category
Weledan Manteli-sarja

Weledan Manteli-sarja

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Sain reilu kuukausi sitten testattavakseni Weledan Manteli-sarjan Puhdistusemulsion, Kasvovoiteen ja Kasvoöljyn.

Weledan Manteli-sarjan tuotteet sisältävät manteliöljyä, luumunkiviöljyä ja oratuomiuutetta. Sarjaa suositellaan iholle, joka on jostain syystä epätasapainossa tai herkistynyt. Myös akneihon hoito on hyvä aloittaa tällä tuotesarjalla.

Yksinkertaiset koostumukset, puhtaimmat mahdolliset raaka-aineet ja hajusteettomuus tekevät sarjasta hyvin siedetyn herkimmälläkin iholla. Myös tuoksuille herkät pitävät sarjan tuotteista. Yksi hyvä pointti on myös se, että tuotesarja ei sisällä sitrusta, mikä luonnonkosmetiikassa raaka-aineena on aika yleistä. Moni sitrusallerginen saa tästä tuotesarjasta siis oivan hoitosarjan itselleen.

Tuotteet käytössä

Uusi tuttavuus tuli tarpeeseen. Tällä hetkellä kuiva ja herkkä atooppinen ihoni yhdistettynä raskausajan välillä näppyiseen ihoon oli hankala yhdistelmä. Kuinka hoitaa herkkää ja samalla paikoitellen näppyistä ihoa? Näpyt olivat selkeästi hormooniperäisiä, aika ajoin esille putkahtavia kipeitä tapauksia. Käytin kaikkia kolmea tuotetta aamuin illoin, kasvoöljyllä poistin ripsivärin ja silmämeikin kätevästi. Kasvoöljy siis tepsii hyvin luonnonkosmetiikan ripsivärin ja silmämeikin poistamiseen. Taviskosmetiikan vedenkestävien meikkien poistoon se tuskin niin tehokkaasti tepsii, kuten ei oikeastaan mikään luonnonkosmetiikan puhdistustuote. Tuntui kuin silmien alle ilmestyneet tummat ihoalueet olisivat vaalentuneet hiukan kasvoöljyn ansiosta. Kasvoöljyllä lähinnä "tehohoidin" erityisen kuivia ihoalueita ja silmänympärysihoa. Lisäksi välillä hiukan "tuhlailin" kasvoöljyä ja hieroin sitä mahaani, sillä manteliöjy sisältää runsaasti A- ja E-vitamiinia, jotka hellivät rasituksen alaisena olevaa raskausajan ihoa. Öljyä ei paljoa tarvitse isonkaan kummun kosteuttamiseen.  Puhdistamiseen käytin puhdistusemulsiota. Niinä päivinä kun olin meikannut, levitin ensin emulsiota sormin kasvoille pyörivin liikkein ja lopuksi poistin sen vanulapulla. Koska en käytä puuteria kummempaa pakkelikerrosta, niin tuote putsasi tehokkaasti ilman vettä. Ehkä tujumman meikkikerroksen kanssa tulee huuhtelu veden kanssa suorittaa vielä lopuksi. Emulsio levittyy hyvin, eikä tee ihosta "kiristyneen" puhdasta. Lopuksi Puhdistusemulsion putsaamisen jälkeen levitin kasvoilleni ja kaulalle kasvovoiteen. Kasvovoide ei ole kovinkaan voidemaista, vaan se levittyy kevyesti ja antaa hyvän kostutuksen talven viimoihin. 
Kun tuotesarja oli ollut käytössä reilun parin viikon ajan, oli tuloksia jo havaittavissa. Atooppisen punakka iho ei enää ollut ärtyneen punainen, vaan väri oli tasoittunut mukavasti. Kipeät hormooniperäiset näpyt eivät olleet enää niin kipeitä ja poistuivat nopeasti. Lisäksi nenänvarressa aina niin inhottavana riesana olevat mustapäät nousivat "paremmin ylös" eli alkoivat poistua hiljakseen. Vieläkin niitä nenänvarressa komeilee, mutta huomattavasti vähemmän, eikä niin syvällä saakka kuin aiemmin. Virheettömäksi ei tuotesarja ihoani tee, mutta todella paljon paremmaksi kuin viimeaikoina käytössäni olleet muut tuotesarjat. Tälle sarjalle tulee antaa aikaa, silloin on tulokset parhaimmat.  Suosittelen lämpimästi tuotesarjaa kuivalle, herkälle, atooppiselle, epätasapainossa olevalle iholle.

 

Alunperin julkaistu 24.2.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Edellinen artikkeli

Khadi-hiustuotteet kokeilussa

Seuraava artikkeli

Madara - hellää hoitoa kuivalle iholle

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: