TaikaFlown perustajat Sonja ja Sami

Luo unelmiesi elämä TaikaFlow-meditaation avulla

Unelmien toteuttaminen ja elämän luominen omannäköiseksi on mahdollista ja jopa yllättävän yksinkertaista. Olemme saaneet kokea yhdessä uskomattoman vuoden, jonka aikana olemme manifestoineet useita upeita kokemuksia elämäämme.

Jälkikäteen katsottuna kaikki on tapahtunut yllättävän vaivattomasti. Erityisen tärkeässä roolissa unelmaelämän luomisessa on ollut meditaation voima, jonka kautta olemme päässeet vahvaan yhteyteen sydämeemme ja sisimpäämme.

TaikaFlown Sonja meditoi syksyisessä maisemassa lehtipedin päällä

Asioiden luomisen ei tarvitse olla vaikeaa

Ihmiset usein ajattelevat asioiden luomista liian monimutkaisesti. Yleinen on esimerkiksi uskomus, että unelmien saavuttaminen vaatii aina kovaa työtä, hikeä ja kyyneleitä. Ehkä pidämme unelmiamme vain kaukaisina haaveina tai olemme itse omien unelmiemme esteenä rakentamalla haitallisia ajatusmalleja, jotka estävät manifestoinnin onnistumisen omassa elämässä.

Uskotko sinä, että unelmien luomisen ei tarvitse olla vaikeaa?

Meditaatio toimii tehokkaasti juuri purkamalla rajoittavia ajatusmalleja ja mielen ohjelmointeja, jotka estävät elämästä unelmien elämää. Meditaation avulla on loputtomat mahdollisuudet muokata omaa itseään ja ajatteluaan sekä luoda omaa elämäänsä. Sydäntietoisuudessa eläminen on avain manifestoinnin onnistumiseen ja siihen, että oikeat asiat tapahtuvat helposti ja vaivattomasti. Sydän on portti universaaliin viisauteen ja rakkauteen sekä luomisvoimaan.

TaikaFlown Sonja ja Sami halaavat toisiaan

Keitä me sitten olemme?

Me olemme Sonja ja Sami. Vuosi sitten vedimme magneetin lailla puoleemme toisemme ja rakastuimme auringon alla. Kumpikaan ei etsinyt suhdetta, vaan rakkaus saapui elämäämme hyvin vaivattomasti. Antauduimme rakkaudelle. Siitä lähtien olemme olleet koko ajan yhdessä.

Vietimme ikimuistoisen talven Espanjan Aurinkorannikolla ja ajoimme keväällä matkailuautolla Euroopan läpi Suomeen läpi kauniiden maisemien. Lokakuun alussa muutimme unelmien hirsitaloon järven rannalle. Emme etsineet taloa, vaan talo löysi meidät.

Yhteinen luomuksemme TaikaFlow sai alkunsa, koska elämämme oli täynnä taikaa ja flow'ta.

Kuvakollaasi TaikaFlown Sonjan ja Samin matkoilta.

Luo ihmeitä elämääsi äänitteemme avulla

Säännöllinen meditointi on tuonut meidän elämäämme merkityksellisyyttä ja useita ihmeitä jo vuosien ajan. Olemme nyt luoneet itse hyväksi kokemastamme päivittäisestä 15 minuutin meditaatiosta äänitteen, jonka avulla sinäkin voit meditoida itsellesi unelmiesi elämän ja saavuttaa helpommin tavoitteesi antautumalla sydäntietoisuuteen ja elämän flow'hun.
Haluamme tarjota kaikille Hyviksen asiakkaille alennuksen, jotta voit kokeilla TaikaFlow'n ensimmäistä meditaatiota ja alkaa luoda sen avulla ihmeitä elämääsi. Pääset tilaamaan Manifestoi meditoimalla -äänitteen itsellesi TaikaFlow'n sivuilta koodilla HYVIS hintaan 9,90 euroa.

Jatkossa tulemme tekemään myös lisää meditaatioita eri aiheisiin, kuten intuition kirkastamiseen, sydänyhteyden vahvistamiseen, kehon parantavien voimien aktivoimiseen ja paljon muuhun. Tavoitteemme on, että mahdollisimman monet ihmiset löytäisivät meditaation mahtavan voiman.

