Puhdas+ Beauty DNA on omaan perimään perustuva ihonhoitokonsepti

Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet

Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten:

Reagoiko ihosi herkästi ulkoisiin ärsykkeisiin tai auringon UV-säteilyyn? Onko ihollasi taipumusta turvotukseen? Kadottaako ihosi herkästi kimmoisuutensa? Vai onko ihosi kenties sittenkin kosteusköyhä? Entä esiintyykö ihollasi pigmenttihäiriöitä?

Moni tunnistaa itsensä useammasta kohdasta. Yllä olevat kysymykset kuvaavat ihon perinnöllisiä ominaisuuksia, ja toisilla jotkut näistä ominaisuuksista ovat geneettisiä vahvuuksia ja jotkut taas heikompia osa-alueita. Oman ihon perimmäisiä ominaisuuksia on loppujen lopuksi vaikea tietää tarkasti mutu-tuntumalla arvioimalla, eivätkä ihon merkittävimmät kipukohdat ole välttämättä sitä, mitä on luullut. Oman ihon perintötekijöiden määrittämiseen tarvitaan dataa – ja sitä tarjoaa Puhdas+ Beauty DNA, uusi ja innovatiivinen tapa hoitaa ihoa. Beauty DNA kertoo tutkitusti, mitä ihosi tarvitsee, ja tarjoaa siihen myös täsmätuotteet.

Ihon perimä määrittää 60 % ihosi kunnosta

DNA-testien suosio sekä kiinnostus omaan perimään on kasvanut reilusti viime vuosien aikana. Oman geneettisen perimän tuntemus on rantautunut nyt myös kauneudenhoidon saralle.

Ihon ulkoiseen olemukseen vaikuttavat suuresti sukupuolen ja etnisen taustan lisäksi ihon ominaisuudet, joihin kuuluu ihon elastisuus, kosteus, antioksidanttinen kapasiteetti, aurinkoherkkyys sekä kudosten korjautuminen.

Näihin ominaisuuksiin taas vaikuttavat sekä perintötekijät että ympäristötekijät, joita ovat muun muassa tupakointi, ruokavalio ja altistuminen auringolle. Tutkimusten mukaan perintötekijöillä on vahvempi vaikutus ihon ominaisuuksiin ja vanhenemisen prosesseihin kuin ympäristötekijöillä. Perintötekijät määrittävät ihon kunnosta noin 60 %. Oman ihon perintötekijöiden tunteminen antaa avaimet räätälöidympään ihonhoitoon, jonka perustana on oman ihon geneettiset ominaisuudet – ja sen myötä myös tarpeet.

DNA-testi paljastaa, mitä ihosi todella tarvitsee

Beauty DNA -ihonhoitokonseptiin kuuluu kotona tehtävä DNA-testi, joka antaa faktatietoa ihosi perimästä, sekä ihosi perinnöllisiin ominaisuuksiin räätälöity hoitoseerumi.

Beauty DNA -testissä tutkitaan kuusi ihon ominaisuutta:

 1. Ihon elastisuus
 2. Ihon kosteustasapaino
 3. Ihon antioksidanttinen kapasiteetti
 4. Herkkyys auringonvalolle
 5. Hyperpigmentaatio / kasvojen pigmenttiläiskät
 6. Ihon turvotus ja silmänympärysihon kiinteys

Beauty DNA -testin avulla saat tietää, mitkä näistä ominaisuuksista ovat geneettisiä vahvuuksiasi ja mitkä heikompia osa-alueita. Kun tunnet ihosi paremmin, voit tarjota sille myös parasta mahdollista hoitoa.

Näin selvität ihosi DNA:n ja saat juuri sinulle soveltuvat hoitosuositukset

Oman ihosi perimän voit selvittää helposti Beauty DNA-testillä. Testin tekeminen on yksinkertaista ja vaivatonta, ja se käy käden käänteessä kotona. Toimi näytteen ottamisessa näin:

 1. My DNA Skin Test-pakkaus sisältää tarkat ohjeet näytteen ottamiselle sekä näytteenottopuikon.
 2. Ota DNA-näyte näytteenottopuikolla posken sisäpinnalta.
 3. Lähetä näytteesi Puhdas+:n valtuuttamaan laboratorioon (Woble Helsinki Oy). Lähetys on valmiiksi maksettu. Näytteesi analysoidaan laboratoriossa parhaita menetelmiä sekä ehdotonta yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta noudattaen.
 4. Saat testitulokset sähköpostitse 1–2 viikon kuluessa. Testiraporttisi sisältää yksityiskohtaista tietoa geeneistäsi. Saat lisäksi tietää, mikä My Beauty DNA-seerumi soveltuu juuri sinun ihollesi, ja miten voit hoitaa ihoasi parhaalla tavalla.
 5. Hanki oma My Beauty DNA-seerumisi.

