Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle

Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle

Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta. Apu löytyi Karin Havupuu-uutejuomasta.

Tampereella asuva Hannele Kouhi rakastaa liikkumista niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkona oleilua on kuitenkin varjostanut paha siitepölyallergia lapsesta lähtien. - Voimakkaat oireet alkoivat joka kevät jo aikaisin ja jatkuivat loppusyksyyn asti. Silmät ja korvat kutisivat, nenä vuoti ja aivastutti. Olen allerginen ainakin koivulle, pajulle, pujolle, heinille ja voikukalle, Hannele kertoo.

Siitepölyallergia rajoitti kaikkea

Siitepölyallergia on hyvin yleinen vaiva, johon löytyy monenlaisia valmisteita, mutta Hannelen kokemuksen mukaan ne toivat vain hiukan helpotusta. - Jouduin usein vaihtelemaan tuotteita, koske niiden teho tuntui loppuvan yhtäkkiä. Lisäksi jouduin käyttämään useita erilaisia valmisteita, kuten nenäsuihkeita ja silmätippoja. En siltikään voinut nauttia ulkoilmasta tai esimerkiksi käydä mökillä. Elämässäni oli valtavasti rajoitteita puolet vuodesta.

Uusi elämä alkoi havupuu-uutejuoman voimalla

Noin viisi vuotta sitten Hannele kuuli männystä valmistetusta Karin Havupuu-uutejuomasta ja siitä, että joku oli saanut siitä apua allergiaan. Hän päätti kokeilla juomaa ja aloitti testin hyvissä ajoin ennen allergiakautta helmi-maaliskuussa ja nautti joka päivä noin desin verran juomaa. Hannelen ihmeeksi siitepölyallergia ei vaivannut häntä sinä vuonna ollenkaan.

- Olin kuitenkin vähän epäilevä, että voiko tämä todella johtua vain havupuu-uutejuomasta, joten jatkoin kokeilua seuraavanakin vuonna. Sama tulos kuitenkin toistui jälleen. Mitään muuta muutosta en ollut elämässäni tehnyt.

Hannelella alkoi aivan uusi elämä ilman siitepölyallergian rajoituksia. Hän pääsee nyt liikkumaan luonnossa ja nauttii mökkeilystä.

- Sain elämäniloni takaisin ja voin elää niin kuin haluan, eikä tarvitse välittää allergiasta ja sen tuomasta väsymyksestä. Haluan jakaa tarinaani, jotta muutkin voisivat löytää apua allergian oireisiin ja nauttia luonnosta ympäri vuoden. Kannattaa aloittaa kokeilu ennen kuin oireet alkavat, Hannele kannustaa.

Kotimaisen luomutuotteen, Karin Havupuu-uutejuoman valmistaja on perheyritys Ravintorengas Oy, joka toimii Siikaisissa Pohjois-Satakunnassa. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla. Tuotetta on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Juoma sopii kaikenikäisille, eikä se sisällä mitään lisä- tai säilöntäaineita. Lisätietoja: www.karinhavu.fi

Tähän liittyvät tuotteet:

Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin

Nauti keväästä - hengitä helpommin

Näitä luetaan

Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.