TaikaFlown Sami istuu kivellä ja katselee syksyistä vuoristomaisemaa.

Tiedekin tunnustaa meditaation lukuisat hyödyt

Jokainen meistä tietää tai on vähintään kuullut meditoinnin erilaisista hyödyistä. Siitä, että se vähentää stressiä ja ahdistusta, parantaa keskittymiskykyä sekä unenlaatua. Meditointi myös lisää monin tavoin elämän harmoniaa ja onnellisuutta edistäen psyykkistä hyvinvointia.

Tiedekin tunnustaa lukuisat meditaation terveyshyödyt.

Tieteessä aletaan myös ymmärtää yhä enemmän, miten asioiden luominen voi nopeutua moninkertaisesti kvanttifysiikan avulla. Joe Dispenza ja Bruce Lipton ovat kirjoittaneet aiheesta monia kirjoja, joita lukemalla voit perehtyä aiheeseen syvemmin.

Nainen hyppää rannalla auringonlaskun aikaan.

Säännöllinen meditointi laajentaa tietoisuutta

TaikaFlow'n ideana on pitää asiat mahdollisimman yksinkertaisina ja helppoina, jotta ihmiset saisivat meditoinnista erityisen paljon käytännön hyötyä, iloa ja vaikutuksia elämäänsä.

Tarjoammekin nyt kaikille Hyviksen asiakkaille mahdollisuuden ladata TaikaFlow'n Manifestoi meditoimalla -äänite koodilla HYVIS hintaan 9,90 euroa ja alkaa manifestoida unelmiensa elämää.

Kun olet ladannut äänitteen itsellesi, voit vain ottaa rennon asennon ja meditoida ohjeidemme mukaan. Sinun ei tarvitse yrittää mitään. Voit vain antautua kokemukselle, luottaa sydämesi flow'hun ja havainnoida meditaation aikana saamiasi oivalluksia sekä tuntemuksia. Jos teet meditaatiosta itsellesi säännöllisen tavan, voit takuulla huomata tietoisuutesi laajenevan.

Sonja ja Sami, TaikaFlow

Miisan ja Samun seikkailut -kirjassa seikkaillaan ja luodaan hyvinvointia

Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan

Näitä luetaan

Maailmalla hypetetty ihmeyrtti auttaa pärjäämään elämän oravanpyörässä
Ashwagandha on tämän vuoden trendaavimpia yrttejä länsimaissa. Tämä vuosituhansia intialaisessa...
Sinivalolasit: Silmien suoja digitaalisen aikakauden haasteissa
Sinivalolasien käyttäminen auttaa vähentämään silmien rasitusta ja väsymystä. Ne voivat auttaa parantamaan...
Kesä, aurinko ja unen haasteet
Onko unen saaminen vaikeaa kesäkuukausina? Auringonsäteet voivat merkittävästi vaikuttaa unirytmiisi, aiheuttaen...
Tehokasta apua liialliseen stressiin: Harmonia KSM66 auttaa tutkitusti!

Liiallinen stressi on haitallista terveydellemme: hormonitoiminta voi mennä sekaisin, pinna kiristyy, elämänilo...

Stressi pois, tyyneys tilalle!
Mia Aura taltutti stressin Harmonia KSM66:n avulla; tuloksena tyynempi ja tasapainoisempi...
Hiljennä ajoissa illalla Puhdas+ SmartTropics Calming Blendin avulla
Nykyään monen kiireisen ihmisen elämä saattaa toisinaan olla kuin miljoonakaupunki, joka ei...
Pidä aivot skarppina Puhdas+ SmartTropics Focus Boosterin avulla
Ihmisaivot ovat ihmeellinen elin. Aivot pystyvät uskomattomiin suorituksiin ja niiden sanotaan olevan...
Aromastick-tuoksupuikon avulla saat aromaterapian hyötyjä arkeesi käden käänteessä
Aromastick on uusi ja innovatiivinen tapa tuoda aromaterapiaa arkeen. Aromastick-tuoksupuikkojen vaikutukset perustuvat...
Diffuuserin käytön hyödyt – 5 syytä aromadiffuuserin hankintaan
Suuren suosion saavuttaneiden diffuusereiden käytöllä on monia hyötyjä, mutta mitä nämä hyödyt...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.