Tavoitteena hyvinvoivat hiukset – testissä Hair Volume™ Gummies

Tavoitteena hyvinvoivat hiukset – testissä Hair Volume™ Gummies

Saara Aarnio

Stressi, huono ruokavalio, alhainen hemoglobiini ja menopaussi saattavat aiheuttaa väliaikaista hiustenlähtöä tai hiuslaadun muutoksia. Hiustenlähtö on kiusallinen vaiva, jonka hoitoon New Nordic kehitti karkkimaisen herkullisen ratkaisun.

Tukka on pään kukka

Kulttuurista riippumatta, kauneusihanteet ovat vuosituhansien ajan liittyneet läheisesti hiuksiin. Monelle hiukset ovat jopa osa identiteettiä. Ei siis mikään ihme, että hiusten oheneminen tai hiustenlähtö aiheuttavat mielipahaa, jopa häpeän tunteita, ikään tai sukupuoleen katsomatta. 

New Nordic halusi lähteä ratkaisemaan hiusten ohenemiseen liittyvää ongelmaa, minkä seurauksena syntyi Hair Volume™ -tabletit. Yritys kehitti ajatusta vielä pidemmälle ja toteutti uutuutena myös erityiset Hair Volume™ Gummies -geelitabletit, jotka soveltuvat erinomaisesti tablettien nielemisen vaikeaksi kokeville henkilöille.

Hair Volume™ Gummies – luonnollinen ravintolisä hiusten hyvinvointiin

Hair Volume™ Gummies tukee hiusten hyvinvointia

Hair Volume™ Gummies -geelitabletit on suunniteltu niille, jotka haluavat huolehtia hiustensa hyvinvoinnista ja ylläpitää hiustensa luonnollista kauneutta. Ne sisältävät hiusten hyvää kuntoa tukevia ravintoaineita: omenauutetta, hirssiä, peltokortetta, biotiinia ja sinkkiä, jotka ravitsevat hiuspohjaa ja hiustuppea. Biotiini ja sinkki tukevat normaalia hiustenkasvua ja ihon hyvinvointia. Sinkki tukee myös kynsien kasvua ja hyvinvointia. 

Hair Volume™ Gummies:

  • sopii henkilöille, joiden on vaikea nielaista tabletteja
  • tukee hiusten kasvua ja vahvistaa niitä
  • tukee hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia
  • ei sisällä teollisia maku- eikä väriaineita
  • on maidoton, soijaton ja gluteeniton

Tätä en pureksimatta niele

Hair Volume™ Gummies on oikeasti hyvänmakuinen tuote! Omenauutetta sisältävät geelitabletit ovat kuin pehmeitä hedelmäkaramelleja, jotka pureskelen mielelläni lounaan jälkeen ikään kuin jälkiruoaksi. Käytettyäni Gummieseja kolmisen viikkoa, minusta tuntuu, että hiukseni ovat saaneet lisää tuuheutta, enkä ole kuluvalla viikolla joutunut nyppimään irtohiuksia pyykeistä ja keräämään niitä suihkun viemärin ritilältä samaan tahtiin kuin aikaisemmin. Kerrassaan mahtavaa!  

Voin ehdottomasti suositella Hair Volume™ Gummies -geelitabletteja kaikille hiustensa hyvinvoinnista kiinnostuneelle. On mahtavaa, että tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös henkilöt, jotka eivät pysty nielemään tabletteja.

Edellinen artikkeli

Testissä Radico Colour Me Organic -kasvivärit

Seuraava artikkeli

Evonia®-tuotesarja on suunniteltu hiustesi hyväksi

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: