Käsi koskettamassa tyyntä vedenpintaa

Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla

Nykyään monen kiireisen ihmisen elämä saattaa toisinaan olla kuin miljoonakaupunki, joka ei koskaan nuku. Saatko sinä mielesi ja kehosi rentoutumaan ja hiljentymään illalla? Joskus stressi tai huolet voivat tuoda levottomuutta iltaan, joskus yksinäisyys, elämänmuutokset tai jopa innostuneisuus. Olipa syy mikä tahansa, on hyvin yleistä, että meillä voi olla vaikeuksia saada itsemme rauhoittumaan yön levolle. Onko tämä sinullekin tuttua, ja mitä voisit tehdä asialle?

Miten rauhoittua illalla

Koita hiljentää elämän tahtia jo pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tähän voi sisältyä melutason ja valaistuksen määrän laskeminen, töiden ja kiireisen puuhastelun lopettaminen ja tutut iltarutiinit. Näyttöpäätteistä ja kännyköistä silmiin kajastava sininen valo häiritsee unihormoni melatoniinin tuotantoa, mikä on hyvä huomioida iltaisin. Myös se millaisia ohjelmia katsomme, millaisia uutisia seuraamme, millaisia keskusteluja käymme toisten ihmisten kanssa ja mitä kirjoja luemme voivat vaikuttaa siihen, rauhoittuuko mielemme ja hermostomme yötä varten.

Sokeri, liika tärkkelys ja alkoholi voivat myös haitata unen saantia, samoin se, jos ajoitamme liikunnan harrastamisen liian myöhäiseen ajankohtaan. Makuuhuoneen tulisi olla riittävän pimeä ja viileä sekä vuoteemme ja yövaatteemme mukavat. Voit myös kokeilla kirjoittaa päivän huolet ja huomisen päivän tehtävät ylös jo alkuillasta, jotta ne eivät pyörisi turhaan mielessä ja valvottaisi sinua.

Puhdas+ Calming Blend auttaa rauhoittumaan illalla

Edellä mainittujen keinojen lisäksi voimme kokeilla rauhoittumisen ja nukahtamisen tueksi myös ravintolisiä ja rohdoksia. Puhdas+:n uusi SmartTropics Calming Blend -valmiste hyödyntää ainesosinaan niin tunnettuja aminohappoja kuin pitkään perinteisessä käytössä olleita kasvirohdoksia. Saamme aminohappoja proteiinia sisältävistä ruoka-aineista. Osaa keho osaa valmistaa muista aminohapoista ja osa tulee saada ruoasta. Moni aminohapoista tunnetaan siitä, että ne vaikuttavat biokemiassamme välillisesti aivoja ja hermostoa rauhoittavalla tavalla. Kehomme muokkaa niistä edelleen molekyylejä, jotka toimivat mm. hermovälittäjäaineina. Puhdas+ Smarttropic Calming Blend -valmiste sisältää aminohapot glysiinin, tauriinin ja L-teaniinin.

Puhdas+ Calming Blendin kasviperäiset rohdosainesosat ovat tunnettuja ja pitkään käytettyjä. Niistä ashwagandha auttaa edistämään unen saantia, stressinsietokykyä, suorituskykyä ja henkistä tasapainoa. Lisäksi tuotteessa on myös kärsimyskukkaa, kamomillaa ja sitruunamelissaa.

Magnesium on aivojen ja hermoston toiminnalle elintärkeä kivennäisaine, emmekä saa sitä aina riittävästi ravinnosta. Magnesiumin tarve korostuu esimerkiksi stressaavina ajanjaksoina sekä paljon liikuttaessa. Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa, elektrolyyttitasapainoa, normaalia proteiinisynteesiä ja lihasten toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Puhdas+ Calming Blendissä magnesium on vatsaystävällisessä ja hyvin imeytyvässä glysinaattimuodossa.

Käännythän lääkärin puoleen, jos sinulla on vaikeita ja pitkäkestoisia univaikeuksia, joihin omat keinosi eivät auta riittävästi.

Artikkelin on kirjoittanut ravintoterapeutti Nina Saine.

Tähän liittyvät tuotteet:

Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla

Stressi pois, tyyneys tilalle!

Näitä luetaan

Maailmalla hypetetty ihmeyrtti auttaa pärjäämään elämän oravanpyörässä
Ashwagandha on tämän vuoden trendaavimpia yrttejä länsimaissa. Tämä vuosituhansia intialaisessa...
Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa
Sinivalolasien käyttäminen auttaa vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä. Ne voivat auttaa parantamaan...
Kesä, aurinko ja unen haasteet
Onko unen saaminen vaikeaa kesäkuukausina? Auringonsäteet voivat merkittävästi vaikuttaa unirytmiisi, aiheuttaen...
Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Liiallinen stressi on haitallista terveydellemme: hormonitoiminta voi mennä sekaisin, pinna kiristyy, elämänilo...

Stressi pois, tyyneys tilalle!
Mia Aura taltutti stressin Harmonia KSM66:n avulla; tuloksena tyynempi ja tasapainoisempi...
Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla
Ihmisaivot ovat ihmeellinen elin. Aivot pystyvät uskomattomiin suorituksiin ja niiden sanotaan olevan...
Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä
Aromastick on uusi ja innovatiivinen tapa tuoda aromaterapiaa arkeen. Aromastick-tuoksupuikkojen vaikutukset perustuvat...
Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan
Suuren suosion saavuttaneiden diffuusereiden käytöllä on monia hyötyjä, mutta mitä nämä hyödyt...
Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla
Unelmien toteuttaminen ja elämän luominen omannäköiseksi on mahdollista ja jopa yllättävän yksinkertaista....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.