloon pakattu nestemäinen Omega-3-rasvahappovalmiste? Tumma väri suojaa valmistetta valolta ja edistää näin sen säilyvyyttä. Kalaöljyn rasvahapot myös hapettuvat herkästi itsestään. Kalaöljyjemme Totox-luku on yleensä alle 5, joka kertoo siitä, että ne hapettuvat hyvin vähän. Arvojemme mukaista on myös se, että jokainen kalaöljyerä on aina 100 % jäljitettävissä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

Friend of the Sea on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tehtävänä on suojella meren elinympäristöä. Puhdas+ Premium Omega-3 -tuotteilla on Friend of the Sea -sertifikaatti. Sertifiointi takaa ympäristöystävällisen kalastuksen, 100 % jäljitettävyyden, uhanalaisten kalojen säilyttämisen ja kokonaisvaltaisen vastuullisuuden. Valitsemalla Friend of the Sea -sertifioituja tuotteita, autat ylläpitämään luonnon kalakantoja ja edistämään kestävän kehityksen periaatteiden mukaista kalastusta. 

Omega-3-rasvahappoja jokaisen tarpeisiin

Omega-3-rasvahappoja pidetään yhtenä tärkeimmistä ravintolisistä niiden moninaisten terveysvaikutusten takia. Omega-3-rasvahapot ovat erityisen tärkeitä sydämelle ja aivoille. Nestemäinen Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva omega-3-valmiste. Saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on 2,5-5 ml ja se sisältää 1490-2980 mg omega-3-rasvahappoja, joista 823-1646 mg DHA- ja 470-940 mg EPA-rasvahappoja. Lisäksi tuote sisältää kasviperäistä D3-vitamiinia sekä A- ja E-vitamiinia.

Meille Puhdas+:lla on tärkeää, että pystymme tarjoamaan jokaiselle kuluttajalle sopivia tuotteita ruokarajoitteista tai iästä riippumatta. Tämän takia tuotesarjasta löytyy myös valinnanvaraa vegaaneille. Vegaaninen Omega-3 on valmistettu mikrolevästä ja on näin 100 % vegaaninen. Tuotetta on saatavilla maustamattomana ja sitruunan makuisena. Lapsille löytyy myös oma Omega-3 -valmiste ihanan sitruuna-vaniljan makuisena.

Edellinen artikkeli

Muoviroskan vähentäminen

Seuraava artikkeli

ZERO WASTE -elämäntapa, mitä se on?

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: