Puhdas+ Teepuuöljy

Myyntihinta 9.00 EUR Normaalihinta
Normaalihinta 9.00 EUR
  • Pakkauskoko: 10 ml
  • 900.00 ‚ā¨ / l
  • Varastosaldo: 20 kpl
  • Valmistusmaa: Suomi
25 Arvostelua

Teepuuöljy (tea tree oil) on luonnon oma antiseptinen monitoimituote

Puhdas+ Teepuuöljyn antiseptiset ja antibakteeriset ominaisuudet auttavat parantamaan ihon epäpuhtauksia.

Teepuuöljy on eteerinen öljy, joka on peräisin Australian alkuperäiskasvista nimeltä Melaleuca alternifolia. Se on tunnettu monipuolisista terveysvaikutuksistaan ja sitä käytetään laajalti sekä perinteisessä että modernissa lääketieteessä.

Mihin teepuuöljyä voidaan käyttää?

Ihonhoito

Teepuuöljyä käytetään laajalti aknen hoitoon, koska sillä on tulehdusta ehkäiseviä ja mikrobeja tappavia ominaisuuksia. Sitä voi levittää laimentamattomana pienille ihoalueille tai laimentaa kantajaöljyyn (kuten kookosöljy) herkemmän ihon hoitoon.

Haavojen hoito

Teepuu√∂ljyn antiseptiset ominaisuudet auttavat ehk√§isem√§√§n infektioita pieniss√§ haavoissa ja leikkauksissa. √Ėljy√§ voi k√§ytt√§√§ laimentamattomana suoraan haavalle, mutta herkk√§ihoisten tulisi laimentaa se ensin. Teepuu√∂ljy sopii hyvin my√∂s erilaisten itikanpistojen ja puremien hoitoon.

Hiusten ja päänahan hoito

Hilseen ja päänahan kutinan hoitoon teepuuöljyä voidaan lisätä shampooseen tai käyttää laimennettuna suoraan päänahalla. Sen antimikrobiset ominaisuudet voivat auttaa vähentämään hilseilyä ja rauhoittamaan kutisevaa päänahkaa.

Sieni-infektiot

Teepuuöljyn sieniä vastaan taistelevia ominaisuuksia voidaan hyödyntää jalkasienen ja muiden sieni-infektioiden hoidossa. Sitä tulee levittää suoraan kyseiselle alueelle laimentamattomana tai laimennettuna, riippuen ihon herkkyydestä.

Kodin puhdistus

Teepuuöljyä voi käyttää myös luonnollisena desinfiointiaineena kodin puhdistuksessa. Se voi auttaa tappamaan bakteereja ja homeita pintoilta ja ilmasta.

Kun käytät teepuuöljyä, on tärkeää tehdä pieni ihotesti varmistaaksesi, ettei sinulla tule allergista reaktiota. Laimenna öljy aina kantajaöljyyn, kuten kookos-, jojoba- tai oliiviöljyyn, ennen laajemman ihon alueen käsittelyä. 

Käyttö

Vain ulkoiseen käyttöön.

Tarkemmat tuotetiedot

Ainesosat
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil.

Maahantuoja/markkinoija, produktinformation ūüáłūüá™
New Organics Oy

Paino ja mitat
10 ml - 0.039 kg - [32,32,85]
30 ml - 0.082 kg - [35,35,115]