Terra Cretan oliiviviljelmän työntekijöitä

Terra Creta, maailman palkituin kreikkalainen extra-neitsytoliiviöljy

Kauniilla Kreetan saarella vallitsee täydellinen mikroilmasto oliivien kasvatukseen. Terra Creta on saaren ja koko Kreikan parhaimpia etxra-neitsytoliiviöljyn tuottajia ja myös kansainvälisesti katseltuna alansa kiistatonta kärkeä. Terra Cretan luomu 500 ml on maailman palkituin kreikkalainen extra-neitsytoliiviöljy, eikä syyttä. Lue, miltä maailman palkituin oliiviöljy maistuu ja mitä maun eteen on tehtävä.

Täydellinen oliiviöljy

Terra Creta extra neitsytoliiviöljyyn ei lisätä mitään, se on täydellistä sellaisenaan. Öljy uutetaan pienistä Koroneiki-oliiveista vitamiineja, antioksidantteja ja parasta makunautintoa vaalien. Koroneikista saadaan erittäin korkealuokkaista, hedelmäistä, vihreää ja aromaattista oliiviöljyä.

Täydellisen oliiviöljyn valmistaminen on kokonaisvaltainen taito, jossa jokaisella osa-alueella on tärkeä merkitys. Oliivipuu tekee töitä kokonaisen vuoden luovuttaakseen sadonkorjuupäivänä parhaan mahdollisen hedelmän. Tämän jälkeen Terra Cretalla on vain muutamia tunteja aikaa, jotta hedelmän hyvää tekevät ominaisuudet säilyisivät parhaalla mahdollisella tavalla.

 Työntekijä Terra Cretan oliiviviljelmällä

Välimeren alueen parhaimpia uuttamoita

Oliivit kerätään hellävaraisesti sekä oikea-aikaisesti ja kuljetetaan huolellisesti Terra Cretan uuttamolle, jossa jokainen erä rekisteröidään jäljitettävyyden takaamiseksi ja oliivien laatu testataan ja luokitellaan. Viljelijöitä tuetaan, koulutetaan ja palkitaan hyvästä sadosta. Analyysien ja rekisteröinnin jälkeen oliivit saavat erityisen ilmapesun, joka paitsi säästää vettä myös takaa sen, että vettä ei kulkeudu öljyyn. Samasta sadosta voidaan saada hyvin erilaista öljyä eri uuttamoilla. Terra Cretan teknisesti edistynyt uuttamo on Välimeren alueen parhaimpia ja se pystyy uuttamaan oliiveista laadukasta oliiviöljyä sadonkorjuupäivän aikana huippunopeasti, arvokkaita ominaisuuksia vaalien, 45 minuutin kuluessa oliivien saapumisesta tehtaalle. Nopean toiminnan ansiosta oliiviöljyn maku on ensiluokkainen, happopitoisuus pysyy erittäin matalana ja ravintoarvot sekä terveyshyödyt ovat parhaimmillaan.

Terra Cretan uuttamo

Hyvässä extra-neitsytoliiviöljyssä maistuu antioksidantit

Taidolla valmistetussa extra-neitsytoliiviöljyssä on paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja, E-vitamiinia (alfa-tokoferolia) ja muita antioksidantteja, kuten karotenoidi-ja fenoliyhdisteitä, sekä oleokantaalia ja oleoaseiinia. Oleokantaalia verrataan joskus ibuprofeiiniin, sillä se toimii kehossa samankaltaisesti, tulehdusta hillitsevästi. Oleoaseiini sen sijaan on voimakas antioksidantti.

Oliiviöljy on sydänystävällinen valinta, sillä se auttaa alentamaan sekä kokonaiskolesterolin, että huonon kolesterolin ja vielä triglyseridien määrää, ja näin ehkäisee valtimoiden kovettumista. Samalla se auttaa säilyttämään samana tai nostamaan hyvän kolesterolin tasoa, joka suojaa sydäntä ja alentaa verenpainetta.

Hyvässä extra-neitsytoliiviöljyssä maistuukin sen hyvää tekevät antioksidantit. Terra Creta Luomu Extra-neitsytoliiviöljyn maussa erottuu lämpimiä voin aromeja ja aavistus pippuria. Mitä enemmän öljyä on prosessoitu, sitä mauttomampaa öljy on. Laadukas öljy on aina raikkaan makuinen.

Hyvän oliiviöljyn mausta löydät:

  • kitkeryyttä
  • hedelmäisyyttä
  • tunnet potkun kurkunpäässä

Oliivien kuljetusta

Oliiviöljy sopii kaikkeen ruoanlaittoon

Jo vuosisatojen ajan oliiviöljy on ollut koko välimerenruokavalion peruspilareita. Voit käyttää oliiviöljyä kaikkeen ruoanlaittoon. Leipoessasi pudota voin määrästä pois ¼, niin saat oikean oliiviöljymäärän. Oliiviöljy soveltuu loistavasti myös uuniruokiin, paistamiseen, marinadeihin, salaatteihin ja leivän päälle.

Tiesitkö, että oliiviöljy on maailman huijatuin ruokatuote? Jokainen Terra Creta pullo on suojattu sinetillä ja tuotteen alkuperä on helppo tarkistaa Terra Cretan innovatiivisella puusta pulloon -jäljityssysteemillä.

Kirjoittamalla viivakoodin yltä tuotteen L-eränumero www.terracreta.fi-sivuston hakukenttään voit nähdä yksityiskohtaiset tiedot sadonkorjuupäivästä, laadusta, sekä pullotuksen ja pakkauksen vaiheista.

Herkullista Terra Creta -extra-neitsytoliiviöljyä

 

”Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita.”

Warrior Coffee – kahvimaan kahvisoturit

Näitä luetaan

Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Black Stuff – ravintolisien uusi musta
Black Stuff on ravintolisämarkkinoiden yksi puhutuimmista uutuuksista. Black Stuff syntyi tiederyhmän innovaationa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.