Verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi täyttää jo 18 vuotta – tutustu meihin 💛

Verkkokauppa Hyvinvoinnin.fi täyttää jo 18 vuotta – tutustu meihin 💛

18 vuotta sitten maailma näytti hyvin erilaiselta kuin nyt. Elettiin vuotta 2004. Wikipedian mukaan silloin mm. Hanna Pakarinen voitti Idols-laulukilpailun, Facebook perustettiin ja Suomessa näytettiin sekä Frendit- että Sinkkuelämää-televisiosarjoista viimeiset jaksot. Itseltäni loppui tuona vuonna peruskoulu – maailma oli minulle avoin ja mahdollisuuksia täynnä. Asia, jota Wikipedian vuosikatsauksesta ei löydy, on se, että itseäni muutaman vuoden vanhempi Tomi Kottonen sai silloin idean. Tuo idea on siitä lähtien tunnettu nimellä Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy, eli tuttavallisemmin Hyvis. Tänä syksynä saamme siis iloita ja juhlistaa 18-vuotissynttäreitämme.

 

Käytitkö verkkokauppoja jo vuonna 2004?

18 vuotta sitten verkkokauppa oli uusi juttu. Pakettiautomaateista ei ollut tietoakaan, enkä tiedä, oliko sanaa "mobiilioptimoitu" edes olemassa. (Sanalla kuvataan sitä, että esimerkiksi verkkosivut toimivat ja näyttävät hyviltä pienilläkin laitteilla, kuten puhelimilla.)

 

Hyvis vuonna 2004

Muistatko vielä? Tältä näytti Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupan logo vuonna 2004. Kuvakaappaus Wayback machine -internet-arkistosta.

 

Vaikka teknologia on ottanut suuria harppauksia eteenpäin noista vuosista, käytämme edelleen osaa niistä vanhoista, hyvistä työkaluista, jotka Tomi tiimeineen on räätälöinyt ja koodannut alusta asti itse kauppaa perustaessaan. Korvaavia on monet kerrat yritetty löytää, mutta mikään ei ole vielä peitonnut vanhaa ja toimivaa! Kiitos siis tuolle tiimille kahdeksantoista vuoden taakse – osa heistä on muuten tavalla tai toisella edelleen mukana Hyviksen matkassa.

Jos haluat syvemmän sukelluksen historiaan, voit lukea lisää perustajamme Tomin tekstistä muutaman vuoden takaa. Olimme kertomassa myös kevään 2022 TerveysSummitissa Hyviksen tarinan, sen voit katsoa täältä >>.

 

Luonnonkosmetiikkaa ja superfoodeja vuosien varrelta

Uskokaa tai älkää, mutta valikoimassamme on tänäkin päivänä tuotteita, jotka ovat olleet mukana jo aikojen alusta asti. Aivan ensimmäisiin myytäviin tuotemerkkeihimme lukeutuivat mm. Frantsila ja Weleda. Tuotteita on tullut ja mennyt rutkasti vuosien varrella, mutta pääsääntöisesti valikoimamme idea on ollut alusta alkaen tuoda ekologisia, hyvinvointia boostaavia vaihtoehtoja kaikkien saataville. Tavoitteenamme on aina ollut myös pysyä trendien mukana sekä ottaa asiakkaidemme toiveet huomioon. Olemme vuosien varrella myyneet lavatolkulla superfoodeja, ja hyllymme olivat täynnä gluteenittomia tuotteita jo ennen, kuin ne löysivät tiensä supermarketteihin. Edelleen elävään ja hyvinvoivaan Curly girl -trendiin pääsimme heti mukaan, ja ohimeneväksi trendiksi luullut ketogeenisen ruokavalion tuotteet ovat näemmä tulleet valikoimaan jäädäkseen.

 

Verkkokauppa Suomessa 2012

Eivätpä mahtuneet vielä kymmenen vuotta sitten hyvinvointituotteet myydyimpien verkkokaupasta ostettavien tuotteiden joukkoon. 😉 Kuva Postnordin verkkokauppatutkimuksesta vuodelta 2012.

 

Valikoimamme sisältää tänä päivänä kaikki suosikkivitamiinit, lisäravinteet, luomulaatuiset kuivakaapin elintarvikkeet, erikoisruokavaliotuotteet, ekologiset kodin puhdistustuotteet, luonnollista kosmetiikkaa sekä wellness-tuotteita. Monia tuotteita ja sarjoja tuomme suoraan asiakkaidemme pyynnöstä kauppaan. Näin valikoimiimme päätyi esimerkiksi hyvin suosittu suomalainen Saaren Taika.

