Ihminen pitää kädessään hehkulamppua

Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla

Ihmisaivot ovat ihmeellinen elin. Aivot pystyvät uskomattomiin suorituksiin ja niiden sanotaan olevan tunnetun universumin monimutkaisin rakennelma. Niiden avulla ajattelemme, unelmoimme, tunnemme tunteita, opimme, muistamme ja liikumme. Aivojemme ansiosta meillä on tietoisuus ja tahdonvapaus. Aivomme ovat kehomme ja mielemme komentokeskus ja ne ovat meille täysin korvaamattomat ja ainutlaatuiset. Miten voimme pitää huolta aivoistamme, jotta pysyisimme skarppeina ja toimintakykyisinä arjessamme niin tänään kuin tulevina vuosina ja vuosikymmeninä?

Puhdas+ SmartTropic Focus Booster

Ravintolisät ovat yksi keino, joilla voi auttaa varmistamaan kaikkien niiden tärkeiden ravintoaineiden saantia, joita aivomme tarvitsevat. Puhdas+ on kotimainen suurella sydämellä laadukkaita ravintolisiä valmistava yritys, jonka tuotteissa ei käytetä mitään ylimääräisiä ainesosia. Uusi Puhdas+ SmartTropic Focus Booster sisältää monia aivojen toimintakykyä terästäviä ainesosia.

B-vitamiinit

Uudessa Puhdas+ SmartTropic Focus Boosterissa on mukana B-vitamiinit -1, -3, -6 ja -12, jotka edistävät hermoston – johon myös aivot osaltaan kuuluvat – normaalia toimintaa. Lisäksi kolme viimeksi mainittua B-vitamiinin muotoa edistää myös normaaleja psykologisia toimintoja. Kaikki nämä vitamiinit osallistuvat myös energia-aineenvaihduntaan, ja useat niistä auttavat myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Asetyyli-l-karnitiini, lion's mane ja inositoli

Muina ainesosina Focus Boosterissa on mukana myös asetyyli-L-karnitiini, lions mane eli siiliorakas, inositoli ja sitikoliini. Asetyyli-L-karnitiini on karnitiinin muoto, joka on erityisen hyvin aivojen käytettävissä. Karnitiinin tehtävä soluissa on mm. auttaa hyödyntämään rasvaa energian lähteenä. Siiliorakas on perinnelääkinnässä pitkään käytetty lääkinnällinen sieni, jota käytetään myös ruoanvalmistuksessa. Inositoli on B-vitamiinien kaltainen yhdiste, jota on kehossa erityisesti hermokudoksessa ja munuaisissa. Sen tehtävät liittyvät mm. eräiden hermovälittäjäaineiden toimintoihin ja solujen väliseen viestintään. Sitikoliini on koliinin muoto, joka muuttuu kehossa fosfatidyylikoliiniksi ja asetyylikoliiniksi, jotka ovat tärkeitä mm. aivoille ja hermostolle.

Elämäntavat aivojemme tukena

Vaikka ravintolisät voivat olla erinomainen ravitsemuksemme tuki, ne eivät yksinään korvaa hyviä elämäntapoja ja terveellistä ja monipuolista ravitsemusta. Mitä tämä tarkoittaa erityisesti aivojen hyvinvoinnin kohdalla? Kuten keho muutenkin, aivomme tarvitsevat säännöllisesti ja riittävästi ruokaa, joka sisältää niin energiaravintoaineita kuin mikroravintoaineita, kuten vitamiineja sekä hiven- ja kivennäisaineita. Aivot tarvitsevat myös riittävästi ja monipuolisesti aminohappoja, joita saamme proteiinia sisältävistä ruoka-aineista, sekä rasvahappoja, joita saamme erilaisista rasvan lähteistä.

Kuten koko kehomme, aivot hyötyvät siitä, että niitä rasitetaan sopivassa määrin. Säännöllinen ja monipuolinen liikunta, uuden opiskelu, ihmissuhteiden vaaliminen ja erilaiset harrastukset tekevät hyvää aivoille. Jos terveytesi sen sallii, myös sauna ja avannossa käyminen ovat hyödyksi niin immuunipuolustukselle kuin aivoillemme. Annathan myös aivojesi levätä riittävästi! Tarvitsemme elämäämme myös sopivasti unta ja joutilaisuutta. Pienet tauot tekemisen lomassa pitkin päivää virkistävät meitä.

Artikkelin on kirjoittanut ravintoterapeutti Nina Saine.

Tähän liittyvät tuotteet:

Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä

Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla

Näitä luetaan

Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa
Sinivalolasien käyttäminen auttaa vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä. Ne voivat auttaa parantamaan...
Kesä, aurinko ja unen haasteet
Onko unen saaminen vaikeaa kesäkuukausina? Auringonsäteet voivat merkittävästi vaikuttaa unirytmiisi, aiheuttaen...
Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Liiallinen stressi on haitallista terveydellemme: hormonitoiminta voi mennä sekaisin, pinna kiristyy, elämänilo...

Stressi pois, tyyneys tilalle!
Mia Aura taltutti stressin Harmonia KSM66:n avulla; tuloksena tyynempi ja tasapainoisempi...
Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla
Nykyään monen kiireisen ihmisen elämä saattaa toisinaan olla kuin miljoonakaupunki, joka ei...
Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä
Aromastick on uusi ja innovatiivinen tapa tuoda aromaterapiaa arkeen. Aromastick-tuoksupuikkojen vaikutukset perustuvat...
Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan
Suuren suosion saavuttaneiden diffuusereiden käytöllä on monia hyötyjä, mutta mitä nämä hyödyt...
Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla
Unelmien toteuttaminen ja elämän luominen omannäköiseksi on mahdollista ja jopa yllättävän yksinkertaista....
Miisan ja Samun seikkailut -kirjassa seikkaillaan ja luodaan hyvinvointia
Miisan ja Samun seikkailut -kirjassa seikkailevat supersankarit Miisa ja Samu. Miisa kykenee...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.