Terra Cretan palkittu oliiviöljy soveltuu myös paistamiseen
Terra Cretan oliiviöljyt lukeutuvat maailman parhaisiin extra-neitsytoliiviöljyihin. Ne voittavat vuodesta toiseen ympäri maailmaa järjestettävissä kilpailuissa huippupalkintoja hyvän makunsa ja korkean laatunsa ansiosta.
Terra Cretan oliiviöljyt:
- soveltuvat kaikkeen ruoanlaittoon, myös paistamiseen
- on sydänystävällinen valinta: oliiviöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja
- ovat viljelmille asti jäljitettäviä
Aromaattinen extra-neitsytoliiviöljy syntyy Koroneiki-oliiveista
Laadukkaat Terra Creta extra-neitsytoliiviöljyt valmistetaan Koroneiki-oliiveista, jotka pienikokoisina oliiveina soveltuvat erityisesti oliiviöljyn valmistukseen. Koroneiki-oliiveista valmistuu hennon hedelmäistä ja aromaattista oliiviöljyä.
Kreetalaiset oliivipuut ovat parhaimmillaan 3000 vuotta vanhoja, ja oliivitarhat periytyvät sukupolvelta toiselle. Länsi-Kreetan vuoristoisilla rinteillä kasvavia oliiviviljelyksiä hoidetaan perinteisin menetelmin luontoa kunnioittaen, ja sato korjataan hellävaraisesti käsin.
Oliiviöljy valmistuu tunnin sisällä poiminnasta
Terra Cretan oliiviöljyt ovat tunnettuja tuoreudestaan. Oliiviöljyjen valmistus tapahtuu juuri kerätyistä oliiveista Terra Cretan modernissa tuotantolaitoksessa. Oliivit uutetaan oliiviöljyksi 45 minuutin kuluessa oliivien saapumisesta tehtaalle matalassa lämpötilassa. Oliiviöljyjen valmistuksessa vaalitaan huolellisesti oliivien vitamiineja, antioksidantteja ja muita tärkeitä ravintoaineita. Nopean ja huolellisen käsittelyn ansiosta oliiviöljyn happopitoisuus pysyy matalana sekä ravintoarvot ja maku ensiluokkaisina.
Terra Cretan oliiviöljyt ovat viljelmille asti jäljitettäviä.