Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle

Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle

Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta. Apu löytyi Karin Havupuu-uutejuomasta.

Tampereella asuva Hannele Kouhi rakastaa liikkumista niin sisällä kuin ulkonakin. Ulkona oleilua on kuitenkin varjostanut paha siitepölyallergia lapsesta lähtien. - Voimakkaat oireet alkoivat joka kevät jo aikaisin ja jatkuivat loppusyksyyn asti. Silmät ja korvat kutisivat, nenä vuoti ja aivastutti. Olen allerginen ainakin koivulle, pajulle, pujolle, heinille ja voikukalle, Hannele kertoo.

Siitepölyallergia rajoitti kaikkea

Siitepölyallergia on hyvin yleinen vaiva, johon löytyy monenlaisia valmisteita, mutta Hannelen kokemuksen mukaan ne toivat vain hiukan helpotusta. - Jouduin usein vaihtelemaan tuotteita, koske niiden teho tuntui loppuvan yhtäkkiä. Lisäksi jouduin käyttämään useita erilaisia valmisteita, kuten nenäsuihkeita ja silmätippoja. En siltikään voinut nauttia ulkoilmasta tai esimerkiksi käydä mökillä. Elämässäni oli valtavasti rajoitteita puolet vuodesta.

Uusi elämä alkoi havupuu-uutejuoman voimalla

Noin viisi vuotta sitten Hannele kuuli männystä valmistetusta Karin Havupuu-uutejuomasta ja siitä, että joku oli saanut siitä apua allergiaan. Hän päätti kokeilla juomaa ja aloitti testin hyvissä ajoin ennen allergiakautta helmi-maaliskuussa ja nautti joka päivä noin desin verran juomaa. Hannelen ihmeeksi siitepölyallergia ei vaivannut häntä sinä vuonna ollenkaan.

- Olin kuitenkin vähän epäilevä, että voiko tämä todella johtua vain havupuu-uutejuomasta, joten jatkoin kokeilua seuraavanakin vuonna. Sama tulos kuitenkin toistui jälleen. Mitään muuta muutosta en ollut elämässäni tehnyt.

Hannelella alkoi aivan uusi elämä ilman siitepölyallergian rajoituksia. Hän pääsee nyt liikkumaan luonnossa ja nauttii mökkeilystä.

- Sain elämäniloni takaisin ja voin elää niin kuin haluan, eikä tarvitse välittää allergiasta ja sen tuomasta väsymyksestä. Haluan jakaa tarinaani, jotta muutkin voisivat löytää apua allergian oireisiin ja nauttia luonnosta ympäri vuoden. Kannattaa aloittaa kokeilu ennen kuin oireet alkavat, Hannele kannustaa.

Kotimaisen luomutuotteen, Karin Havupuu-uutejuoman valmistaja on perheyritys Ravintorengas Oy, joka toimii Siikaisissa Pohjois-Satakunnassa. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla. Tuotetta on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Juoma sopii kaikenikäisille, eikä se sisällä mitään lisä- tai säilöntäaineita. Lisätietoja: www.karinhavu.fi

Tähän liittyvät tuotteet:

Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin

Nauti keväästä - hengitä helpommin

Näitä luetaan

Suomalainen Leader – innovatiiviset urheiluravinteet ja eväät aktiiviseen elämään!
Leader on olemassa, jotta sinulla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja terveelliseen, kokonaisvaltaisesti...
Top-tuotteet hyvinvoivaan kesään!
Kesällä lomaillaan, nautitaan hyvästä ruoasta ja yhteisestä ajasta perheen sekä ystävien kesken....
Suihkemuotoinen vitamiini käyttää ohituskaistaa – hyödynnä tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.