Tiedän, että valikoimamme on laaja, ja tuotteiden selailu voi olla joskus työlästä. Kehotankin kurkkaamaan ainakin suosituimmat tuotteet yhteen keräävän Myydyin-kategorian, josta näet aina 100 suosituinta tuotettamme. Myös Uutuudet-kategoriasta löytyy aina jotakin kivaa!

 

Kiitos, kun tuet suomalaista perheyritystä

Viimeiset vuodet eivät ole olleet meillekään helppoja, ja hetkittäin olisi tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin. Silti olemme vielä tässä, ja kiitollisena saamme puhaltaa 18 kynttilää kakustamme.

Paimion Parantola

Ehkä tiedätkin jo, että muutimme juuri toimistomme Paimion ihanaan Parantolaan, ja operoimme tällä hetkellä virkistävän ja puhdistavan mäntymetsän kupeesta. Sen kunniaksi avasimme Made in Paimio -osastomme, johon keräsimme pieniltä paikallista tuottajilta hienoja tuotteita myyntiin.

Yrityksemme on suomalainen perheyritys ja ylpeinä työllistämme pienen, noin kymmenen hengen porukkamme. Tiimissämme on niin markkinoinnin, asiakaspalvelun, tekniikan, myynnin kuin ostonkin osaajia – sanalla sanoen siis verkkokaupan kovia ammattilaisia. Kipparina toimii kauppiasperhe; allekirjoittanut Hanneli mukanaan perustaja Tomi, sekä pikkukauppiaat Närrä ja Morris. Kotona putkahteleekin lasten suunnasta hämmentävän paljon ideoita verkkokauppahomman kehittämiseksi.

Suurimmista yhteistyökumppaneista nostan erikseen Logitrail Oy:n Raisiosta, joka varastoi tuotteemme, pakkaa käsin jokaisen tilauksemme ja lähettää ne sitten eteenpäin.

Tästä pääsemmekin teihin, rakkaat asiakkaamme. Kiitos juuri Sinulle, että saamme tehdä tätä edelleen, ja pidät meidät kiinni työn touhussa. Tiedän, että osa teistä on ollut mukana jo koko 18 vuoden ajan, eikä mikään voisi tuntua paremmalta, kuin se, että olette linjoillamme edelleen! Kiitos myös sinulle uusi asiakkaamme ja tervetuloa mukaan! Toivottavasti saamme palvella sinua myös monet tulevat vuodet. 

Muistathan, että jos sinulla on ikinä mitään kysyttävää tai kehitysehdotuksia liittyen tuotteisiimme, palveluumme tai haluat vain kertoa kuulumisia, olemme täällä ja meille voi laittaa viestiä!


Kiitos, ja ollaan kuulolla!

Hanneli, Hyviksen kauppias

TerveysSummit VIP – Suomen laajin terveystiedon videokirjasto aina käsilläsi

TIEDOTE: Älä osta väärää jodivalmistetta

Näitä luetaan

Osallistu Hart-Sport -arvontaan ja voita kylmäallas!
Legenda on palannut! Osallistu arvontaan ja voita upea kylmäallas. Arvo noin 500...
TerveysSummit podcast on julkaistu!
Luvassa on tuttuun tapaan uskomattomia vieraita, joiden kanssa pureudutaan kokonaisvaltaiseen...
Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?

2 kommenttia

Hei Arja ja lämpimät kiitokset palauttestasi! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen sekä tuotteisiin että toimituksiin, ja että tyttäresikin on kiinnostunut tarjonnastamme. Ihanaa syksyn jatkoa koko Hyviksen poppoolta! 💛

Heli Hyvikseltä

Olen jo jonkin aikaa tilannut Hyvinvoinnin.fi kaupasta hyvinkin erilaisia tuotteita ja ollut aina tyytyväinen kaikkiin ostoksiini. Nyt olen saanut tyttärenkin kiinnostumaan, joten meitä on sitten 2 ( eri osoitteessa) samoilla asioilla. Lisäisin vielä, että toimitukset ovat tosi nopeita! Terv. Arja

Arja Kemppainen

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.