category
Puhdas+ Sun aurinkotuotteet - Alppiauringon alla testatut!

Puhdas+ Sun aurinkotuotteet - Alppiauringon alla testatut!

Noora Salo

 

 

Minulla on ollut käytössä Puhdas+ Sun Creme Spray SPF 12, Puhdas+ Sun Cream SPF 22 sekä Puhdas+ Sun Capsules tuotteet. Kevät Sveitsissä alkoi heti tammikuusta, kun lasketteluun tarvittiin suojaa auringolta ja tällä kertaa sain käyttööni tuotteet, joihin olen tyytyväinen!

  

Itse en pidä normaalien "perustarvikekauppojen aurinkovoiteiden" hajusta. Ilokseni Puhdas+ tuotteet eivät haisseet, eivätkä sen pahemmin tuoksuneetkaan, joten käyttäjän ei tarvitse miettiä minkä tuoksuista "hajuvettä/partavettä" ylleen pukee.

Käytössä itse enemmän suosin spray-muotoa, sillä se on helpompi levittää ja mielestäni kuivuu nopeammin. Spray ei myöskään jätä iholle niin rasvaista kerrosta eikä ole niin sottaavaa. Tuote on helppokäyttöinen myös lapsille. 

Creme toimii ihan yhtä hyvin kuin Spray, mutta sen laittamiseen vaaditaan enemmän aikaa, eikä sen lisääminen ollut mielestäni yhtä helppoa. Tuote kannattaa levittää iholle ainakin 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa, sillä muuten imeytyminen ei tapahdu kunnolla ja tuntuu kuin tuote sulaisi iholta pois.

Puhdas + Capsules on ollut suuri apu aikaisempiin ongelmiini. Ennen olen ollut kaveriporukasta se, joka palaa, mutta ei rusketu. Nyt keväällä asia on muuttunut, poskilta puuttuu palamisen merkit ja tilalle on tullut kevätauringon päivetys. En tiedä onko se tuotteiden yhteisvaikutus, mutta suosittelen kapseleita suuresti henkilöille, jotka kärsivät palamisesta, oli aurinkovoidetta kuinka paljon tahansa.

Kapselit eivät maistu millekään ja ovat erittäin helppo lisätä vaikkapa aamun rutiineihin. Itse olen siis löytänyt tuotesarjan, jota on helppo käyttää ja tuote on sanojensa veroinen. Itse en aio enää etsiä sopivaa aurinkovoidetta, sillä se on nyt löytynyt!

Nooralla oli testissä Puhdas+ aurinkotuotteet Alppien auringon alla.

 

 

Tutustu Puhdas+ Sun -tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

 

 

Edellinen artikkeli

Earth Hour Hyviksen tapaan

Seuraava artikkeli

Naistenpäivän tutkiskelua ja vinkkejä

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: