category
Naistenpäivän tutkiskelua ja vinkkejä

Naistenpäivän tutkiskelua ja vinkkejä

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvää Naistenpäivää! 

Aloitimmekin päivän Tavaratalossa pitämällä pienen historiantunnin ja tutkimalla tarkemmin, mistä niin hieno päivä onkaan saanut alkunsa.

Miehethän tietävät miten Naistenpäivänä pitää huomioida ja hemmotella naisia jollain erityisellä tavalla, mutta mahtavatko he tietääkään, että perinne käynnistettiin aikanaan osaksi taistelua naisten oikeuksien puolesta.

Alunperin 1900-luvun alussa sosialistisen naisliikkeen käynnistämä päivä on kokenut sittemmin muodonmuutoksen erityisesti teollisuusmaissa. Naisten oikeuksien parantuessa Naistenpäivää alettiin pitämään yleisesti huomaavaisuuden päivänä ja nykyään se onkin päivä, jolloin naiset odottavat miehiltään aivan erityisiä huomionosoituksia. Miten Naistenpäivää sitten nykyään voi viettää?

Vain mielikuvitus on rajana ja päivä kannattaa miettiä tietysti hemmottelun kohteen lähtökohdista. Liikunnasta pitävä nainen ilahtuu varmasti jo vaikkapa romanttisesta kävelyretkestä ja nautiskelija kannattaa puolestaan viedä esimerkiksi kylpylään. Kulttuurinystävä tuskin kieltäytyy teatteriesityksestä, jota voi täydentää vaikka romanttisella kynttiläillallisella hänen suosikkiravintolassaan.

Lahjan ei aina tarvitse olla rahallisesti kovin arvokaskaan. Milloin olet viimeksi tehnyt suursiivouksen kotona, leiponut tai laittanut ruokaa? Siinä helppoja vinkkejä, jotka toteuttamalla varmastit ihastutat kumppaniasi. Muista kruunata ilta kynttilöillä ja lempikukilla!

Hyvinvoinnin Tavaratalosta löydät muuten monia kivoja pikkujuttuja, joista nainen ilahtuu varmasti. Kurkista vaikkapa näihin saunatuotteisiin!

Oikein ihanaa Naistenpäivää kaikille!  

 

Julkaistu alunperin 8.3.2013 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Edellinen artikkeli

Puhdas+ Sun aurinkotuotteet - Alppiauringon alla testatut!

Seuraava artikkeli

Pääsiäismunien värjääminen luonnollisesti

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: