category
Vatsan hyvinvointia tukeva uudistunut Rezcue tullut valikoimaamme

Vatsan hyvinvointia tukeva uudistunut Rezcue tullut valikoimaamme

Heli Koskinen

Thera Nordicin Rezcue Sinkkikarnosiini + L-Glutamiinijauhe on monille tuttu tuote, jota on kyselty paljon meillä Hyvikselläkin. Rezcue on kehitetty vatsan hyvinvointiin, ja tultuaan markkinoille tuote herätti suurta ihastusta Freetox-ryhmän tekemän tuotetestin myötä.

Rezcue lanseerattiin markkinoille kaksi vuotta sitten, jolloin tuotteessa oli vaikuttavina ainesosina sinkkikarnosiini ja L-glutamiinijauhe. Rezcue jouduttiin pian kuitenkin vetämään pois markkinoilta, sillä sinkkikarnosiinin lupaprosessi on vielä kesken EU:ssa, eikä sitä toistaiseksi ole hyväksytty elintarvikkeeksi Euroopassa. Meiltä Hyvikseltäkin ovat asiakkaat etsineet paljon sinkkikarnosiinia sisältävää tuotetta, ja tämän vuoksi emme valitettavasti vielä voi toistaiseksi myydä sellaisia.

Uudessa tuotteessa sinkkikarnosiini korvattu mm. sinkkisulfaatilla

Thera Nordic on tuonut markkinoille uuden version Rezcuesta, josta on poistettu sinkkikarnosiini. Uudessa tuotteessa vaikuttavina aineina on sinkkikarnosiinin sijaan sinkkisulfaatti, lakritsijuuriuute (DGL), rohtosalkoruusu-uute, punajalavauute, kuivattu aloe vera-mehu, karnosiini sekä vanhassakin tuotteessa ollut L-glutamiini. Rezcuen vanhoista asiakkaista koostuvan testiryhmän mukaan uusi tuote vastaa toiminnaltaan ja teholtaan aikaisempaa versiota. Uuden tuotteen käyttötapa on myös sama kuin vanhan, eli se sekoitetaan lämpimään veteen tai teehen. Juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin Rezcuen vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvoille asti.

Otimme myös Hyviksellä uudistuneen Rezcuen valikoimaan - nyt tuote on vihdoin saapunut varastollamme ja sitä saa tilattua!

Edellinen artikkeli

Joulunajan toimitusajat Hyviksellä

Seuraava artikkeli

Hyvikseltä ostat turvallisesti

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: