Havupuu-uutejuomalla parissa viikossa eroon ruusufinnistä

Havupuu-uutejuomalla parissa viikossa eroon ruusufinnistä

Porilainen Liisa Lumme on 36-vuotias koirakoulun ohjaaja, joka sairastui nelisen vuotta sitten vaikeaan ruusufinniin. Kasvot turposivat ja täyttyivät kirkkaanpunaisilla paiseilla, jotka märkivät kirkasta nestettä. Ruusufinnin syytä ei tiedetä, mutta perintötekijöitä, stressiä ja suolistoperäisiä ongelmia epäillään taudin puhkeamisen taustatekijöiksi. Liisan sairaus alkoi taudille tyypilliseen tapaan keväällä ja pari viikkoa Liisan isän kuoleman jälkeen.

Ihon kunto oli todella huono

Ruusufinniä hoidettiin useilla antibioottikuureilla, jotka auttoivat aina hetken. Kuurin loputtua tilanne oli kuitenkin hetken päästä järkyttävän huono. Kasvoissa näkyvällä paikalla olevaa ruusufinniä oli mahdotonta täysin piilottaa. Liisa kertoo, ettei hänen tehnyt pahimpina aikoina mieli lähteä edes ihmisten ilmoille, koska ihon kunto vaivasi niin paljon. Kyse ei kuitenkaan ollut pelkästään siitä, miltä kasvot näyttivät, vaan ruusufinni haittasi kaikkea elämää. Kaikenlainen hikoilu sai ihon ärtymään – oli sitten kyse saunomisesta tai liikunnasta. Myös kylmä ilma tai aurinko ärsyttivät ihoa, samoin sään muutokset esimerkiksi keväällä tai syksyllä.

Muutos parempaan oli nopea

Tuskalliseen tilanteeseen löytyi lopulta apu Facebookin Ruusufinniläiset-yhteisöstä, jossa suositeltiin alkuperäistä Karin Havupuu-uutejuomaa. Liisa päätti kokeilla tuotetta, vaikka ei odottanutkaan suuria tuloksia. Niitä syntyi kuitenkin jo ensimmäisen viikon käytön jälkeen, kun paiseet lähtivät kuivumaan ja ihon tulehdus rauhoittui. Toisen viikon jälkeen iho oli jo aivan eri kunnossa. Nyt Liisa ei ole joutunut käymään pariin vuoteen lainkaan ihotautilääkärillä ja jatkuvat antibioottikuurit loppuivat kuin seinään.

Karin Havupuu-uutejuoma paransi ruusufinnin

Karin Havupuu-uutejuomaa on tutkittu useissa yliopistoissa Suomessa in vitro -menetelmällä. Tutkimusten mukaan Karin Havupuu-uutejuomasta löytyy runsaasti fenolisia yhdisteitä, jotka vähentävät nimenomaan tulehdusta. Erilaisten tunnettujen fenolisten yhdisteiden määrä on suuri, jopa 489 mikrogrammaa yhdessä millilitrassa juomaa. Erityisesti resveratrolia ja katekiinia on runsaasti.

Iho on pysynyt hyvänä

Aluksi Liisa joi Karin Havupuu-uutejuomaa kahdesti päivässä, desin aamulla ja toisen illalla. Nyt kun iho on kunnossa, hän käyttää juomaa noin desin verran päivässä. Iho on niin hyvässä kunnossa, että Liisa ei kaipaa edes meikkivoidetta. Elämä on muuttunut paljon helpommaksi nyt, kun ihosairaus ei rajoita tekemisiä. Siitä ovat iloisia myös Liisan kolme koiraa, joiden kanssa tulee liikuttua paljon. Ulkoilu säällä kuin säällä onnistuu jälleen ja hikoilu ei saa ihoa ärtymään. Liisa kertoo, että suoliston turvotuksetkin ovat nyt loppuneet. Hän uskoo, että suoliston ja ihon kunto kulkevat käsi kädessä.

Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu jo lähes 50 vuoden ajan

Alkuperäisen Karin Havupuu-uutejuoman valmistaja on perheyritys Ravintorengas Oy, joka toimii Siikaisissa Pohjois-Satakunnassa. Tuotetta on valmistettu kohta 50 vuoden ajan samalla Kosken tilalla, jossa ensimmäiset havupuu-uutejuomat aikoinaan keitettiin. Juoma valmistetaan nuoren luomumännyn kuoresta ja nilasta sekä puhtaasta lähdevedestä hellävaraisesti uuttamalla. Tuote sopii kaikenikäisille, eikä se sisällä mitään lisä- tai säilöntäaineita.

Tähän liittyvät tuotteet:

Kosmeettisen gua shan ABC ja opas gua sha välineen valintaan

Bioaktiivinen muta tehohoitaa ja hemmottelee

Näitä luetaan

Aloe vera tekee hyvää – sisäisesti ja ulkoisesti!
Aloe veran (suomeksi aaloen tai lääkeaaloen) lehtien sisällä on hyytelömäistä...
Melatoniini - Uusin trendiaine kosmetiikassa maailmalla!
Tässä artikkelissa tutustumme melatoniinin kasvavaan trendiin kosmeettisissa valmisteissa ja tarkastelemme...
Luonnollinen ihonhoitorutiini vuoden ympäri

Vuodenajat voivat vaikuttaa ihon kuntoon, esimerkiksi ilmojen kylmetessä iholla saattaa esiintyä...

Metsä kunniaan
Lue miten uutta suomalaista innovaatiota, Kuusisokeria, sisältävä Ole Hyvä Metsä -sarja sai...
LUONKOS - suomalainen ihonhoidon rituaali

Mitä jos ihonhoito olisi ihanaa, yksinkertaista ja toimivaa? Luonkos jotain ihanaa? Voiko...

Kuuden raaka-aineen puhdistusöljy ja kaksi muuta kevätihonhoidon timanttia.

Hyvästi kuiva talvi-iho, on aika palauttaa luontainen hehku kasvoille! Tuntuuko...

Metsämikrobit palauttavat fyysisen yhteytesi luontoon ja luovat terveemmän pohjan ihosi mikrobiomille
Saaren Taika metsämikrobikosmetiikka palauttaa fyysisen yhteytesi luontoon ja luo terveemmän pohjan ihosi...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.