Aromastick tuo aromaterapian hyödyt arkeen

Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä

Aromastick on uusi ja innovatiivinen tapa tuoda aromaterapiaa arkeen. Aromastick-tuoksupuikkojen vaikutukset perustuvat eteerisiin öljyihin. Tuoksupuikkoa nuuhkaisemalla voi saada mielen myrskyt tyyntymään, torjua stressiä, hillitä hermostumista, lisätä energisyyttä tai parantaa keskittymiskykyä.

Tuoksuja ja tunteita

Tuoksut ovat yhteydessä tunteisiin ja muistoihin. Miellyttävät tuoksut saavat olon hyväksi, ja esimerkiksi jokin lapsuudesta tuttu tuoksu voi palauttaa mieleen muistoja tai saada aikaan tunnereaktion. Tuoksujen avulla voimme myös luoda tasapainoa mielen, kehon ja tunteiden välille. Tuoksujen avulla vaikuttamista kutsutaan aromaterapiaksi.

Mitä aromaterapia on?

Jokainen tuoreen pullan tai juhannussaunan koivuvihdan aromeja nuuhkinut on taatusti huomannut tuoksujen vaikutuksen. Aromaterapia on kuitenkin muutakin kuin miellyttävistä tuoksuista nauttimista. Kyseessä on kokonaisvaltainen prosessi, jonka tarkoituksena on luoda tasapainoa kehon, mielen ja tunteiden välille. Aromaterapiassa edistetään ihmisen omia tuntemuksia 100 % luonnollisten, kasveista peräisin olevien tuoksujen avulla — lempeästi hyvinvointia tukien.

Vaikka eteeristen öljyjen ja aromaterapian suosio onkin viime vuosina kasvanut melkoisesti, ei kyseessä ole mikään uusi asia: tuoksuilla vaikuttamisen juuret juontavat tuhansien vuosien taakse. Jo muinaisessa Egyptissä hyödynnettiin tuoksuöljyjä ja parfyymejä. Tosin vasta huomattavasti myöhemmin haihtuvat öljyt opittiin erottamaan kasveista tislausmenetelmien avulla.

Aromastick-tuoksupuikko on aromaterapiaa kätevimmillään

Aromastick on uusi, innovatiivinen tapa pitää aromaterapia mukana arjessa. Pienen kokonsa ansiosta Aromastick-tuoksupuikko kulkee helposti mukana, ja sen avulla aromaterapian hyödyistä voikin nauttia missä ja milloin tahtoo.

Aromaterapian perusperiaatteiden mukaan eteeriset öljyt valitaan aina herkimmän haistelijan mukaan. Huoneilmaan haihdutettaessa öljyjen valinnassa tuleekin olla tarkkana, mikäli niitä pääsevät nuuhkimaan lapset tai lemmikkieläimet. Aromastick on myös tämän vuoksi vaivaton valinta: se tarjoaa henkilökohtaisen aromaterapiahetken, jonka aikana ei tarvitse huolehtia tuoksujen leviämisestä muiden neniin. Aromastickin tuoksut eivät leviä tuoksuttelijaansa laajemmalle piirille eivätkä siten aiheuta harmia ihmisille, jotka syystä tai toisesta välttelevät tuoksuja.

Tuotteen käyttö on hyvin helppoa, ja yhteen käyttökertaan menee sama aika kuin huulirasvan laittamisessa huuliin. Avataan korkki, laitetaan puikko sieraimen alle, hengitellään tuoksua muutama sekunti ja laitetaan korkki kiinni. Vaikutus tuntuu välittömästi.

Aikuisille ja yli 7-vuotiaille tarkoitettu Aromastick tuo välittömän avun tiukassakin tilanteessa. Sitä voi nuuhkia tarpeen mukaan, mutta korkeintaan 15 kertaa päivässä.

Neljä eri tuoksuvaihtoehtoa

Aromastick-sarjaan kuuluu neljä eri tuoksuvaihtoehtoa: Balance, Energy, Focus ja Relax. Näitä voit käyttää pitkin päivää tarpeen mukaan.

Aromastick-sarjaan kuuluu neljä tuoksuvaihtoehtoa

  • Relax-tuoksupuikko sisältää eteerisiä laventeli-, vetiver- ja mandariiniöljyjä. Rentoutumista tukeva tuoksuseos on ihanteellinen apu kiireisen päivän pyöritykseen sekä rauhoittumisen tueksi iltaisin. Relax rauhoittaa kehon ja mielen ylikierroksia.
  • Energy-tuoksupuikko nousi heti suosioon kahvinjuojien keskuudessa. Energy-tuoksupuikossa vaikuttavat eteeriset piparminttu-, rosmariini- ja greippiöljyjt. Voimaantumisen kokemusta vahvistava tuoksuseos lisää energisyyttä, valppautta ja virkeyttä sekä auttaa saamaan asioita aikaiseksi.
  • Balance-tuoksupuikko sisältää eteerisiä piparminttu-, sypressi-, geranium- ja inkivääriöljyjä. Mieltä tyynnyttävä Balance tuo välitöntä apua stressaaviin tilanteisiin. Hermostumista hillitsevä tuoksuseos auttaa saavuttamaan mielen ja kehon tasapainon.
  • Focus on keskittymistä tukeva tuoksuseos, joka selkeyttää ajatuksia ja tasapainottaa mieltä. Focus sisältää eteeristä kanelinkuori-, piparminttu-, rosmariiniöljyjä. Focus on loistava valinta esimerkiksi tietotyöläiselle ja opiskelijalle.

Aromastick-tuotteita voi käyttää pitkin päivää, ja niitä voi huoletta vaihdella päivän aikana tarpeen mukaan. Hyvä käyttösuositus on 15 kertaa päivässä. Aromastick-tuoksupuikot sopivat mainiosti jokapäiväisten haasteiden helpottamiseen.

Tähän liittyvät tuotteet:

Ilahduta jouluna Puhdas+ -aromaterapiakorulla

Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla

Näitä luetaan

Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa
Sinivalolasien käyttäminen auttaa vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä. Ne voivat auttaa parantamaan...
Kesä, aurinko ja unen haasteet
Onko unen saaminen vaikeaa kesäkuukausina? Auringonsäteet voivat merkittävästi vaikuttaa unirytmiisi, aiheuttaen...
Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Liiallinen stressi on haitallista terveydellemme: hormonitoiminta voi mennä sekaisin, pinna kiristyy, elämänilo...

Stressi pois, tyyneys tilalle!
Mia Aura taltutti stressin Harmonia KSM66:n avulla; tuloksena tyynempi ja tasapainoisempi...
Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla
Nykyään monen kiireisen ihmisen elämä saattaa toisinaan olla kuin miljoonakaupunki, joka ei...
Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla
Ihmisaivot ovat ihmeellinen elin. Aivot pystyvät uskomattomiin suorituksiin ja niiden sanotaan olevan...
Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan
Suuren suosion saavuttaneiden diffuusereiden käytöllä on monia hyötyjä, mutta mitä nämä hyödyt...
Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla
Unelmien toteuttaminen ja elämän luominen omannäköiseksi on mahdollista ja jopa yllättävän yksinkertaista....
Miisan ja Samun seikkailut -kirjassa seikkaillaan ja luodaan hyvinvointia
Miisan ja Samun seikkailut -kirjassa seikkailevat supersankarit Miisa ja Samu. Miisa kykenee...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.