Täsmäseerumi tukee juuri sinun ihosi ominaisuuksia

Puhdas+ on kehittänyt kuusi erilaista hoitoseerumia, jotka vastaavat juuri sinun ihosi tarpeisiin. Oikean ihonhoitotuotteen valinta on siis tehty todella helpoksi. Valikoimaan kuuluu Repair, Youth, Moist, Firm, Elastic ja Flawless-seerumit.

Repair-seerumi UV-säteilyyn voimakkaasti reagoivalle iholle

Liiallinen auringon UV-säteily on jokaiselle vahingollista. Joidenkin iho kuitenkin herkistää UV-säteilyn aiheuttamille ihovaurioille tavallista voimakkaammin, mikä muuttaa ihon normaaleja rakenteita. Repair-seerumin sisältämä Myrothamnus Flabellifolia -kasviuute tukee ihon kollageenikudoksia ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Huomaathan, että seerumi ei sisällä aurinkosuojaa.

Youth -seerumi ulkoisiin ärsykkeisiin voimakkaasti reagoivalle iholle

Jokaisen ihossa tapahtuu vapaiden radikaalien aiheuttamia hapettumisreaktioita, jotka näkyvät iholla juonteina, kuivuutena ja ihon veltostumisena. Ulkoiset tekijät, kuten ilmansaasteet, edesauttavat ihon ikääntymistä. Joillakin ihon hapettumisreaktioilta suojaava antioksidanttinen kapasiteetti on alentunut, jolloin iho reagoi voimakkaammin ulkoisiin tekijöihin. Antioksidantit auttavat hidastamaan ihon hapettumisreaktiota. Youth-seerumi sisältää alppitähtiuutetta, joka on voimakas luonnollinen antioksidantti.

Moist-seerumi kosteusköyhälle iholle

Ihon kuivumiseen vaikuttaa monet ulkoiset tekijät, kuten ilmasto, mutta toisilla on lisäksi geneettinen alttius ihon kuivumiselle. Tämän kaltainen iho tuottaa vähemmän talia kuin normaali iho. Talin puute taas heikentää ihon kykyä suojautua ulkoisia haasteita vastaan. Moist-seerumi auttaa ihoa ylläpitämään sen luonnollista kosteustasapainoa ja luo iholle kalvon, joka estää kosteuden haihtumista ihosta.

Firm-seerumi turvotukseen taipuvaiselle iholle

Joillakin ihon nestekierto toimii aliteholla, mikä aiheuttaa turvotusta erityisesti silmien alueella. Firm-seerumi sisältää kasviperäisiä uutteita, jotka auttavat vilkastuttamaan ihon verenkiertoa. Gua sha -lasta tai jaderulla tehostaa seerumin vaikutusta entisestään.

Elastic -seerumi kimmoisuutensa kadottaneelle iholle

Ihon elastisuus tarkoittaa ihon kykyä venyä ja palautua paikoilleen. Kollageenin vähentyessä iho menettää kimmoisuuttaan, mikä näkyy iholla rypistymisenä ja roikkumisena. Elastic-seerumi sisältää maraljuurta, joka tukee ihon kimmoisuutta. Vaikutusta voi tehostaa mikroneulauksella.

Flawless-seerumi pigmenttimuutoksiin taipuvaiselle iholle

Pigmenttihäiriöitä eli maksaläiskiä aiheuttavat vahingoittuneet ihosolut, jotka tuottavat liikaa iholla tummina kohtina näkyvää melaniinia tai melanosiittia. Flawless-seerumi sisältää lehtikuusiuutetta, joka auttaa ihoa ennaltaehkäisemään pigmenttimuutoksia ja korjaamaan jo olemassa olevia.

Hanki Puhdas+ DNA-testi jo tänään ja selvitä ihosi salat!

Tähän liittyvät tuotteet:

Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.