category
Ilahduta jouluna Puhdas+ -aromaterapiakorulla

Ilahduta jouluna Puhdas+ -aromaterapiakorulla

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Nyt voit nauttia inspiroivista eteerisistä öljyistä missä ja milloin vain. Kaunis Puhdas+ aromaterapiakoru kuljettaa mukanasi mieleistäsi tuoksua. Eteerinen öljy annostellaan mukana tulevaan huopatyynyyn, joka asetetaan korun sisälle. Tuoksu leviää korusta hajuveden tapaan. Vie koru nenän eteen ja nuuhkaise muutama syvä hengenveto. Näin saat myös mielesi virittymään haluamaasi tunnelmaan.

Aromaterapiakorut laajentavat aromadiffuuserin ja aromaterapian käytön kodin ulkopuolelle. Ne tarjoavat hyvin mahdollisuuden hyötyä aromaterapian vaikutuksista paikasta riippumatta. Aromaterapiakorun avulla voidaan myös nauttia hurmaavista tuoksuista ilman turhia kemikaaleja. Jos yrität pitää myrkylliset kemikaalit ja synteettiset tuoksut poissa kauneusrutiinistasi, niiden korvaaminen eteerisellä öljyllä on loistava idea.

Eteeristen öljyjen vaikutus perustuu hajureseptorien ja limbisen järjestelmän yhteistyöhön. Hajuaistimme on suorassa yhteydessä aivojemme tunnekeskuksiin, eli limbiseen järjestelmään. Se vaikuttaa muun muassa vaistomaiseen käyttäytymiseen, tunteisiin ja motivaatioon. Hajureseptoreiden välityksellä tuoksut viestivät aivojemme kanssa ja voivat viedä meidät tiettyyn aikaan ja paikkaan, nostattaa niin positiivia kuin negatiivisia tunteita.

Puhdas+ aromaterapiakoruja on helppo käyttää

Laadukkaat Puhdas+ aromaterapiakorut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla 2 erilaista ranne- ja kaulakorua sekä neljä erilaista autodiffuuseria. Pakkaus sisältää viisi eriväristä huopatyynyä. Annostele noin 2-5 tippaa eteeristä öljyä huopatyynyyn ja aseta se korun sisään. Lisää eteeristä öljyä tarvittaessa. Valitse mukaasi tilanteeseen sopiva eteerinen öljy. Viritä itsesi positiiviseen mielentilaan appelsiiniöljyn avulla, tehosta muistia rosmariiniöljyllä tai lisää energiaa männyn voimalla.

Puhdas+ eteerinen appelsiiniöljy virkistää mieltä

Tuoksun voimakkuus on annosteltavissa. Mikäli halutaan saavuttaa hyvin mieto tuoksu, suositellaan lisäämään vain 1-2 tippaa valittua öljyä. Voimakkaampi tuoksu saavutetaan lisäämällä 3-5 tippaa eteeristä öljyä. Huopatyyny imee tehokkaasti eteeristä öljyä itseensä ja säilyttää tuoksun eteerisestä öljystä sekä sen määrästä riippuen jopa useamman vuorokauden. Huopatyynyt voidaan pestä ja käyttää uudelleen.

Käytä aromaterapiarannekorua yhdessä Puhdas+ eteeristen öljyjen kanssa. Eteerisiä öljyjä on vuosituhansien ajan käytetty hoitoihin ja tuomaan tuoksua. Ne voivat auttaa ongelmatilanteissa ja lisätä keskittymiskykyä, muistia sekä antaa itseluottamusta.

Edellinen artikkeli

Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: