Puhdas+ Diffuuseri Norsu on niin suloinen, että se sopii vaikka lastenhuoneeseen ilmankostuttimeksi

Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan

Diffuuseri, toiselta nimeltään aromadiffuuseri, pulputtaa huoneilmaan vesihöyryä ja hyvää tuoksua. Se rentouttaa ja vie muistoissa jonnekin kauas. Teknisesti tarkasteltuna aromadiffuuseri hajottaa eteerisen öljyn molekyylejä ja tuottaa ultraääniaaltojen avulla ilmaan hienoa sumua. Veden muuttaminen höyryksi vaatii yleensä lämpöä, mutta ultraäänidiffuuserit tekevät tämän adiabaattisella prosessilla, eli ne eivät vaadi toimiakseen lämpöä. Suuren suosion saavuttaneiden diffuusereiden käytöllä on monia hyötyjä, mutta mitä nämä hyödyt oikeastaan ovat? Kokosimme blogiin 5 järkevää syytä aromadiffuuserin hankintaan.

1) Huoneilman kosteutus ja puhdistaminen

Aromadiffuuseri muistuttaa ilmankostutinta ja sitä on mahdollista käyttää myös ilman eteerisiä öljyjä. Pelkällä vedellä täytettynä se kosteuttaa huoneilmaa. Kosteampi huoneilma sitoo pölyä ja vähentää sen leviämistä, ja on hyväksi hengitysteille, iholle ja kasvoille. Huoneilman kosteutus voi olla erityisen tarpeellista kuivina ja kylminä talvikuukausina.

Lisäämällä aromadiffuuseriin eteerisiä öljyjä, voidaan huoneilmaa myös puhdistaa ja raikastaa. Antibakteerisia ominaisuuksia on muun muassa eukalyptus, - sitruuna-, kataja-, mänty- ja tea tree -öljyillä.

Puhdas+ Aroma Diffuserissa on jopa 700 ml vesisäiliö

Uudessa Puhdas+ Aroma Diffuuserissa on erityisen suuri, 700 ml vesisäiliö. Tyylikäs diffuuseri soveltuu huoneilman raikastamiseen erilaisissa ympäristöissä, kuten kotona, toimistossa, tai hoitolassa.

2) Ikävien hajujen karkotus

Aromadiffuuseria ja eteerisiä öljyjä voidaan käyttää myös neutraloimaan ikäviä hajuja. Eteerisiä öljyjä onkin pitkään käytetty erilaisissa tuotteissa puhdistusaineista kosmetiikkaan juuri neutraloimaan, puhdistamaan ja lisäämään tuoksua. Öljyt ovat erinomaisia muun muassa keittiössä syntyvien hajujen neutralisoimiseen. Kokeile esimerkiksi kalaruoan ja rasvan hajujen karkotukseen eukalyptusta, appelsiinia, sitruunaruohoa tai greippiä.

3) Tunnelman luominen ja mielialan tukeminen

Hajuaistimme on suorassa yhteydessä aivojemme tunnekeskukseen, limbiseen järjestelmään. Se vaikuttaa muun muassa vaistomaiseen käyttäytymiseen, tunteisiin ja motivaatioon. Tästä syystä tietyt tuoksut voivat viedä meidät tiettyyn aikaan ja paikkaan, ja nostattaa niin positiivia kuin negatiivisia tunteita.

Eteeristen öljyjen avulla voidaan luoda erilaisia tunnelmia, mutta myös vaikuttaa mielialaamme. Voimme kohottaa, piristää, tai rauhoittaa mieltä, lisätä keskittymiskykyä tai tukea muistia. Viritä itsesi positiiviseen mielentilaan appelsiiniöljyn avulla, tehosta muistia rosmariiniöljyllä tai lisää energiaa männyn voimalla.

Keraaminen Puhdas+ Aroma Diffuuseri on tyylikäs ja tehokas

Keraaminen Puhdas+ Aroma Diffuuseri luo tunnelmaa myös tyylikkäällä muotoilullaan.

4) Rauhoittuminen ja rentoutuminen

Aromadiffuuserin kautta huoneilmaan leviävät eteeriset öljyt vaikuttavat limbisen järjestelmän kautta. Siksi monia eteerisiä öljyjä voidaan käyttää hyvän unen tukemiseen ja ne voivat auttaa rentouttamaan mieltä päivän päätteeksi. Kokeile laventelia, ylang ylangia ja kamomillaa. Ne voivat auttaa rauhoittumaan, nukahtamaan sekä tukemaan unen laatua. Diffuuserin rentouttava veden pulputusta muistuttava ääni tukee myös tunteiden rauhoittumista. Stressin oireiden lievittämiseksi voidaan lisäksi kokeilla kaneli- ja patchouliöljyjä.

5) Soveltuu myös lastenhuoneeseen

Aromadiffuuseri on täysin turvallinen ja siksi se sopii käytettäväksi myös lapsille ja lastenhuoneeseen. Laventeli, kamomilla ja appelsiini voivat auttaa lasta rentoutumaan ja rauhoittumaan, sekä tukemaan unen tuloa. Aromadiffuuserista voi myös olla apua vastustuskyvyn ollessa koetuksella. Hengitysteiden hyvinvointiin ja hengitystä helpottamaan voidaan kokeilla eukalyptus-, tea tree-, rosmariini-, tai bergamot -öljyjä.

Puhdas+ Aroma Diffuser Norsu on suloinen uutuus, joka sopii vaikka lastenhuoneeseen

Puhdas+ Aroma Diffuuseri Norsu on suloinen uutuus, joka on suunniteltu käytettäväksi lastenhuoneessa. Norsu puhaltaa viileää höyryä huoneilmaan kärsästään. Diffuuserissa on 120 ml vesisäiliö, led-valo, joka vaihtaa väriä sekä automaattinen sammutus. Käytettäessä aromadiffuuseria lastenhuoneessa,
tulee eteerisen öljyn annostelussa huomioida lapsen ikä ja huoneen koko.

Tähän liittyvät tuotteet:

Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla

Ilahduta jouluna Puhdas+ -aromaterapiakorulla

Näitä luetaan

Maailmalla hypetetty ihmeyrtti auttaa pärjäämään elämän oravanpyörässä
Ashwagandha on tämän vuoden trendaavimpia yrttejä länsimaissa. Tämä vuosituhansia intialaisessa...
Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa
Sinivalolasien käyttäminen auttaa vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä. Ne voivat auttaa parantamaan...
Kesä, aurinko ja unen haasteet
Onko unen saaminen vaikeaa kesäkuukausina? Auringonsäteet voivat merkittävästi vaikuttaa unirytmiisi, aiheuttaen...
Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Liiallinen stressi on haitallista terveydellemme: hormonitoiminta voi mennä sekaisin, pinna kiristyy, elämänilo...

Stressi pois, tyyneys tilalle!
Mia Aura taltutti stressin Harmonia KSM66:n avulla; tuloksena tyynempi ja tasapainoisempi...
Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla
Nykyään monen kiireisen ihmisen elämä saattaa toisinaan olla kuin miljoonakaupunki, joka ei...
Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla
Ihmisaivot ovat ihmeellinen elin. Aivot pystyvät uskomattomiin suorituksiin ja niiden sanotaan olevan...
Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä
Aromastick on uusi ja innovatiivinen tapa tuoda aromaterapiaa arkeen. Aromastick-tuoksupuikkojen vaikutukset perustuvat...
Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla
Unelmien toteuttaminen ja elämän luominen omannäköiseksi on mahdollista ja jopa yllättävän yksinkertaista....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.