Miksi ihon kaksoispuhdistus tuo kaksinkertaisen hyödyn?

Miksi ihon kaksoispuhdistus tuo kaksinkertaisen hyödyn?

Onko kaksoispuhdistus vain trendi? Kaksoispuhdistuksen käsite sai alkunsa Koreasta ja leviää nyt kaikkialle maailmaan. Kaksoispuhdistus on kuitenkin muutakin kuin vain se, että puhdistat kasvosi kahdesti. Kaksinkertainen puhdistus koostuu kahdesta eri puhdistusvaiheesta, jotka täydentävät taitavasti toisiaan ja antavat ihollesi kaksinkertaisen hyödyn.

Erilaiset ihon epäpuhtaudet vaativat erilaiset puhdistusaineet

Kasvoille kertyy päivän mittaan monenlaista puhdistettavaa, kuten meikki, päivähoitotuotteet, aurinkovoide ja ylimääräinen tali. Nämä öljyjä, vahaa ja rasvaa sisältävät aineet poistetaan parhaiten öljypohjaisella kasvojen puhdistusaineella. Iholla on myös hikeä, kuolleita ihosoluja ja pieniä likahiukkasia, ja nämä taas puhdistuu parhaiten vesipohjaisella puhdistusaineella. Yhdistämällä kaksi erilaista puhdistustuotetta voit puhdistaa ihosi kokonaan, syväpuhdistaa huokoset ja näin antaa kasvosi hengittää.

Eikö kaksoispuhdistus ole vähän monimutkaista?

Päinvastoin: puhdistusrutiini onnistuu hetkessä, ja jättää ihosi tuntumaan ihanan puhtaalta. Mikäpä sen mukavampaa kuin sujahtaa sänkyyn raikkaalla iholla. Eikö kuulostakin hyvältä?

Onko ihoa järkevää kaksoispuhdistaa kahdesti päivässä?

Se, kannattaako kaksoispuhdistus tehdä sekä aamulla että illalla riippuu käytettävistä ihonhoitotuotteista ja omasta puhdistusrutiinista. Kaksoispuhdistus kannattaa tehdä ainakin illalla, koska päivän aikana ihosi altistuu monille ulkoisille tekijöille ja tuotteille, kuten aurinkovoiteelle ja meikille. Ihosi tarvitsee perusteellisen puhdistuksen illalla, jotta se voi hengittää vapaasti ja uudistua yöllä.

Dr. Hauschka suosittelee stimuloivia, vesipohjaisia ihonhoitotuotteita illalla. Aamulla riittää vesipohjainen puhdistusaine. Jos käytät voidetta yöllä, on hyvä puhdistaa iho myös aamulla.

Sopiiko kaksoispuhdistus kaikille ihotyypeille?

Kyllä, kaksivaiheinen kasvojenpuhdistus sopii epäpuhtaalle, kuivalle, herkälle ja normaalille iholle. Dr. Hauschkan puhdistusaineiden luonnolliset ainesosat puhdistavat ihon hellävaraisesti säilyttäen ihon kosteustasapainon.

Voiko luonnonkosmetiikkaa käyttää kaksoispuhdistukseen?

Kyllä. Taitavasti suunnitellut ja hellävaraiset luonnonkosmetiikan tuotteet ovat parempi vaihtoehto vahvoja ainesosia sisältäville tuotteille.

Kaksoispuhdistus Dr. Hauschkalla

Tiesitkö, että Dr. Hauschkan puhdistusemulsiolla ja puhdistusvoiteella tehtävä kaksoispuhdistusrituaali on jo vuosikymmeniä vanha?

Dr. Hauschkan kaksoispuhdistustuotteet sisältävät lääkekasvien uutteita ja — puhdistusvaiheesta riippuen — korkealaatuisia kasviöljyjä, mantelijauhoa tai Rügen-liitua. Raaka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan luomutiloilta, ja Reilun Kaupan hankkeiden tukeminen on Dr. Hauschkalla itsestäänselvyys.

Dr. Hauschka kaksoispuhdistustuotteet

Mitä kaksoispuhdistustuotteita on saatavana Dr. Hauschkalta?

1. Puhdistusvaihe: Puhdistusemulsiolla onnistuu on kasvojen esipuhdistus. Suosittelemme, että käytät silmämeikinpoistoainetta silmien alueen puhdistamiseen sekä tarvittaessa myös kosmetiikkasientä apuna.

2. Puhdistusvaihe: Puhdistuksen toiseen vaiheeseen soveltuu maitomaiseksi iholla muuttuva puhdistusbalmi tai Dr. Hauschkan klassisimpiin tuotteisiin kuuluva puhdistusvoide. Puhdistusvoide imee likaa ja talia ihohuokosista.

Vinkki nro 1: Jos käytät vain vähän tai et lainkaan meikkiä päivän aikana, voit käyttää puhdistusbalmia 2-in-1-tuotteena.

Vinkki nro 2: Viimeistele puhdistusrutiinisi muutamalla kasvoveden suihkauksella. Jos haluat vielä tehokkaamman puhdistuksen, anna ihollesi puhdistava ja huokosia avaava kasvohöyrykylpy, ja viimeistele puhdistus kirkastavalla savinaamiolla.

Tähän liittyvät tuotteet:

Näin hoidat epäpuhdasta ihoa – tärkeimmät tuotteet tasapainoiseen ihoon

Kosteusvoidesuosikit Dr. Hauschkalta

Näitä luetaan

Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...
Puhdas+ Beauty DNA kertoo ihosi geneettiset salaisuudet
Pohdi hetki seuraavia kysymyksiä ja mieti, mikä niistä kuvaa ihoasi parhaiten: Reagoiko ihosi...
Dr. Hauschka Med – hoitavaa apua herkälle ja kuivalle iholle
Saksalaisen Dr. Hauschka-luonnonkosmetiikkasarjan Med-ihonhoitolinja on löytänyt vakiokäyttäjänsä jo herkkäihoisista...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.