Madara - hellää hoitoa kuivalle iholle

Madara - hellää hoitoa kuivalle iholle

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Sain tällä kertaa pintakuivalle iholleni testiin Madaran kuivan ihon hoitotuotteet eli Puhdistusmaidon, Pehmentävän Kasvoveden ja SOS-voiteen. Tuotteet sopivat erityisesti kuivalle, mutta myös talven kuivattamalle iholle.

 

Madaran Puhdistusmaito sekä Pehmentävä kasvovesi

Kuivalle iholle suositellaan useimmiten maitomaista puhdistusainetta ja muutamia sellaisia testanneena ja pettyneenä ajattelin, että Madaran Puhdistusmaito olisi taas yksi minulle sopimaton tuote. Ongelma puhdistusmaidoissa on yleensä se, että aine on liian hellävarainen ja meikit eivät irtoa lainkaan tai jos irtoavat, ne levittyvät pitkin kasvoja. Olisi kätevää, jos meikin ja kasvojen puhdistukseen voisi käyttää yhtä ja samaa tuotetta. Madaran Puhdistusmaito lupaakin puhdistaa koko kasvot - jopa sen meikinkin! 

Koostumukseltaan kermainen ja ihanasti keväältä tuoksuva Puhdistusmaito on juuri sopivan hellä, mutta tehokas: voin levittää maitoa turhia varomatta silmille ja hieroa huolellisesti meikit pois, eivätkä herkät silmäni kirvele lainkaan. Huuhtelun jälkeen meikkivoide, luomiväri ja vesipestävä ripsiväri ovat kokonaan poissa ja iholle jää miellyttävän pehmeä ja kosteuttava olo. No nytpä löytyi puhdistusmaito, joka todella puhdistaa koko kasvot. :)
Kasvot ovat jo valmiiksi pehmeät puhdistusmaidon jäljiltä, mutta puhdistus kannattaa viimeistellä vielä pehmentävällä kasvovedellä, sillä se säätää ihon pH:n kuntoon ja tehostaa kosteusvoiteen vaikutusta.

Madara SOS-voide

Madara SOS-voide osoittautuu todella tehokkaaksi tuotteeksi, sillä jo pieni määrä voidetta antaa kasvoille vahvaa suojaa. Puhdistusmaidon ja Pehmentävän kasvoveden jälkeen SOS-voide on omalla kohdallani turhan vahva tuote, joten käytin puhdistuksen jälkeen kevyempää kosteusvoidetta. SOS-voide onkin tarkoitettu varsinaiseen ihon tehokosteutukseen ja itse löysin siitä erinomaisen avun uimahallireissuilla. Klooriveden ja kuuman saunan jälkeen iho tarvitsee jotakin extraa ja SOS-voide palauttaa iholle nopeasti sen kaipaaman kosteuden. SOS-voide on tarpeellinen myös ulkoliikunnassa näin alkukeväällä. Vaikka aurinko jo monin paikoin paisteleekin ja lenkkipolut kutsuvat, on ilma vielä tuulinen ja kalsea kasvoille.

 

Alunperin julkaistu 15.3.2015 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Edellinen artikkeli

Weledan Manteli-sarja

Seuraava artikkeli

Pikkutestaaja testaa Weleda Baby Calendula -sarjan tuotteita

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: