Kuorellisia manteleita valkoisessa kangaspussissa

Weledan Manteli-sarja

Sain reilu kuukausi sitten testattavakseni Weledan Manteli-sarjan Puhdistusemulsion, Kasvovoiteen ja Kasvoöljyn.

Weledan Manteli-sarjan tuotteet sisältävät manteliöljyä, luumunkiviöljyä ja oratuomiuutetta. Sarjaa suositellaan iholle, joka on jostain syystä epätasapainossa tai herkistynyt. Myös akneihon hoito on hyvä aloittaa tällä tuotesarjalla.

Yksinkertaiset koostumukset, puhtaimmat mahdolliset raaka-aineet ja hajusteettomuus tekevät sarjasta hyvin siedetyn herkimmälläkin iholla. Myös tuoksuille herkät pitävät sarjan tuotteista. Yksi hyvä pointti on myös se, että tuotesarja ei sisällä sitrusta, mikä luonnonkosmetiikassa raaka-aineena on aika yleistä. Moni sitrusallerginen saa tästä tuotesarjasta siis oivan hoitosarjan itselleen.

Tuotteet käytössä

Uusi tuttavuus tuli tarpeeseen. Tällä hetkellä kuiva ja herkkä atooppinen ihoni yhdistettynä raskausajan välillä näppyiseen ihoon oli hankala yhdistelmä. Kuinka hoitaa herkkää ja samalla paikoitellen näppyistä ihoa? Näpyt olivat selkeästi hormooniperäisiä, aika ajoin esille putkahtavia kipeitä tapauksia. Käytin kaikkia kolmea tuotetta aamuin illoin, kasvoöljyllä poistin ripsivärin ja silmämeikin kätevästi. Kasvoöljy siis tepsii hyvin luonnonkosmetiikan ripsivärin ja silmämeikin poistamiseen. Taviskosmetiikan vedenkestävien meikkien poistoon se tuskin niin tehokkaasti tepsii, kuten ei oikeastaan mikään luonnonkosmetiikan puhdistustuote. Tuntui kuin silmien alle ilmestyneet tummat ihoalueet olisivat vaalentuneet hiukan kasvoöljyn ansiosta. Kasvoöljyllä lähinnä "tehohoidin" erityisen kuivia ihoalueita ja silmänympärysihoa. Lisäksi välillä hiukan "tuhlailin" kasvoöljyä ja hieroin sitä mahaani, sillä manteliöjy sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia, jotka hellivät rasituksen alaisena olevaa raskausajan ihoa. Öljyä ei paljoa tarvitse isonkaan kummun kosteuttamiseen.  Puhdistamiseen käytin puhdistusemulsiota. Niinä päivinä kun olin meikannut, levitin ensin emulsiota sormin kasvoille pyörivin liikkein ja lopuksi poistin sen vanulapulla. Koska en käytä puuteria kummempaa pakkelikerrosta, niin tuote putsasi tehokkaasti ilman vettä. Ehkä tujumman meikkikerroksen kanssa tulee huuhtelu veden kanssa suorittaa vielä lopuksi. Emulsio levittyy hyvin, eikä tee ihosta "kiristyneen" puhdasta. Lopuksi Puhdistusemulsion putsaamisen jälkeen levitin kasvoilleni ja kaulalle kasvovoiteen. Kasvovoide ei ole kovinkaan voidemaista, vaan se levittyy kevyesti ja antaa hyvän kostutuksen talven viimoihin. 
Kun tuotesarja oli ollut käytössä reilun parin viikon ajan, oli tuloksia jo havaittavissa. Atooppisen punakka iho ei enää ollut ärtyneen punainen, vaan väri oli tasoittunut mukavasti. Kipeät hormooniperäiset näpyt eivät olleet enää niin kipeitä ja poistuivat nopeasti. Lisäksi nenänvarressa aina niin inhottavana riesana olevat mustapäät nousivat "paremmin ylös" eli alkoivat poistua hiljakseen. Vieläkin niitä nenänvarressa komeilee, mutta huomattavasti vähemmän, eikä niin syvällä saakka kuin aiemmin. Virheettömäksi ei tuotesarja ihoani tee, mutta todella paljon paremmaksi kuin viimeaikoina käytössäni olleet muut tuotesarjat. Tälle sarjalle tulee antaa aikaa, silloin on tulokset parhaimmat.  Suosittelen lämpimästi tuotesarjaa kuivalle, herkälle, atooppiselle, epätasapainossa olevalle iholle.

 

Alunperin julkaistu 24.2.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Khadi-hiustuotteet kokeilussa

Madara - hellää hoitoa kuivalle iholle

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.