Boho-meikkipohjat ja sopivan sävyn valinta

Boho-meikkipohjat ja sopivan sävyn valinta

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Oikean värisen meikkipohjan ostaminen voi olla haastavaa, varsinkin jos meikkejä ei pääse kokeilemaan iholle. Teimme pienen sävyvertailun helpottamaan oikean meikkipohjasävyn valintaa.

Saimme hetki sitten valikoimaamme uuden ihanan meikkisarjan Bohon. Boho on ranskalainen, ekologinen  meikkisarja, jonka luonnollisista raaka-aineista valmistetut meikit sisältävät muun muassa oliivi-, aprikoosi- ja avokadoöljyä sekä mehiläisvahaa ja maissia. Bohon ympäristöystävälliset pakkaukset on valmistettu pahvista.

Boho Peiteaineet

Boho-peiteaineet

Kuvassa: Peiteaineet Sheer Beige 01, Light Beige 02, Golden Beige 03, Tanned Beige 04 ja Green 05

Boho Peiteaineista löytyy viisi eri sävyä. Peiteaineet levittyvät iholle tosi kauniisti ja sulavasti ja ne sopivat erinomaisesti tummien silmänalusten ja pienten ihovirheiden häivyttämiseen. Voidemaisen koostumuksen ansiosta peiteaine on hyvä kiinnittää iholle puuterilla.

Vaalein sävy Sheer Beige 01 sopii kaikkein kalpeimmallekin iholle ja on sävyltään keltapohjainen. Sävy Light Beige 02 on meikkipohjasävyistä suosituin. Sävy Golden Beige 03 on nimensä mukaisesti hieman kullanväriin taittava ja loistava esimerkiksi ruskettuneelle iholle. Sävy Green 05 on väriltään vihertävä ja tarkoitettu neutraloimaan punaisuutta iholla.

Sävyt löytyvät verkkokaupastamme englanninkielisillä nimillä, kun taas pakkauksissa lukee sävyjen ranskankieliset nimet.

Sheer Beige 01 = Beige diaphane

Light Beige 02 = Beige clair

Golden beige 03 = Beige doré

Tanned Beige 04 = Beige halé

Bohon viisi erisävyistä peiteainetta

Kuvassa: Peiteaineet Green 05, Tanned Beige 04, Golden Beige 03, Light Beige 02 ja Sheer Beige 01

Boho Voidemaiset meikkipuuterit ja Kiinteät mineraalipuuterit

Boho Meikkipuuterit

Kuvassa: Sävyt Sheer Beige 01, Light Beige 02, Golden Beige 03 ja Tanned Beige 04

Bohon Voidemaisia meikkipuutereita ja Kiinteitä mineraalipuutereita on saatavilla neljässä eri sävyssä. Ylärivissä olevat voidemaiset meikkipuuterit näyttävät pakkauksessa paljon tummemmilta kuin alarivin mineraalipuuterit, mutta kun tuotteita levitti iholle olivat sävyt hyvin samankaltaisia keskenään.

Boho Voidemaiset meikkipuuterit

Kuvassa: Voidemaiset meikkipuuterit Sheer Beige 01, Light Beige 02, Golden Beige 03 ja Tanned Beige 04

Bohon meikkipuuterit ovat voidemaisia ja levittyävät iholle kauniisti. Meikkipuuteri levittyy iholle parhaiten meikkisiveltimen avulla eikä sormilla kuten ylhäällä kuvassa. 🙂

Boho Kiinteät mineraalipuuterit

Kuvassa: Kiinteät Mineraalipuuterit Sheer Beige 01, Light Beige 02, Golden Beige 03 ja Tanned Beige 04

Boho Mineraalipuuteria voi käyttää meikkipohjan tekemiseen yksistään tai voidemaisen meikkipohjan kiinnittämiseen. Puuterin peittävyyttä on helppo säädellä Kabuki-siveltimen avulla. Sävyt Sheer Beige ja Light Beige sulautuvat ihonväriin niin hyvin että niitä on kuvasta vaikea erottaa.

Boho Jauhemaiset Mineraalipuuterit

Boho Jauhemaiset Mineraalipuuterit

Bohon Jauhemaiset Mineraalipuuterit jättävät luonnollisen lopputuloksen

Boho Jauhemaisista Mineraalipuutereista löytyy kolme eri sävyä. Light Beige 01, Beige 02 ja Tanned Beige 03.

Sävyt näyttivät pakkauksissa oranssinsävytteisiltä, mutta muuttivat myös väriään yllättävän paljon iholle levitettäessä. Vaalein sävy Light Beige sulautui kalpeahkoon ihonväriin mainiosti. Lopputulos iholla oli sopivan peittävä ja samalla kevyt ja luonnollinen.

Jauhemaiset Mineraalimeikkipuuterit

Kuvassa: Jauhemaiset mineraalipuuterit Light Beige 01, Beige 02 ja Tanned Beige 03.

Boho Meikkivoiteet

Boho Luonnonkosmetiikka Meikkivoiteet

Kuvassa: Meikkivoiteet Sheer Beige 01, Light Beige 02, Rose Beige 03, Golden Beige 04, Tanned Beige 05

Boho Meikkivoiteita löytyy viidessä sävyssä. Sävyt ovat vasemmalta oikealle Sheer Beige 01, Light Beige 02, Rose Beige 03, Golden Beige 04, Tanned Beige 05. Meikkivoiteista löytyy sävy Rose Beige, jota ei löydy muista Boho meikkipohjista. Sävy Rose Beige on aavistuksen punaiseen taittava sävy. Meikkivoide levityy ihon omaan sävyyn kauniisti ja tekee ihosta luonnollisen mattapintaisen. Kuvassa meikkivoidetta on hyvin paksu kerros värisävyjen eroavaisuuksien havainnollistamiseksi. Meikkivoide on silikoniton ja siksi se on hyvä levittää kasvoille alue kerrallaan siveltimellä tai Beauty Blenderillä.

Tähän liittyvät tuotteet

Seuraava artikkeli

Kuivan ja ärtyneen ihon hoito

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: